Konsulenter hjælper den australske regering med at planlægge tvangsvaccination

CORONA: Australiens forbundsregering ønsker at gøre vaccination mod Covid-19 obligatorisk for alle statsansatte – et konsulentfirma er ansat med det formål at finde ud af, hvordan det kan udføres.

Illustrationsbillede. Foto: CC public domain.

Onlineavisen Real News Australia (RNA) beskriver den australske forbundsregerings nylige arbejde med at opstille en plan for implementeringen af ​​«de forskellige trin i den nye æra af coronavaccinen».

Et sådant trin, der for nylig blev diskuteret i avisen, er Morrison-regeringens ambition om at udvikle teknologien bag en elektronisk funktion, hvor offentligheden selv verificerer deres vacciner.

For nylig er en ny plan imidlertid begyndt at blive implementeret, skriver avisen. Planen er at gøre vaccination obligatorisk for alle statsansatte; særligt vaccination mod Covid-19.

Avisen siger, at den har modtaget oplysninger om, hvordan et unavngivet konsulentfirma er blevet kontaktet af regeringen for at udføre en særlig opgave.

Det anføres, at konsulenterne vil finde en måde at gøre vaccination mod Covid-19 obligatorisk for alle statsansatte. Folkets entusiasme for projektet ser imidlertid ud til at aftage.

RNA kommenterer:

Det ser ud til, at Morrison-regeringen er stødt på et lille problem i sin plan om at følge det verdensomspændende Great Reset. Det lille problem er, at folk siger NEJ til vaccinen. Man accepterer simpelthen ikke «det nye normale».

 

Baseret på folkelig skepsis

Forskellige undersøgelser viser, at fra 20% til over 50% af den australske offentlighed siger, at de ikke har til hensigt at blive vaccineret mod Covid-19. Denne store skepsis i den australske befolkning, over for Covid-19-vaccinerne er blevet beskrevet som et alvorligt problem for Morrison-regeringen.

Deres skattefinansierede propagandakampagne på 24 millioner dollars for Covid-19-vaccinen beskyldes af forskellige parter for at være ineffektiv. Regeringen er også blevet beskyldt for «at spilde skatteydernes midler» på anslået 150 millioner dyre vaccinedoser.

Den populære efterspørgsel efter vaccinen ser simpelthen ikke ud til at være der – uanset hvordan visse mainstreammedier beskriver situationen. Så hvordan vil forbundsregeringen så opnå, at deres initiativ til vaccination bliver vellykket?

Ifølge RNA er Morrison-regeringens intention med at tage sig af sine egne medarbejdere, at opnå en spredningseffekt. Tvang er kun nødvendig i den indledende fase. Det skal være et krav til alle statsansatte, at blive vaccineret mod Covid-19 for at blive ansat.

Disse medarbejdere vil derefter «blive rollemodeller for familie og venner, der vil have tiltro til, at vaccinen er sikker og effektiv» – og derfor «med glæde vil smøge ærmerne op og blive vaccineret».

 

Fagbevægelsens holdning til spørgsmålet

Spørgsmålet om, hvorvidt fagforeningerne er villige til at nedlægge veto mod regeringens initiativ til obligatorisk vaccination for alle statsansatte, er rejst i de australske medier.

Det er ved flere lejligheder blevet udtalt, at The Community and Public Sector Union (CPSU), der repræsenterer arbejdere i den føderale og territoriale stat, på sin hjemmeside roser regeringens vaccinationskampagne og opfordrer arbejdstagerne til at tage vaccinen – selvom de påpeger, at det dog er frivilligt.

De har også lagt en PDF-udtalelse ud, der giver deres fulde støtte til kampagnen:

CPSU støtter distributionen af ​​vaccinen mod Covid-19 og mener, at det er i arbejdspladsens og nationens interesse, at alle vaccineres for at stoppe spredningen af ​​virussen og beskytte mennesker mod dens virkninger.

 

Lignende initiativer i andre lande

Idéen om at indføre vaccinationstvang i en gruppe, der på en eller anden måde er i et afhængighedsforhold og derefter forvente en spredningseffekt, er ikke unik for Australien.

I Filippinerne indførte militæret den 25. februar obligatorisk vaccination mod Covid-19, selv om størstedelen af ​​de ansatte soldater er unge og ikke tilhører nogen risikogruppe.

«At blive vaccineret er ikke et valg for Filippinernes væbnede styrker, det er en pligt,» sagde generalmajor Edgard Arevalo til Channel News Asia. Han gjorde det endvidere klart, at nægter man kan det føre til straf.

Kilder:
Real News Australia
Real News Australia
TOTT News
CPSU
CPSU
Channel News Asia


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Bindegalt!!! Massevaccinationerne kommer til at forårsage større folkedød på sigt, og man kan desværre godt mistænke korrupte regeringer i, at disse kommende pludselige “corona dødsfald” får dem til at kræve absolut tvangsvaccination af stort set ALLE, da epidemien ellers ville “løbe løbsk” eller en ny coronavariant på steroider går amok. Man kan jo se folk dør! Hvilket reelt kan være tilfældet, ifølge specialister som belgiske Geert Vanden Bossche som mener det er vanvid at forsøge at vaccinere 7 millarder mennesker midt i en pandemi. Og selv om man skulle “debunke” ham (af en eller anden (((grund))) ) er der også mange andre læger/virologer der advarer mod dét der foregår, men de får ingen eller meget ringe medietid.
    Uanset hvad, er det aldrig forsøgt før at vaccinere hele verdens befolkning på een gang med hasteudviklet medicin.

  • Det nye normal stats tvang for befolkningens eget bedste


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //