Kosovoalbaner fik lyst til at dræbe – skubbede en 34-årig mor ud foran toget

MULTIKULTUR: En 34-årig tysk mor blev lørdag eftermiddag skubbet ud foran et indkommende tog af en kosovoalbaner, som «pludselig fik lyst til at dræbe nogen». Den unge kvinde døde øjeblikkeligt.

En 34-årig tysk kvinde blev lørdag dræbt på jernbanestationen i Voerde, Nordrhein-Westfalen, efter at være blevet skubbet ud foran et indkommende tog af en kosovoalbansk mand, som var for hende ukendt. Til trods for redningsindsatsen døde hun på stedet.

Det var en 28-årig kosovoalbaner, tidligere kendt af politiet for voldsomme udbrud, som helt umotiveret fik lyst til at dræbe noget og derfor skubbede den unge tyske kvinde ud foran toget. Kosovoalbaneren blev derefter holdt fast af vidner indtil politiet ankom og tog sig af sagen.

Kvinden, som har en 13-årig datter, giftede sig sommeren 2018.

Lignende hændelser har også tidligere fundet sted i Tyskland. I februar 2019 blev tre 16-årige skubbet ned på togskinnerne af racefremmede. To af de 16-årige blev dræbt, mens den tredje mirakuløst overlevede uden skader.

I september 2018 skubbede en 18-årig en 43-årig ned på skinnerne efter et skænderi. Denne gang klarede offeret sig uden skader.

I 2016 døde en 20 år gammel kvinde i Berlin, efter at have blevet skubbet ud foran et tog af en 28-årig iraner.

I marts, også i Berlin, brækkede en 34-årig mand nakken efter at have blive skubbet ned på skinnerne.

For at undgå at blive ramt af denne type forbrydelse rådes pendlere i Berlin til at holde sig mindst to meter fra platformen, samt t undgå at blive distraheret af eksempelvis mobiltelefonen når et tog er på vej ind.

KILDER:
THE LOCAL


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Og gerningsmanden ligner 100% en perker. Der er ingen tvivl om at de sydpå er en anden race. Ihvertfald langt hovedparten.

 • Kosovo og Albanien er også muslimmer tror de var mere venligtsindede over for osmannerne

 • Man kan kun takke EU,og Landets politikker for denne indport af muslimer til vores lande .så det er dem der er lige så skyldige som dem der gør disse sindsyge handlinger .derfor skal skal vi ud af dette forbandede EU og muslimer skal forbydes adgang til vores lande

  • Jo da,men først husk a”takke” USA/NATO for terrorbombningen af det kristne Serbien der skabte mafia-staten “kosovo”.

   Prisen for at være et Zionistisk demokrati.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //