Jødiske lobbyister: «Gør Tysklands nederlag i Anden Verdenskrig til national helligdag»

JØDISK MAGT: AfD modsætter sig det for tyskere krænkende forslag, at forvandle 8. maj til en helligdag som markerer datoen for de allieredes besættelse af Tyskland.

Alexander Gauland (AfD). Foto: Olaf Kosinsky (CCBY-SA 3.0).

Det «tyske» Auschwitz-udvalg har foreslået, at datoen 8. maj skal være en national helligdag i Tyskland.

Denne dato markerer dagen, hvor Tyskland tabte krigen mod de allierede styrker under ledelse af krigsforbryderne Franklin D. Roosevelt, general Dwight Eisenhower, Josef Stalin og Winston Churchill.

Disse, men med den for nyligt afdøde Roosevelts efterfølger Harry S. Truman, besatte og opdelte Tyskland mellem dem.

Kapitulationen var ubetinget. Tyskland er stadig besat af sejrsmagterne. Der er aldrig undertegnet nogen fredsaftale.

Besættelsesdagen kaldes undertiden VE-dag (Victory in Europe Day  – altså ikke sejr for Europa). Denne dag markeres over hele verden af ​​tilhængere af sejrsmagterne. I år var det første gang den tyske hovedstad Berlin markerede VE Day.

At strø salt i sårene

For yderligere at krænke det tyske folk og strø salt i sårene fra den ydmygelse de blev udsat for gennem to krigsnederlag på mindre end 30 år, og efterdønningerne af disse, har Auschwitz-udvalget i Tyskland foreslået, at dagen formelt skal fejres – som en helligdag, hvor arbejderne kan holde fri – med en sekulær form for politisk helligdag.

Det er lederen af ​​Auschwitz-udvalget Esther Bejarano, der har opfordret kansler Angela Merkel og præsident Frank-Walter Steinmeier til at gøre dagen til en national helligdag.

Dette har oprørt Forbundsdagens repræsentant for Alternative für Deutschland (AfD) Alexander Gauland.

Gauland, der tidligere har kaldt den nationalsocialistiske æra for en “fugleklat” i Tysklands tusindårige historie, siger, at nederlaget for den nationalsocialistiske regering ikke bør tillades at blive en helligdag, som den jødiske lobbygruppe har foreslået.

Dette har ført til skarp kritik fra etablissementets politikere i Tyskland og fra jødiske ledere, rapporterer det Jødiske Telegram Agency (JTA).

Gauland mener, at tyskerne ikke oplevede den ubetingede kapitulation den 8. maj 1945 på samme måde som andre gjorde.

– For indsatte i koncentrationslejre var det en befrielsens dag. Men det var også det fuldstændige nederlags dag, en dag, hvor store dele af Tyskland gik tabt, en dag, hvor mulighederne for at forme fremtiden gik tabt, sagde Gauland i onsdags.

– De kvinder, der blev voldtaget i Berlin efter nederlaget, så sagen helt anderledes end fangerne i koncentrationslejrene, sagde Gauland og mener dermed den hensynsløse vold og voldtægt begået af sovjetiske og amerikanske soldater i månederne efter at krigen officielt sluttede, og Tyskland kapitulerede. 

«Nynazistisk!»

Gaulands indsigelser betragtes af ledende jøder i Tyskland som nynazistiske. Josef Schuster, leder af Centralrådet for jøder i Tyskland, siger at Gaulands kommentar ofte høres fra nynazister, der betragter tyskerne som de største ofre for krigen, og at det er «en forvrængning og en genoplivning af nazistiske forbrydelser og uansvarligt».

Tidligere leder af Centralrådet for jøder i Tyskland – «Holocaust-overlevende» Charlotte Knobloch, der også tidligere verbalt har angrebet partiet AfD i en række sager, skriver i en erklæring, at Gaulands kommentarer «ikke overrasker» i betragtning af hans tidligere «trivialisering af Holocaust» . Hun meddeler også, at de fleste ikke er enige med Gauland:

For de fleste i Tyskland er sagen klar: Den 8. maj, dagen for naziregimets nederlag, er en glædens og taknemmelighedens dag. Det var den dag, der gjorde frihed og demokrati muligt i Tyskland igen.

Alexander Gauland sagde i 2017, at det er «på høje tid for Tyskland at stoppe med at føle sig skyldig over historien».

– De tolv år [med nationalsocialistisk styre] … påvirker ikke vores identitet længere, og vi er ikke bange for at sige det, sagde Gauland.

Men faktum er, at okkupationsmagternes undertrykkelse af det, der engang var Tyskland, påvirker både tyskernes hverdag og deres identitet.

Måske skulle Gauland virkelig spørge okkupationsmagternes forsvarere, om de selv vil begynde at indse deres skyld i den masseslagtning af ​​mennesker, som blev følgen af Storbritanniens og Frankrigs krigserklæring mod Tyskland den 3. september 1939, da de benyttede krigen, som Adolf Hitler startede mod Polen, som påskud til starte endnu en verdenskrig.

Enhver der ønsker at fordybe sig i, hvordan de allierede magter opførte sig mod de tyske og japanske folk under «Fredens sommer» i 1945, kan læse Thomas Goodrichs bog «Summer, 1945: Germany, Japan and the Harvest of Hate». Krigsveteran Edgar Jones beskriver i bogen, hvordan «befrielsen» af Tyskland og Japan blev håndhævet:

Hvilken slags krig tror de civile egentlig, at vi udkæmpede? Vi skød fanger, udslettede hospitaler, dræbte og mishandlede fjendens civile, kastede døende mennesker i massegrave sammen med de døde kroppe, og i Stillehavsområdet kogte vi kødet bort fra fjendens kranier for at lave borddekorationer, og udskar brevåbnere fra deres knogler … [Vi ] skar fjendernes døde kroppe op, skar deres ører af og sparkede deres guldtænder ud til souvenirs, og begravede dem med deres testikler i munden.

Kilder:
Ha’aretz


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Nordahl says:

    Gauland , er god nok.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //