Kinesisk professor: Vi undergraver USA ved hjælp af «jødiske venner»

USA: Et videoklip med professor og medlem af det styrende kinesiske kommunistparti, Di Dongsheng, beskriver hvordan Kina påvirker USA via højtprofilerede «venner» i amerikansk finans. Selv om sagen er blevet dækket af traditionelle medier, gør de alt hvad de kan for at distrahere fra Dongshengs direkte benævnelser af jøder.

Di Dongsheng. Foto: Contemporary China Studies.

Ifølge Eric Striker fra National-justice.com er sagen blevet nævnt af blandt andre den konservative medieprofil Tucker Carlson. Carlsons dækning af Di Dongshengs tale af 28. november 2020 indeholdt imidlertid en vildledende redigering af talen, der fik det til at se ud som om den kinesiske professor og udenrigseksperten insinuerede, at den nyvalgte præsident Joe Biden er under Kinas kontrol. Hvad Dongsheng faktisk sagde, var at Biden kontrolleres af jøder på Wall Street, som den kinesiske regering forhandler med direkte, når den ønsker at udøve sin indflydelse på amerikanske anliggender.

Carlsons dækning er blandt andet blevet fremmet på sociale medier af Donald Trump:

Den kinesiske professors tale kan imidlertid ses i sin helhed på YouTube:

Som det fremgår af klippet ovenfor, henviser professoren direkte til det, han beskriver som “en gammel dame med en stor næse, en jøde simpelthen ved udseende”. Dongsheng beskriver derefter sin overraskelse over, at jøden kunne tale flydende mandarin, en evne, der var kommet hende til gode siden hendes primære ernæring, var salg af indflydelse over den amerikanske regering i bytte for et økonomisk fodfæste i Kina.

Selvom Dongsheng aldrig nævner navnet på den jødiske kvinde under talen, er der ifølge National Justice gode grunde til at tro, at den pågældende kvinde er Roberta Lipson, der i øjeblikket er administrerende direktør for “Chindex International” i den kinesiske hovedstad. Ifølge thatsmags.com har jødinden Lipson været økonomisk etableret i Kina siden 1982.

Kilder:
National Justice
That’s


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  Så havde Alex Jones alligevel ret, haha. Selvom han selvfølgelig heller aldrig nævner jøden.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Kina har en meget ærlig og præcis forståelse af amerikansk politik, hvilket de udnytter i deres egen interesse. Der sker sikkert lignende ting i Danmark, Norden og EU.

  Skal vi være vrede på kineserne over dette? Vi kan med god grund være utilfredse med dette, og vi skal selvfølgelig stoppe fremmede landes indflydelse på vores politik, men vi skal huske, at kineserne bare udnytter et større problem vi har lige nu. Det problem er den internationale jødedom og den internationale finanskapitalismes totale kontrol over vores lande. Hvis vi ønsker at stoppe dette, så skal vi starte med at tage magten tilbage fra disse (((internationale finanseliter))).

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Det er alt sammen så trættende…

 • Det er også interessant hvordan han flere gange må sige han ikke kan sige mere om det. Altså jødisk magt er også et tabu i Kina. Så hvordan kan det blive det, hvis jøderne bare er uskyldige holocaust overlevere?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //