Landsdækkende aktion imod masseindvandringen og dens jødiske bagmænd

AKTIVISME: For at sætte fokus på den dødelige masseindvandring og dens jødiske bagmænd har aktivister fra Modstandsbevægelsen opsat symbolske dødsruner ved flere steder hvor hvide danskere er blevet myrdet af racefremmede.

I denne cykeltunnel blev den 17-årige Mads Skjoldsøge stukket ned af en racefremmed.

Danmark drukner i masseindvandring og multikultur, og det eneste racefremmede indvandrere gør bedre end hvide danskere er at begå kriminalitet, og det er ofte et spørgsmål om liv eller død!

Aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse har derfor opsat symbolske dødsruner flere steder, hvor hvide danskere er blevet myrdet af racefremmede for at sætte fokus på den unødvendige blodsudgydelse masseindvandringen forårsager – og ikke mindst for at gøre opmærksom på, at deres død ligeledes skyldes den zionistiske elite.

På hver dødsrune er personens navn, alder og dødsdato angivet, ligesom der forefindes en QR-kode der henviser til følgende Nordfront-artikel, der informerer om jødernes rolle indenfor masseindvandringen.

Fælles for de dræbte er, at de ikke ville have mødt denne triste skæbne, hvis ikke Danmarks grænser stod pivåbne som et resultat af jødisk lobbyistarbejde.


Mads Arberg, 18 år. Viby.

Den 18-årige Mads Arberg blev den 31. oktober 2021 stukket ned under et rovmord på et stisystem i Viby af en gruppe racefremmede. Den 21-årige Zakaria Said Liban Hirsi førte kniven.


Henrik Pedersen, 36 år. Odense.

Henrik Pedersen blev d. 10. marts 2010 brutalt skudt ned gennem vinduet til et værtshus i Odense. Han blev forvekslet med en fra HA/AK81-miljøet i Odense. Fyns Politi mener, at gerningsmændene var to unge racefremmede i alderen 15 til 20 år. Drabet er endnu ikke opklaret.


Mads Skjoldsøge, 17 år. Hillerød.

Mads Skjoldsøge blev 17 år. Han blev stukket ned i en cykeltunnel tæt ved Hillerød Handelsskole af den racefremmede afrikaner Abdiqani Ismael i november 2015.


Danmark drukner i masseindvandring og multikultur og der skal mere end blødsøden parlamentarisme til at redde os.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil øjeblikkeligt sætte en stopper for masseindvandringen og påbegynde repatrieringen af størstedelen af alle, der ikke er Nordeuropæere eller af nær beslægtet oprindelse, og med alle nødvendige midler arbejde for at genvinde magten fra den globale zionistiske elite der økonomisk og militært har besat en større del af vores verden og promoveret samfundsnedbrydende ideologier som liberalisme og kulturmarxisme.

Den Nordiske Modstandsbevægelsen er den eneste kraft, som på sigt kan genrejse folket og sikre dets fortsatte eksistens med egen kultur på eget territorium.

Meld dig ind i kampen!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • De danske ofre for masseindvandringen glemmes desværre alt for ofte. Godt at i sætter fokus på det, og også påpeger de jødiske bagmænd. Blev ved med jeres gode arbejde!

 • togreiseren says:

  Godt tiltak. Viktig å opplyse folk om hvem som står bak invasjonen av rasefremmede

 • Sejt!

 • God aktion. Og meget trist at disse unge mænd har betalt den yderste pris, når det kunne have været undgået.

 • I det nye Norden vil de alle få permanente mindesmærker


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //