Snigende normalisering af pædofili på sociale medier

PÆDOFILI: Nu markedsfører pædofile sig som «MAP» – «minor attracted people» – med den hensigt at skabe accept af pædofili. Mange vover nu at stå frem helt åbent med billede, hvilket tyder på, at en normalisering er ved at ske.

Fotomontage: Youtube/Twitter.

I et forsøg på at normalisere pædofili markedsfører pædofile sig nu med det nye udtryk «MAP» – som står for «minor attracted people» (folk tiltrukket af mindreårige), skriver The Post Millennial.

I det voksende «MAP»-netværk, som primært drives frem på sociale medier som Twitter, har pædofile ingen betænkeligheder ved åbent at kalde sig «MAP» og søge kontakt med mindreårige børn.

De pædofile har også skabt deres eget flag, der ligner en pastelversion af regnbueflaget og forsøger nu at sælge deres mentale lidelse som en «seksuel orientering». Pædofili er faktisk en psykiatrisk diagnose, og det er strengt forbudt at engagere sig i seksuelle handlinger med børn.

MAP-bevægelsens mål er at normalisere pædofili og overbevise manipulerende fremsynede liberale om, at tiden er inde til at acceptere pædofile som en undertrykt og marginaliseret gruppe.

Modstandsbevægelsen advarede!

Den Nordiske Modstandsbevægelse har helt fra homolobbyens første pervoparader advaret om lobbyens koblinger til pædofili og dens langt mørkere agenda. Modstandsbevægelsen har været den eneste organisation, der virkelig tog kampen op mod homolobbyen og normaliseringen af ​​pædofili, mens de fleste folk lod sig manipulere af ord som «kærlighed» og «tolerance».

Over tid er det moralske kompas blevet fuldstændig ødelagt hos mange mennesker, som desværre lyttede til homolobbyens manipulationen. Dette har igen urovækkende ført til, at nogle går i forsvar for de pædofile og bliver de pædofiles talerør, hvorved de nu arbejder for en «menneskeliggørelse» af pædofile afvigelser.

FILM: The paedophile agenda

Ved at følge den samme skabelon, som homolobbyen har brugt før til at manipulere  til en bred accept, for ikke at sige hyldning eller knæfald, af forskellige psykiske diagnoser, håber de at vinde forståelse og en normalisering af deres afskyelige syge lyst.

De pædofile ønsker også at tilføje et «P» for pædofili i forkortelsen «LGBTQ», som derefter ville være «LGBTQP».

Flere og flere pædofile tør nu åbent stå frem med billeder og deres syge begær, som et resultat af det voksende MAP-netværk på sociale platforme, hvor hvide nationalister lukkes ned og pædofile får lov til at boltre sig frit.

En Twitter-bruger skriver «Fuck it, I have nothing to lose. Iam a PROUD MAP!» (“For fanden, jeg har intet at tabe. Jeg er en stolt pædofil!”), og viser sig ugeneret med et billede.

Andre er mere forsigtige med at fremstå med billede, men er alligevel åbne med, at de tiltrækkes seksuelt af børn, og at de søger kontakt.

Selv om den nye åbenhed fra pædofile gør det lettere at identificere potentielle overgrebsmænd og advare børn mod dem, er det, at de nu føler sig tilpas bekvemme ved at vise sig frem samtidigt et urovækkende tegn på, at de pædofiles mål om at opnå accept og normalisering i samfundet er ved at være opnået.

Pædofili har også sænket sig over de yngre, hvor endda enkelte 15-årige i dag tiltrækkes af børn.

Tag kampen op mod pædofili! Søg medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse HER!

Relaterede artikler:
Dagens video: Talmud og pedofili
Dagens video: Pedogate 2020
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili

Kilder:
The Post Millinial


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er en syg verden vi lever i når pædofile åbent kan stå frem
    Det burde ikke kun være National socialister der tager kampen op for at beskytte børnene, alle burde kæmpe for at få det stoppet.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //