Koblinger til Socialdemokratiet blandt mistænkte Hagsätra-skytter

MEDIER: Simon Lindberg, lederen af Den Nordiske Modstandsbevægelse, foretager her sammenligninger, når det kommer til mediernes interesse i at komme med politiske pointer om forskellige straffesager.

I nat klokken 00:55 rykkede politiet ud til Hagsätra i Stockholm, hvor to mænd blev beskudt af flere gerningsmænd.

Lidt over 100 mennesker dør hvert år i Sverige som følge af grov vold. Da Socialdemokratiet er det parti, der får flest stemmer, kan man sige, at mange af morderne stemmer på Socialdemokratiet. Ser man på Socialdemokratiets medlemstal, så bør der endda, statistisk set, være en af ​​disse mordere hvert år, som er et betalende medlem af partiet.

Mest sandsynligt er gerningsmændene til Hagsätra-skyderierne af ikke-nordisk afstamning og bor i et »ghettoområde«. I disse områder er støtten til Socialdemokratiets politik med næsten åbne grænser, slaphed over for bandekriminelle og generøse overførelser til nyankomne, endnu højere end i resten af ​​landet.

Sandsynligheden for, at de, der begik Hagsätra-skyderierne, sympatiserer med Socialdemokratiet, er således meget høj. Ikke desto mindre vil du aldrig se en overskrift i medierne, der ligner overskriften på denne artikel. Du vil aldrig høre journalister stille spørgsmål om partitilhørsforhold og politiske motiver på nogen pressekonference. Du vil aldrig se Annie Lööf græde i nogen tale om, hvor forfærdeligt det er, og hvor vigtigt det er for demokratiet, at dette bliver gjort opmærksom på. Du har sikkert ikke engang læst om skyderierne i Hagsätra i aftes, selvom det var en virkelig begivenhed, der virkelig skete i aftes.

Hvis skytterne i denne sag nu overhovedet bliver anholdt, og det viser sig, at de havde aktivt medlemskab af Socialdemokratiet, finder man aldrig ud af det. Hvis skytterne skrev indlæg i Aftonbladet eller Expressen, vil dette aldrig blive offentliggjort. Du vil aldrig vide, hvilken ideologi de står for, eller hvilket politisk domicil de har.

Hvis du derimod har haft internetforbindelse det seneste døgn, har du sikkert hørt, at den person, der i den igangværende Almedalsuge er udpeget som den formodede knivsvingende mand, har »forbindelser til Den Nordiske Modstandsbevægelse« og/eller at han er »nazist.«

Skærmbillede fra Expressen.se.

Skærmbillede fra Aftonbladet.se.

Alle medier pumper disse budskaber ud i sensationelle overskrifter én efter en. Det beskrives, at han »har været aktiv i Den Nordiske Modstandsbevægelse i flere år«, at han »har været tilbagevendende skribent på NMRs netmagasin« og medvirket i »Nordfronts radioproduktioner.« Løgn på løgn på løgn.

Alt dette på trods af, at den udpegede mand aldrig selv har været medlem af Den Nordiske Modstandsbevægelse. Han har skrevet tre indlæg for syv år siden på Nordfront og for næsten lige så mange år siden deltaget i et par af Den Nordiske modstandsbevægelses demonstrationer, der har været åbne for offentligheden. Det er det!

Så hvorfor dette propagandadrev mod Den Nordiske Modstandsbevægelse og »nazismen,« men aldrig det samme mod Socialdemokratiet eller nogen andre af de etablerede partier, på trods af at der hvert år garanteret begås adskillige drab og andre grusomheder med »forbindelser« til disse partier?

Det er fordi at medierne i dag er styret af politiske interesser. De er helt på magtens side og vil for enhver pris, med personangreb og ofte, som i dette tilfælde, med rene løgne, forsøge at undertrykke al reel politisk opposition. Så meget, at de fuldstændig ignorerer de fleste af de andre ofre for den brutale vold, der breder sig i vores land, når de ikke kan komme med deres politiske pointer om det. Så meget, at de uden et sekund af skam bruger en tragisk død til at vinde billige politiske point.

I virkeligheden og ud over den mest ekstreme propaganda er det selvfølgelig totalt uinteressant, hvis nogen morder har vage forbindelser til Socialdemokratiet. Lige så uinteressant er det selvfølgelig, hvis en udpeget mistænkt har vage forbindelser til Den Nordiske Modstandsbevægelse. Endnu mere, når forbrydelsen ikke på nogen måde ser ud til at være ideologisk motiveret, og politiet ikke engang ser ud til at efterforske politiske motiver.

Jeg mener endda, at den offentlige interesse i at forsøge at forbinde nogen med et parti, de ikke har haft noget at gøre med i flere år, er uinteressant, hvis det drejer sig om virkelig aktive medlemmer eller personer, der har siddet i partiets ledelse. I dette tilfælde er det som sagt ikke engang tæt på noget af det.

Afslutningsvis ønsker jeg ikke at underspille, hvad der er sket. At en svensk kvinde bliver myrdet på åben gade er en del af en frygtelig tragisk samfundsudvikling, som vores regerende politikere lagde grunden til med deres påtvungne sindssygepolitik, der blandt andet består i sparingen på psykiatrien for at betale for masseindvandring. Men, om den anholdte for syv år siden offentliggjorde et indlæg på Nordfront eller Aftonbladet – det er lige så irrelevant, som det er, om aftenens Hagsätra-skytter har tilknytning til Socialdemokratiet eller ej.

// Simon Lindberg


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //