Lærer lærte eleverne om pædofili: »Døm ikke nogen, der vil have sex med børn«

USA: En lærer i Texas er blevet fyret efter at have forsøgt at få sine elever til at bruge udtrykket »mindreårig-tiltrukket-personer« til at henvise til pædofile. »Døm ikke folk, bare fordi de vil have sex med en femårig,« høres læreren sige i et klip, der er blevet delt på TikTok.

Foto: Facebook. Lærer Amber Parker.

Efter et klip fra en klasse på Franklin High School i El Paso, Texas, gik viralt på TikTok, er en lærer på skolen blevet fyret. I klippet kan man høre 53-årige Amber Parker irettesætte sine elever for at bruge ordet »pædofil«.

— Sådan må man ikke kategorisere folk. Stop Diego , det skal vi ikke kalde dem, siger læreren.

— Vi vil kalde dem MAP, mindreårig-tiltrukket-personer. Så lad være med at dømme folk, bare fordi de vil have sex med en femårig, fortsætter Parker i klippet.

MAP, eller »minor attracted personas« på engelsk, er blevet lanceret af homo-lobbyen for at begrænse »stigmatiseringen« af pædofile.

Videoklippet kom til skolens ledelses opmærksomhed, og skolens bestyrelse har truffet en beslutning om at fyre Amber Parker, oplyser Daily Mail. I en erklæring udtaler skolen, at »enhver påstand om uredelighed er grundigt undersøgt, og vores elevers sikkerhed er vores førsteprioritet« .

Amber er dog blevet forsvaret af nogle lærere og forældre til elever på skolen. Disse mener, at læreren kun ønskede at »provokere eleverne« til at tænke over begreber og hvordan mennesker kategoriserer hinanden.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //