Lederskribent får mundkurv på af jødiske Bonnier efter kritik af plyndringerne i USA

JØDISKE MEDIER: I onsdags kritiserede Bonnier-avisen Sydsvenskans lederskribent Mats Skogkär venstrefløjens hyldest af afrikanere som plyndrer over hele USA. Bonnier-avisens udgiver tog hurtigt afstand fra kritikken, og nu er Skogkär blevet «forflyttet» til en afdeling, hvor han ikke længere vil kunne skrive.

Efter at have kritiseret venstrefløjens hyldest af afrokaosset i USA, forsøger Bonnier at give en af sine hovedskribenter mundkurv på. Foto: YouTube.

I onsdags kritiserede Mats Skogkär, chefredaktør for Bonnier-avisen Sydsvenskan, venstrefløjens hyldest af afrikaneres plyndring af USA på sin egen personlige Twitter-konto.

Ifølge Skogkär er denne type hyldest et ønske fra venstrefløjen om at skabe et samfund med stærke modsigelser, gennem import af en etnisk segregeret underklasse.

Den «uafhængige liberale» chefredaktør på Sydsvenskan, Jonas Kanje, var hurtigt ude og tage offentlig afstand fra kollegaens erklæring. Dette blev gjort fra Sydsvenskans offentlige Twitter-konto som svar på Skogkär’s tweet. Kanje skriver i denne tweet, at lederforfatterens udsagn «går langt ud over grænsen» for hvad der kan siges i Bonnier-avisen.

På grund af hans brud mod avisens meningskorridor er Skogkär flyttet til en «ikke-skriftlig tjeneste», hvilket Skogkär selv har bemærket i en e-mail til Journalisten.

«I går fik jeg at vide, at jeg har skrevet min seneste artikel for HD/Sydsvenskan, og at jeg vil blive flyttet til en ikke-skriftlig tjeneste», skriver Skogkär i en e-mail til Journalisten.
Den tidligere hovedskribent har udtalt, at han vil nægte forflytningen, og henviser til «ytringsfriheden». Selvom Skogkär nu har fået mundkurv på af sin arbejdsgiver, hævder han, at «ytringsfrihed» er en af ​​den jødiske mediefamilie Bonniers «kerneværdier»:

Jeg mener, at mine handlinger falder inden for rammerne af den brede ytringsfrihed, der gælder i Sverige. Bonnier News har ytringsfrihed som en af ​​sine kerneværdier. I årenes løb har jeg selv skrevet mange redaktionelle artikler om emnet ytringsfrihed, og at det også må gælde meninger og udsagn, der opfattes som krænkende.

I e-mailen skriver han også, at han beklager, at han skrev tweetet og kaldte det «dumt». På den anden side er han stærkt imod at blive kaldt «højreekstremist», som han har hørt fra andre ledere i Bonnier-konglomeratet.

«At acceptere at blive flyttet ville være det samme som at acceptere den højreorienterede etiket, som Dagens Nyheters nu prøver at sætte på mig. Det har jeg ikke til hensigt», skriver Mats Skogkär til Journalisten.

Kilder:
Nordfront
Journalisten


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //