Klimatrusler og virkelige miljøproblemer

IDEOLOGI: I denne artikel forklarer den svenske redechef, Daniel Gerdås, hans syn på den såkaldte klimakrise og andre mere håndgribelige miljømæssige problemer.

Ingen kan være undsluppet det daglige klimahysteri, som medierne har givet os. »Vi har 10 år til at ændre tingene, før det er for sent.« »Gletsjerne smelter.« »Jorden bliver varmere for hver dag.« »Golfstrømmen er ved at gå i stå.« »Store dele af planeten vil blive ubeboelig.« »Ørkenerne udvider sig.« »Den arktiske is smelter – og havniveauet vil stige med flere meter.«

Nye trusler, krav og pres fra etablissementet opbygges. Milliarder af dollars bliver brugt på ny teknologi, forskning og projekter. Enhver, der stiller spørgsmålstegn ved noget, bliver straks stemplet som en »klimabenægter« – et epitet af misbrug, der næsten svarer til »racist« eller »holocaustbenægter« – og effektivt bragt til tavshed. Klimatruslen er ifølge politikere nutidens politiske spørgsmål nummer ét, ligesom den er yderst profitabel for forskellige interessegrupper. Tilfældigvis går klimaspørgsmålet hånd i hånd med pro-flygtninge og anti-racisme-aktivisme. Berømtheder og politikere konkurrerer med hinanden om, hvem der kan være den mest »radikale« i klimaspørgsmålet, for at få så meget opmærksomhed som muligt. Bag disse offentlige personer lurer magtfulde globalister, som har deres egen dagsorden.

For dem, der kan se globalisternes plan og opfatte de åbenlyse løgne om klimaet, er det et let valg at indtage den modsatte side. Hvor der er politiske eller økonomiske interesser, er der ingen pålidelig objektivitet. Ingen fakta kan stole på. Alt er fordrejet, så det passer til de politiske eller økonomiske interesser, der i øjeblikket fortales. Derfor er det ekstremt svært for den enkelte at finde nogen fakta og foretage en personlig vurdering.

Den »klimabenægtende« side har også sine egne interesser og kan nogle gange bygges på amatørforskning. Men bare fordi løgnagtige globalister siger noget, gør det så automatisk det til en løgn? Hvis nogen har sin egen onde agenda og har tilpasset sandheden, så den passer til den, betyder det så, at han tager helt fejl i alle forhold?

Mennesket har udpeget sig selv til herre over alt levende. I hans øjne eksisterer jorden, naturen og dyreriget kun for at tjene ham. Som sådan kan alt plyndres og udnyttes. Vores oceaner bliver udtømt for alt maritimt liv, vores skove bliver dræbt af rydningshugst for at gøre plads til industrialiserede træplantager, vores byer og industrier udvider sig til, hvad der engang var vitale naturområder. Gigantiske stenbrud er ved at blive åbnet op i jordens overflade for at udvinde dyrebare mineraler, hvilket resulterer i enorme giftige emissioner. Vores landbrugsmarker bliver berøvet alt levende for at gøre plads til industrialiserede afgrøder med lav næringsværdi, og vores farvande bliver fyldt med plastik, kemikalier og medicinrester. Og det er blot nogle få af de problemer, vi står over for.

Dyre- og plantearter uddør i stadigt stigende tempo, mens invasive arter erstatter dem. Vi dræber langsomt men sikkert vores planet. Alt dette har naturligvis en alvorlig indvirkning på hele vores verden. Hvordan dette påvirker klimaet kan diskuteres, men det kan ikke afvises, at naturen bliver negativt påvirket på en dramatisk måde. Bliver klimaet varmere eller koldere? Er det forårsaget af emissioner eller ej? Og hvilken effekt har kuldioxid på klimaet? Det er spørgsmål, vi måske får rigtige svar på i fremtiden, når videnskaben igen er fri og funderet på et sagligt og objektivt grundlag. Indtil da kan vi dog ikke overse de åbenlyse tegn på ødelæggelse og dens konsekvenser.

Så hvordan kan dette problem løses? Ved at forbyde plastiksugerør, give mere hjælp til den tredje verden, fylde vores land med såkaldte klimaflygtninge og kraftigt øge brændstofafgifterne til skade for pendlerne og folk med lavindkomster? Næppe. I hvert fald ikke ved at implementere politikker, der kun er designet til at begrænse og underminere almindelige mennesker, samtidig med at det gavner eliten. Der skal implementeres radikale løsninger sammen med en total transformation af vores syn på naturen.

Mennesket er ikke naturens herre. Han er en del af naturen og er lige så afhængig af og underlagt naturens love som enhver anden levende skabning. En revolution er påkrævet for at knuse dagens politiske system og bygge et helt nyt samfund!

Kapitalisme og globalisme skal begge destrueres. Kapitalismens hensynsløse udbytning er roden til al ødelæggelse, drevet af behovet for evig vækst og konstant maksimering af profitten. Globalisme går hånd i hånd med kapitalisme, og de to kan ikke adskilles. Vi må derfor sætte en stopper for frihandel; store globale virksomheder skal have forbud mod at drive deres forretning; hele aktiemarkedssystemet, hvor værdien af ​​en virksomhed udelukkende ligger i dens spekulative værdi, skal ophøre; virksomheder skal være underlagt strenge krav til miljøvenlige og bæredygtige forretningsaktiviteter; og virksomheder, der ikke tager ansvar, skal eksproprieres.

Bankerne skal nationaliseres, for at vores økonomi kan være i vores hænder og ikke styret af udenlandske interesser. Store naturressourcer og vigtige offentlige ressourcer skal også nationaliseres. Disse skal ejes af folket og være til gavn for folket. De vil ikke tjene som pengkvæg for store virksomheder eller udenlandske interesser. Store jordejere skal fratages noget af deres jord, som i stedet gives til folk, der er interesserede og erfarne inden for jord- eller skovbrug. Det er urimeligt for nogle få individer at eje og kontrollere hovedparten af ​​al jorden. Derudover har den gennemsnitlige lille jordejer sandsynligvis en større kærlighed til den jord, han ejer – og dermed en større følelse af ansvar – sammenlignet med den store landmand, der kun er interesseret i at få så meget økonomisk udbytte af sin jord som muligt.

I stedet vil der blive tilskyndet til mindre landbrug og skovbrug. Selvforsyning, både med hensyn til fødevarer og andre produkter, skal belønnes og fremmes, ligeså med små virksomheder. Den indenlandske produktion skal danne grundlag for alt, og derfor vil der blive lagt høje toldsatser på al import, der i stedet kan produceres i Norden. Hvad angår produkter, der ikke kan produceres i de nordiske lande, bør byttehandler med andre lande være det første skridt i at komme væk fra det nuværende økonomiske system, hvor penge kontrolleret af en tredjepart altid fungerer som mellemmand.

Med et helt nyt politisk og økonomisk system kan vi stoppe ødelæggelserne og i stedet skabe et nyt samfund, hvor vi lever i pagt med naturen. Vi kan vedtage love, der gavner miljøet, dyreriget og menneskerne. Vi kan have et levende landskab, et rigt dyreliv, naturlig og ernæringsrig mad og sunde mennesker. Med frihed til videnskabelig forskning kan vi skabe ny teknologi til at føre vort folk fremad, uden at skade naturen.

Alt dette kan ændres i de nordiske lande, når Den Nordiske Modstandsbevægelse kommer til magten. Vi kan forsøge at påvirke den omgivende verden gennem pres eller lobbyisme, men ødelæggelsen af ​​den naturlige verden er et globalt problem. Det er lige meget, hvor gode vi er i Norden, hvis resten af ​​verden fortsætter med at ødelægge planeten. Her skal vi også nævne overbefolkning. En stadigt voksende befolkning fodres i øjeblikket af jordens begrænsede ressourcer. Vi hvide er ikke dem, der overbefolker planeten, men det er et problem, vi har skabt. Det er vores bistand, vores lægehjælp og vores teknologi, som vi har givet væk, der har hjulpet befolkningseksplosionen på vej i disse dele af verden.

Skulle vi øjeblikkeligt annullere alle bidrag, al såkaldt humanitær bistand, al eksport og al medicinsk hjælp til disse lande, ville deres befolkningstal hurtigt falde, og de ville blive tvunget til at finde deres naturlige balance og genfinde deres plads i den evolutionære tidslinje. Når dette sker, vil de ikke længere være i stand til at ødelægge miljøet.

Desværre er vi ikke dem, der har magten i dag, og før vi kommer til magten, vil vi ikke være i stand til at gøre ret meget i den store sammenhæng. På det individuelle plan bør vi alle stræbe efter at leve tættere på naturen. Gå en tur i skoven, flyt ud på landet væk fra byens betonklodser og kunstige livsstil, dyrk din egen mad og opdræt dine egne husdyr. Ud over et gladere og sundere liv, vil dette give dig en forbindelse med naturen. Du vil lære at værdsætte, hvad naturen har at byde på, og forstå, at du må give noget tilbage til den. Du vil opleve glæderne ved en naturlig og sund kost og den medfølgende ansvarsfølelse for miljøet.

Hvor det er muligt, kan vi fremstille vores egne varer, eller bytte dem til noget andet, vi selv har produceret, i stedet for at forbruge. Ellers skal du tage et aktivt valg om at købe lokalt producerede varer fra gårde og fabrikker, som du ved har høje standarder for dyrevelfærd eller er miljøbevidste. Selvom en betydelig del af skylden ligger hos de store globalistiske selskaber, er den enkelte person heller ikke uskyldig. Det er den enkelte, der vedligeholder dette system via sit forbrug, hvor en lav pris ofte er hans største bekymring. Individet er også ansvarlig for at investere sine penge i form af aktier og midler i globalistiske selskaber. Du bør derfor undgå unødvendigt forbrug og sørge for ikke at investere dine penge i dette destruktive system.

Vores nuværende livsstil og vores nuværende økonomiske og politiske system ødelægger planeten. Da vi er en del af naturen, betyder det også, at vi selv i sidste ende går til grunde, hvis der ikke bliver gjort noget. Det er muligt at ændre kurs og redde situationen, men kun via radikal nationalsocialistisk politik og en nationalsocialistisk levevis.

Læs også:
Den Nordiske Modstandsbevægelses politiske manifest »Vores Vej – Ny politik for en ny tid«


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Søren kam says:

  When a German enters an ancient forest, it’s like when he walks into a cathedral, leaving the wonder of nature. When a jew enters the forest, he thinks about how much money he can earn for his total deforestation. That’s the difference between us.-hermann göring

 • Søren kam says:

  God og relevant artikel.

 • Kaktus says:

  En verdenskrig vil kunne redde klimaet, for overbefolkning er det største problem 🤷🏻‍♂️


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //