Junge Tat lukkede af for no-go zone

AKTIVISME: Den schweiziske aktivistorganisation Junge Tat gennemførte for nylig en aktion, hvor de lukkede af for en no-go zone i Basel.

Aktivister gennemfører en aktion i Basel. Foto: Junge Tat.

Lørdag gennemførte den schweiziske aktivistorganisation Junge Tat en aktion i Basel, hvor de lukkede en no-go zone af med plakater og bannere.

Læs også: Udsøgte aktivismefilm fra Junge Tat

I de seneste måneder har der været flere tilfælde af seksuelle overgreb af schweiziske kvinder i distrikterne Rheinweg og Kleinbasel. Senest den 2. juli blev en 17-årig kvinde udsat for et overgreb af en nordafrikansk mand.

»Basel, og især Kleinbasel, bliver mindre og mindre sikker for hver dag, der går. De såkaldte ‘enkeltsager’ hober sig op og bliver til et trist mønster. Basel blev derfor til no-go-zonen Basel«, skriver aktivisterne på deres Telegram-kanal.

»Stå ikke bare at se passivt til, imens befolkningsudskiftningen finder sted men gør noget!«, lyder organisationens opfordring.

VIA:
Nordfront


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Virkeligheden er blevet en kulisse for internettet. Og så er det bare med at sætte scenen for kameraet. Og det må man sige de unge mennesker er i stand til her. Rigtig god video.

 • God video. Det gjorde de godt!

 • bremsen says:

  overbevis MSM zombierne ca 80 af befolkningen som tror på at, myndighederne har ret.
  De kan IKKE se at deres børn MISTER deres fremtid.

  Jeg bliver trist men tror på den kæmpende ungdom.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //