Løgnepressen agerer talerør for den ekstreme venstrefløj

LØGNEPRESSEN: Lokalavisen Aarhus forsøger at sprede frygt og løgn om Den Nordiske Modstandsbevægelse ved at give taletid til frygtsomme, anonyme antifascister fra et nyt Aarhusiansk “antifascistisk netværk”.

Møgsprederen Jeppe Rafn, som er journalisten bag en nylig publiceret skræmmeartikel på Lokalavisen med overskriften “Til kamp mod nynazister: “Det er kun begyndelsen: Vi kommer til at se overfald”, har interviewet to anonymiserede antifascister kaldet “Mikkel” og “Rasmus”, som ifølge Lokalavisen mener, at der er “behov for at organisere sig mod nynazistiske kræfter i Aarhus”, og at “det her er kun begyndelsen. Vi kommer til at se overfald”.

For nogle måneder siden opstod et antifascistisk netværk i Aarhus, “Antifa Info Aarhus”, en venstreekstrem gruppering, der holder til ved “Sidesporet”, et mikro-Christiania ved Godsbanen i Århus.

‘Sidesporet’, P. Hiort-Lorenzens Vej, Århus C; Foto: Maps

I sidste måned skrev denne gruppering på det venstreekstreme medie Konfront, at “Antifascister i Aarhus mobiliserer” (imod nationalisme, “nazisme” og Den Nordiske Modstandsbevægelse red.).

Det er samme antifascistiske gruppering som overvåger, truer og angriber folk på højrefløjen, nationalister og hvem grupperingen ellers anser for at være “nazister”. Flere fra Generation Identitær fortæller eksempelvis om trusler, overfald og chikane rettet mod dem og deres familie.

Løgn fra løgnepressen

At være talerør for voldelige venstreekstremister er selvsagt ikke noget Lokalavisen er interesseret i, så løgnemageren Jeppe Rafn vinkler belejligt artiklen til at handle om to frygtsomme antifascister, som kæmper imod den voldsomme nazisme ved at kradse nazistiske klistermærker af lygtepæle.

De to frygtsomme antifascister som Lokalavisen har været i kontakt med fortæller blandt andet til avisen, at ”Nordfront er nynazister og de farligste, for de er klar til vold. Man kan bare se på deres hjemmeside, hvor de kalder sig kampgrupper og lægger videoer op, hvor de træner med kniv og køller”.

Denne frygtskabende artikel er skrevet og helt uden kritisk sans publiceret af Lokalavisen uden henvendelse til Den Nordiske Modstandsbevægelse med henblik på kommentarer eller opklaring.

«Det er absurd at en avis tillader dens journalister at generere frygt i samfundet på denne måde, især når den venstreekstreme gruppering som avisen agerer talerør for ved flere anledninger, netop har været skyldige i trusler og vold mod enhver de ikke er enige med», lyder det fra Jacob Vullum, som er redechef for Den Nordiske Modstandsbevægelses reder omkring Aarhus.

«I de to år Den Nordiske Modstandsbevægelse har været etableret i Danmark, har der ikke fundet hverken vold, trusler om vold eller voldelige optøjer sted fra Modstandsbevægelsens medlemmers side. Vores medlemmer har ret til at forsvare sig selv, og de vil forsvare sig selv og deres kammerater, men vi benytter os ikke af angrebsvold. Jeppe Rafn og Lokalavisen gør sig altså skyldig i både at sprede misinformation og frygt blandt avisens læsere», forsætter Jacob Vullum.

Aarhus stadig sikkert for folket

Kort tid efter antifascisternes mobilisering mod “nazister” afprøvede aktivister fra Modstandsbevægelsen de nye forhold i Aarhus, da en gruppe modstandsmænd i flere timer befandt sig i centrum for at dele flyveblade ud. Den venstreekstreme mobilisering havde på tidspunktet åbenbart mobiliseringsvanskeligheder og den nationalsocialistiske flyvebladsuddeling fandt sted uden forstyrrelser.

Se video fra flyvebladsuddelingen nedenfor:

Problemer med at afspille videoen? Se den på VK.

Ansøg om medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse her!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    Antifar er ligeså revolutionære som køer er kødædere. De bekæmper enhver form for systemkritik med vold og trusler, herigennem tjener antifar den internationale magtelite, som sidder på alt fra banker, medier, miltære, kunst og industri. De er kanonføde for kapitalerner, som de selv påstår de er imod.

  • Du kan købe antifa bøger, t-shirts og lign. på amazon.com

    Meget revolutionært.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //