Koranskænding og brændende politibiler

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses leder, Simon Lindberg, bringer her en kommentar omkring Rasmus Paludans aktioner og de optøjer som skete i Sverige i forbindelse med disse de seneste dage.

Jeg vil straks starte med at præcisere, at jeg ikke sympatiserer med Rasmus Paludan. Tværtimod afskyr jeg ham personligt på grund af hans pædofile tilbøjeligheder, og jeg bryder mig overhovedet ikke om den kontrajihadistiske politik, han fører.

At forsøge at flytte fokus fra race og blod til religion og kultur er utroligt skadeligt for vores sag og, som jeg har sagt før, en form for kulturmarxisme.

Problemet med de millioner af ikke-europæere, der befinder sig inden for Nordens grænser, er ikke, at store dele af dem tror på en anden gud end mig eller de fleste andre etnisk nordiske mennesker, men at de er af en anden race end mig og de øvrige etniske nordiske mennesker.

Rosengård eller Rinkeby, eller for den sags skyld Somalia eller Afghanistan, ville ikke begynde at blomstre og blive til et paradis på jorden, hvis folk der blot begyndte at gå i kirke eller blev ateister i stedet for at være muslimer. På samme måde bliver Norden ikke reddet med kristendom og konvertering, men med nationalsocialisme og repatriering!

De aktioner, som Paludan udfører, hvor han rejser rundt i Danmark og Sverige for at brænde koraner af under tilladte torvemøder, er jeg splittet omkring. Udover at jeg som sagt synes det er et forkert politisk fokus, så synes jeg også at selve handlingen er både respektløs og infantil og selv ville jeg aldrig få mig selv til at gøre det samme.

Samtidig forstår jeg, at formålet er at skabe en reaktion, og når forstæder og byer bliver vendt på hovedet, når optøjer er en kendsgerning og politiets blå mandskabsbusser står i flammer, jamen så kan man kun sige, at det har lykkedes. Det er i sig selv noget meget positivt, at danskerne og svenskerne får at se, hvordan racefremmede opfører sig, og hvor halt politiet agerer, eller rettere, hvordan de ikke agerer.

For ja, igen, det handler om racefremmede og ikke om muslimer. Det har jeg selvfølgelig ingen beviser for, men jeg er 100% overbevist om, at kun et meget lille antal af dem, der angreb politiet med sten og satte ild til deres køretøjer, er trofaste muslimer, som lever fuldt ud efter Muhammeds ord og er trofaste besøgende hos moskeen. I stedet er det formentlig ikke-hvide, der opfører sig, som ikke-hvide ofte gør i masser af lande rundt om i verden, uanset om de lande er beboet af muslimer eller ej.

Det er også meget godt, at folk får at se, hvilke silkehandsker hele etablissementet bruger mod de racefremmede. Politiet trækker sig – de forlader deres køretøjer og lader dem stjæle og sætte ild til dem. Som en sjov detalje kan dette sammenlignes med, hvor meget vold politiet bruger mod for eksempel os i Den Nordiske Modstandsbevægelse, når vi driver politisk aktivisme ganske fredeligt. Sammenlign eksempelvis med demonstrationen i Gøteborg 2017. Forskellen er enorm.

Et par politikere og chefredaktører har ganske vist fordømt uromagernes handlinger, men sammenlign det med, hvis vi for eksempel i Den Nordiske Modstandsbevægelse skulle angribe politiet med sten og stjæle deres biler. Jeg lover så, at der stod terrorisme og udslettelse på avisforsiderne i en sådan grad, at Covid-19 eller Ukraine-krigen lignede opslag i den aviskiosk i sammenligning. Medierne var ikke holdt op med at hetze, før jeg og alle de andre indflydelsesrige personer i organisationen havde siddet bag tremmer, og nøglen var blevet smidt væk. Forskellen her havde altså været endnu større.

Det er derfor godt, hvis Paludans handlinger kan få folket til at se, ikke kun hvordan de racefremmede opfører sig, men også hvordan etablissementet trods dette omfavner dem.

For hvis disse politikere og chefredaktører i stedet havde haft den mindste form for ære i kroppen, ville de selvfølgelig i stedet have undskyldt over for hele det svenske folk for at skabe den situation, der hersker gennem årtiers arbejde for at åbne vores grænser. Hvis de havde haft den mindste form for velvilje mod folket, ville de naturligvis straks have krævet, at ghettoerne blev ryddet, og at repatrieringen skulle begynde.

De føler dog hverken ærbarhed eller godhed, og derfor vil dette ikke ske. Eller i hvert fald ikke et sekund tidligere, end når de står på bare knæ i mudderet i Finspång og beder folkedomstolen om at få deres ynkelige liv benådet.

Alt i alt kan det da lyde, som om jeg synes, Paludans handlinger er mere rigtige end forkerte. Der er dog en anden kæmpe fejl ved dem, som jeg ikke har nævnt, og det er hans totale afhængighed af systemet. Uden politiets massive opbakning og deres beskyttelse ville han aldrig have været i stand til at gøre, hvad han gør. Paludan er ikke en revolutionær og bestemt ikke en stærk kraft. Han og hans lige udgør ikke nogen redning.

Nordens redning? Næppe!

Han kan måske vise nogle af symptomerne, hvor slemt det faktisk er, men han vil aldrig kunne løse problemerne. Det ønsker han som kontrajihadist ikke engang. Så burde han heller ikke lade som om han kunne det gennem sine partiaktiviteter.

Nye racefremmede fortsætter med at invadere Norden hver dag. De bliver flere og flere samtidig med, at politiet sænker kravene og bliver stadig svagere. Forestil dig, når disse optøjer spreder sig til flere byer. Når de spreder sig til landsbyerne. Forestil dig, når de få hundrede bliver til tusinder. Når tusinder bliver til millioner. Tænk, når de ikke længere bare angriber betjente og islamofobiske homoseksuelle. Når de i stedet angriber alle og enhver, der har et nordisk udseende.

DA betyder det noget, at DU har gjort alt, hvad der står i din magt, for at støtte Den Nordiske Modstandsbevægelse, så der faktisk findes en forsvarsorganisation for Norden, der er sit navn værdig. Da betyder det noget, at du har givet os magt nok til at kunne forsvare folk og land i stedet for at stole på udklædte politikere eller LGBTQP-certificerede politifolk.

Enten det eller at Nordens folk vil møde resultatet af dets passivitet, og det vil bestemt ikke blive nådigt. Jeg kan i hvert fald ikke se andre alternativer for Sverige og Norden.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Rasmus Paludan er mere kendt i Sverige -efter få års aktivitet, end Simon Lindberg er -efter et helt liv som aktivist.

 • Jeg er ikke svensker, men tror Lindberg er mere kendt end Paludan

 • Gunnar Ranhed says:

  Jag är svensk och kan säga att detta definitivt inte stämmer. Simon Lindberg har i tidningar i hela världen hängts ut som en av världens farligaste män både 2021 och 2022. Han har nog varit på förstasidorna i tidningarna ungefär lika många gånger som Putin varit det.

  Även om du hade haft rätt måste jag dock ifrågasätta vad det skulle spela för roll? Menar du att det är det viktigaste i kampen hur känd man är? Menar du att det var klokt av Paludan att flörta med småpojkar för att det gav honom mediauppmärksamhet och att detta därför är något som Simon Lindberg borde ta efter?

 • Lars Agerbæk med æ says:

  jeg må indrømme at jeg ikke har noget som helst belæg for at sige at Paludan er mere berømt i Sverige end Simon Lindberg er. Hvis du som svensker siger at det ikke forholder sig sådan, må jeg vel acceptere det. Jeg ved godt at Simon Lindberg kom på den der terror-liste. Men hvor mange husker det? Der er konstant lister for det ene og det andet i medierne. Jeg tror hærgende indvandrer i politi-jakker der kører rundt i kaprede politi biler. Brændende bygninger og biler. En politi mester der går ud og siger at han aldrig har set noget lignende. 26 kvæstede betjente. 10 hospitals indlagte “demonstranter”
  Jeg tror ærlig talt den slags står stærkere i hukommelsen en endnu en ‘Top-10’i massemedierne.
  At Lindberg skulle have været på forsiderne i svenske aviser ligeså meget som Putin, er nyt for mig. Det lyder godt nok vildt.

  Jeg vil nu stadig tro at Paludan er mere berømt end Lindberg -lokalt. Jeg har stadig svært ved at forestille mig at en rundspørge foretaget i Malmø i dag, ville vise at der var flere der vidste hvem Lindberg er, end hvem Paludan er.

  Jeg mener ikke det er klogt at flirte med mindreårige. Det er sygt.

  Det er bare en tør konstatering af livets barske realiteter. At lege djævelens advokat kan man vel sige.

 • Ejner Kamp says:

  Berømthedsfaktoren er vel fuldstændig ligegyldig i forhold til den overordnede situation. Jeffrey Epstein, Stalin og Mason står også klare i folks erindringer, det gør også diverse idiotiske popikoner, men i forhold til tidens situation med befolkningsudskiftning og degenerering af samfundet og løsningen på det hele bør man måske satse ligeså lidt på Paludan som på en ligegyldig popartist eller lignende og i stedet satse på en ideologi som effektivt kan løse problemerne og sikre fremtiden. Jeg ved heller ikke om folk i Sverige kender Lindberg af navn hvis de spontant spørges på gaden, men jeg tror man skal leve meget isoleret hvis man ikke kender modstandsbevægelsen, og hvis man hev hovedet ud af røven og lærte sig ideologien bag og bevægelsens politiske vision kunne nordens samlede problemer løses på få år – helt uden behov for pedofilklovnen Paludans cirkus, hvilket jo slet ikke henvender sig til andre presserende problemer i samfundet end muslimer, muslimer, muslimer helt uden at nævne race, globalisme og den herskende antihvidhed. At savle over Paludan er som at pisse i sine bukser for at holde varmen på en kold vinterdag og jeg formoder han kun tiltaler de, som generelt ser verdens rædselsbegivenheder som let tilgængelig underholdning.

 • Med Paludan i front, giver kun væmmelse og ikke den mindste grund til at tro han skulle flytte bjerget der er kommet hertil. Paludan og de fremmede skaber kun et billede af hvad der sker her og nu, og andre glemmer vel egenligt meget hurtigt hvad der sker i denne gudsforladte sted af jordkloden verden. Det er sørgeligt. Men, en nikkedukke bliver jeg ihvertfald ikke.

 • Revolutionær politik er ikke en popularitetskonkurrence mellem individer. Det er per definition en holdsport, og så vidt jeg ved, har Paludan intet der minder om NMR bag sig. Han står (næsten) alene, og kan ikke engang holde en demonstration uden politiets beskyttelse.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //