Kiev erkender likvideringer af russere

UKRAINEKONFLIKTEN: Siden den russiske invasion af Ukraine er flere prominente russiske meningsdannere blevet dræbt i attentater og likvideringer. Nu bekræfter chefen for Ukraines militære efterretningstjeneste, at Kiev står bag.

Spionchef Kyrylo Budanov truer med at fortsætte med at myrde russere. Foto: Ukraines Forsvarsministerium.

Nordfront har tidligere bemærket spektakulære attentater i Rusland mod prominente meningsdannere. For nylig blev bloggeren og Donbass-veteranen Vladlen Tatarskij, bedre kendt som Maxim Jurievitj Fomin, dræbt af en bombe under en diskussionsaften på en café i Skt. Petersborg.

Meningsdanneren Darya Dugina blev dræbt sidste år af en bilbombe, der sandsynligvis var tiltænkt hendes far, filosoffen Aleksandr Dugin.

I et interview med den britiske avis The Times indrømmer Kyrylo Budanov, der er chef for Ukraines militære efterretningstjeneste, nu, at de har gennemført succesfulde angreb mod flere russere på russisk territorium under krigen. Budanov ønsker dog ikke at nævne præcist, hvilke attentater Kiev står bag.

– Det har været opsigtsvækkende tilfælde, som alle kender til gennem mediedækningen, siger han.

Budanov mener, at de har rettet sig mod personer, der har en vigtig rolle i den russiske krigspropaganda, og at disse personer også fortsat vil være mål for attentater.

– Disse tilfælde vil fortsætte. Sådanne mennesker vil få en velfortjent straf. Den passende straf kan kun være likvidering, og jeg vil sikre, at det sker, fortsætter han.

Officielt har Kiev benægtet enhver involvering i alle attentater, selvom endda amerikanske CIA har peget på Ukraines sikkerhedstjeneste som ansvarlig.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Anonym says:

    At bevidst gå efter og dræbe civile, såsom Darya Dugina, er en krigsforbrydelse. Vil vi se den danske regering, eller den amerikanske fordømme Ukraine og trække deres støtte nu? Nej. I stedet vil Danmark nu give det mest af vores luftvåben… Dette er ikke en krig om moralske principper som national suverænitet og selvbestemmelse, men blot endnu en af en lang række NATO-startede (i dette tilfælde NATO fremprovokeret) krige mod hele menneskeheden. Med en sådan krig er der selvfølgelig de utallige krigsforbrydelser, som ingen nogensinde vil blive dømt for.

    Alle der går imod jødernes magt vil blive forsøgt myrdet på den mest underdrægtige og beskidte måde man kan forestille sig, og medierne vil åbent fortælle om det, som om at det er en god ting. Bare se hvad de gjorde mod Soleimani, mod civilbefolkningen i Seribien og nu mod normale russere. At hundredetusindevis af hvide ukrainere og russere dør bliver bare set som en bonus for jøderne. At Rusland vovede at tage magt fra jødiske oligarker, alliere sig med Syrien og Iran, samt at tage Krim og dermed gå imod USA var utilgiveligt for jøderne. De er hævngerrige ondsindede væsner, der vil stå på bjerge af uskyldige børns lig, hvis blot de kan opnå en marginal forbedring for den internationale jødedom. Hvis du ikke tror på mig, så se denne video “madeleine albright saying iraqi kids’ deaths ‘worth it'” : https://www.youtube.com/shorts/1T5JRVR53Eo


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //