Knus homolobbyen: Hængt dukke fra bro i Aalborg

AKTIVISME: En hængt dukke er dukket op i Aalborg. Dukken bærer om halsen et skilt med teksten “pædofil” og på ryggen et regnbueflag, hvorpå der står “knus homolobbyen”.

Nationalsocialistiske aktivister har i nat ophængt en dukke fra Limfjordsbroen i Aalborg som en symbolsk aktion mod homolobbyen. Dukken bærer om halsen et skilt med teksten “pædofil” og på ryggen et regnbueflag, hvorpå der står skrevet “knus homolobbyen”.

De anonyme aktivister skriver til Nordfront, at aktionen er udført i anledningen af den internationale “Pride”-måned, hvor denne folkefjendtlige organisations bestræbelser på at demoralisere folket og normalisere pædofili hyldes.

Læs her om Den Nordiske Modstandsbevægelses kamp mod homolobbyen.

Se billederne herunder:
(Klik for at forstørre)


 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Fedt at se. Passende straf for pædofile. Bliv ved!

 • Sådan skal det ordnes .de skal havde rette straf – Bliv endelig ved

 • minecraft entusiast says:

  Tror de fleste danskere hellere havde set Modstandsbevægelsen stå for strafudmålingerne, når det kommer til sager som f.eks Tønder-sagen eller vilkårlige overfaldsvoldtægter.

  Straffene som systemet uddeler for disse forbrydelser får stensikkert enhver med varmt blod i årene til at vrænge sig.

  Hvilket er paradoksalt, når man ser den almene danskers apati overfor disse homofile parader, der ubestrideligt holder døren åben for sexforbrydere.

  • Danskerne ved ikke at homolobbyen ubestrideligt holder døren åben for sexforbrydere. Der er en del oplysningsarbejde der for DNM, da langt de fleste danskere ikke ved en skid om homolobbyen.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //