Krematorium bekræfter: «Holocaust»-matematikken holder ikke!

«HOLOCAUST» Med avanceret teknologi formår et svensk krematorium at kremere otte lig pr. ovn om dagen. Dette blev bekræftet, da krematoriet Lilla-aske kirkegård blev interviewet af Corona-bunkeren i tirsdags.

Krematoriumovn i Auschwitz, der ifølge den jødiske mytologi om «Holocaust» har fire gange så god kapacitet som en moderne svensk krematoriumovn. Foto: Nordfront / NTV Nord.

Det var under tirsdagens afsnit af podcastet Coronabunkeren, at Nordfronts Jimmy Thunlind interviewede en repræsentant for krematoriet Lilla aska kirkegård i Linköping. Årsagen var, at flere krematorier i Sverige har advaret om overbelastning i forbindelse med coronadødsfald.

Krematoriet havde ikke bemærket nogen ekstra arbejdsbelastning. Thunlind sørgede også for at stille spørgsmål angående, hvilken kapacitet et moderne krematorium har, i forhold til den ekstreme kapacitet til at brænde lig, som krematorieovne skulle have haft allerede i 40’erne, ifølge «Holocaust»-myten.

Ifølge repræsentanten for Lilla aska kirkegård har krematoriet med dets to ovne en kapacitet på 16 lig pr. dag. Dette kan dog øges med 40 procent, hvis der arbejdes overtid, hvilket betyder, at højst 22,4 lig kan brændes hver dag med to ovne.

I henhold til den officielle «Holocaust»-myte blev i midlertid 4.400 lig om dagen brændt med 46 krematorieovne i Auschwitz allerede i 1940’erne:

By the early spring of 1943, four huge crematoria became fully operational at Auschwitz II (Birkenau). They housed eight gas chambers and forty-six ovens that could dispose of some 4,400 corpses per day.

Ifølge historien gik ovne imidlertid døgnet rundt – helt uden driftsstop – hvilket ikke desto mindre resulterer i at man lander på fire lig i timen. Dette skal altså sammenlignes med de to moderne krematorieovne hos Lilla aska kirkegård, der i løbet af en normal arbejdsdag på otte timer brænder 16 lig – med andre ord ét lig i timen.

Spørgsmålet er så, om man i Det Tredje Rige havde så tilpas mere effektive krematoriovne, at man havde fire gange så stor kapacitet som på Lilla-aske kirkegård. Men ifølge manden, der blev interviewet, er udviklingen af ​​krematoriovne blevet forbedret meget i løbet af de sidste 50 år.

– Der er kontinuerlig udvikling af kontrolsystemet og brændersystemet. Dels er det mere effektivt og miljømæssigt bedre. Dette er en løbende udvikling. Og vi opdaterer vores udstyr efter den nyeste teknologi, så vi kan følge med, siger manden, der har arbejdet i begravelsesbranchen i 20 år.

Bare siden 2007 er krematorieovnene virkelig blevet mere effektive, bekræfter han. På spørgsmålet, om man havde samme effektivitet for 50 år siden, svarer han:

– Nej, det havde man ikke.

I modsætning til krematorieovne i Auschwitz, der ifølge den officielle «Holocaust»-mytologi kørte døgnet rundt, måned efter måned, bekræfter Lilla aska kirkegård også, at deres avancerede ovne har brug for driftsstop og service lejlighedsvis.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //