Kvinde idømt fængsel efter at have kaldt »holocaust« for »en evig malkeko«

STORBRITANNIEN: Da distriktsdommeren dømte den politiske kommentator for udtalelser om »Holocaust«, kunne han ikke påberåbe sig love mod »antisemitisme« eller »Holocaust-benægtelse« – men måtte i stedet gå andre veje.

Alison Chabloz. Foto via: National Justice

»Jeg dømmer dig ikke for at være antisemitisk, jeg dømmer dig ikke for at være en holocaustbenægter,« sagde Westminster-distriktsdommer Michael Snow efter at have gjort netop dette – men på en indirekte måde.

Sådan kan man opsummere Snows modstridende opførsel over for den 56-årige politiske kommentator Alizon Chabloz, der blev stillet for retten for at hævde, at »Holocaust« er »en evig malkeko« i en podcast. Hun er nu blevet dømt og skal afsone fire og en halv måned i fængsel.

Mens dommer Snow ikke havde nogen juridisk grund til at fængsle nogen for at fremsætte kritiske bemærkninger om den påståede udryddelse af jøderne, kunne han i stedet påberåbe sig en subjektiv og vag formulering af »grov fornærmelse« for at kunne dømme Chabloz for kritiske kommentarer til Auschwitz-fortællingen. Gaskamre – samt hvordan det jødiske globalistiske samfund bruger »holocaust« -myten til politisk og økonomisk gevinst.

Den vagt definerede lov om »grov fornærmelse« er tidligere blevet beskyldt for ofte at blive taget i brug af politiske aktører til at undertrykke kritik af privilegerede grupper og magtfulde interesser.

En politibetjent er i øjeblikket tiltalt i en britisk domstol for »grov fornærmelse« for at have sendt et humoristisk meme-billede af George Floyd i en privat samtale på WhatsApp.

På alternative og sociale medier konstateres det, at ytringsfriheden i Storbritannien ikke er en garanteret ret – lige så lidt som i mange andre demokratiske »frie lande«.

 

Distriktsdommerens handlinger mod Assange

Snows behandling af Chabloz følger et velkendt mønster. Mange mener, at distriktsdommeren tjener som magtelitens servile agent, snarere end at opretholde retfærdighed og sikre folks rettigheder.

En handling, der understøtter dette ry, var den måde, hvorpå Snow i 2019 håndterede sagen om Julian Assange. For at tilfredsstille det amerikanske justitsministerium besluttede Snow derefter, at den australske journalist skulle holdes helt isoleret i et højsikkerhedsfængsel, hvor han blev tortureret.

Under retssagen – som tilsyneladende handlede om Assanges kaution i 2012 – siges det, at Snow har læst op på fangen, angrebet hans karakter og omtalt ham som »latterlig« og »en narcissist«. Under et forhør siges det, at han har krævet, at Assange »tager til USA« og der »fortsætter med sit liv«.

Den tidligere usbekiske ambassadør Craig Murry har refereret til Snow som en korrupt, politisk motiveret »skændsel« i retssystemet.

Klimaet for åben diskussion og social kritik i Storbritannien er blevet beskyldt for at være lig med det i totalitære nationer i den tredje verden.

National Justice afslutter sin artikel om Snows handlinger mod Chabloz med en kommentar:

Dommer Snow og andre højtstående embedsmænd i Storbritannien kender godt til folks fordømmelse af de parodisk korrupte domstole, der fængsler folk baseret på, hvad rige jøder føler er en fornærmelse, men i 2021 bryder disse »liberale« sig ikke længere om, hvad folket mener.

Kilder:
National Justice
Daily Mail
Metro
London Loves Business
Consortium News


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Torben Have says:

    Denne dom bekræfter en uhyggelig tendens,der på vej i hele den “frie”, vestlige verden: Langsomt, men sikkert afvikles ytringsfriheden!

    Men ikke kun den fri tale står for skud. Se på vores eget land Danmark. Her hører vi stadig oftere om fænomenet STRAFFORDOBLING, når en borger udfordrer den “politiske korrekthed”. Jvf. de nylig afsagte domme i sager, hvor nogen drister sig til at sætte spørgsmål ved de hysteriske Corona tiltag


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //