Konservativ statsministerkandidat fuppede danske jøder

DANMARK: De konservatives statsministerkandidat Søren Pape Poulsen har snydt Danmarks jøder ved at lade dem tro, at han kendte til deres måde at tænke på. Det gjorde han ikke, da hans dominikanske homo-ægtefælle havde løjet over for ham.

Søren Pape. Foto: Jens Dresling, Creative Commons. Redigeret.

De konservatives formand, Søren Pape Poulsen, har gang på gang, af uvisse årsager, fremhævet, at hans ægtefælle er jøde og kom fast i synagogen fra spæd til voksen. Særlig markant på en konference på Christiansborg foran fremtrædende repræsentanter for det jødiske samfund i Danmark og Israels ambassade i København.

Men statsministerkandidatens mand, Josue Medina Vasquez Poulsens familie var kristne missionærer, rapporterer Ekstra Bladet.

Toppolitikeren Pape har i følge ham selv lært jødisk tankegang fra sin mand og brugt denne lære til at indynde sig under Danmarks jøder.

Under en konference om antisemitisme i 2020 understregede statsministerkandidat Pape 0ver for de mange jødiske deltagere, at han ofte får rådgivning om jødiske spørgsmål fra sin dominikanske ægtefælle.

Gennem de seneste to uger har Ekstra Bladet igen og igen forsøgt at få en kommentar fra de konservatives statsministerkandidat, Søren Pape Poulsen.

Senest torsdag, hvor man forelagde de nye oplysninger om ægtefællens baggrund for Søren Pape og den konservative pressetjeneste. Men selv om det altså er Søren Pape Poulsen selv, som har bragt ægtefællens påståede jødiske opvækst i søgelyset, ønsker han ikke længere at tale om den.

I en kort kommentar siger han:

– Jeg vidste ikke, at vi skulle til at registrere jøder i Danmark. Det gør I så på Ekstra Bladet.

Søren Pape Poulsen har efterfølgende meddelt, at han og den ikke-jødiske dominikanske  mand nu skal skilles, rapporterer DR.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Hvis man ikke forstår hvordan jødisk magt fungere, eller hvor vigtigt det er, så giver denne historie ikke meget mening. Hvorfor lyve om, at ens homoseksuelle brune mand er jøde? Hvad skulle man få ud af det?

  Svaret er faktisk ganske enkelt. Det er den bedste måde at blive godkendt af den internationale jødedom og få adgang til deres ressourcer. Det er den eneste hurtige måde at blive “en af dem” på. Donald Trump og Joe Biden, samt mange andre fremtrædende amerikanske politikere, har giftet deres børn væk til jøder af samme årsag.

 • Personligt kunne jeg ikke drømme om at stemme på nogle i det forhåndenværende udvalg, men med de politiske briller på er timingen perfekt nu 2 år senere op til valget. Ellemann og Frederiksen må vide hvor mange ubehagelige billeder det “ægteskab” får til at flashe foran højrefløjens vælgeres øjne. Lol.

 • Hej Pia,

  Jeg synes man skal stemme og jeg har altid selv stemt i årenes løb. Jeg vælger altid det bedst mulige og det har igennem tiderne skiftet mellem DF, NB, og SK.
  Indvandring er det eneste spørgsmål, der afgør, hvem der får min stemme.

  Politikere med indflydelse som taler for vore synspunkter i samfundsdebatten giver automatisk synspunkterne legitimitet for almindelige mennesker.

  Valget af Trump gjorde det muligt for helt almindelige republikanske kandidater at plædere for at stoppe indvandringen over grænsen fra Mexico. Det er et fantastisk eksempel på, hvor hurtigt midten i politik kan forskubbes.

  Mon ikke også SD’s gode valg skyldes NMRs utrættelige og heroiske arbejde har medvirket til at flytte midten i svensk politik.

  Jeg støtter 100% NMB, men jeg stemmer også ved valg. Jeg ser intet problem i dette og synes også det er det rigtige for os alle at gøre 🙂

  Du have en fornøjelig aften, måske også med dem du holder af 🙂

 • Prøv at tænk på at Pape er blevet knaldet i røven af en neger. Det er fandme klamt og vi bliver da til grin i hele verden, hvis han bliver statsminister.

 • De partier du nævner er dem der elsker jøder mest. Elsker du selv jøder?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //