Landsdækkende affaldsaktion

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelses reder har i den forgange uge samlet affald overalt i landet og afleveret det hos de ansvarshavende. Aktionen sker som en del af den ansvarlighed og det værn af naturen der står beskrevet i punkt 6 af Vores Vej. 

I den forgangne uge har Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemført en landsdækkende affaldsindsamling. Affaldet blev efterfølgende afleveret hos de ansvarshavende politikere.

Alle Modstandsbevægelsens reder i Danmark har været ude at indsamle affald. Kampgrupperne havde samlet sig i udvalgte områder landet over, hvor de samlede det skrald og affald op, som uansvarlige mennesker har smidt i naturen, på strandene, i skovene, langs vejene og i byerne.

Plastik, flamingo, forskellige indpakninger og cigaretskodder var det der fyldte mest i sækkene, da dagen var omme.

To medlemmer der er godt i gang med at indsamle affald.

Da det er landets politikere der har ansvaret for at føre en ansvarlig politik, som sikrer et bæredygtigt samfund som ikke hæver sig over en tilsvinet og nedprioriteret natur, har Den Nordiske Modstandsbevægelse afleveret det indsamlede affald hos de ansvarshavende. Der er afleveret affald til både rådhuse og til politikeres private bopæle.

Den Nordiske Modstandsbevægelse accepterer ikke at vores natur bliver nedprioriteret af uduelige levebrødspolitikere, som ser deres egen karriere som vigtigere end vores allesammens natur.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er det eneste politiske alternativ, der helhjertet bekymrer sig for naturen og vil viljestærkt kæmpe for en ren natur og føre en bæredygtig miljøpolitik.


Her afleverede aktivister fra rede 2 et læs skrald til de ansvarshavende politikere.

Politikkerne kunne her til morgen begynde at sortere det affald som aktivister fra rede 2 havde afleveret.

Her har aktivister fra rede 1 afleveret affald på en af de ansvarshavende politikers bopæl. 

Den ansvarshavende politiker fik her det indsamlede affald leveret til sin hoveddør.

Som nationalsocialister anerkender vi, at mennesket er en del af naturen og derfor må leve under naturens love og vilkår. Den Nordiske Modstandsbevægelse er det eneste politiske alternativ, der helhjertet bekymrer sig for naturen, inklusiv den biologiske mangfoldighed af menneskeheden jorden rundt. De nationalsocialistiske værdier om at bevare naturen, må på sigt spredes rundt i verden og erstatte den nuværende, parasitiske tilgang til naturen, som mennesker har. Uden det nationalsocialistiske syn på mennesket som en del af naturen, med et unikt ansvar for at tage hånd om naturen, vil menneskeheden på sigt gå under.

                                                                Vores Vej, punkt 6


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Godt lavet!

  • Fed aktion


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //