MacKenzie Scott uddeler økonomiske gaver til jødiske organisationer til gavn for indvandrere som vil til Vesten

GLOBALISME: Amazon-grundlægger Jeff Bezos’ ekskone MacKenzie Scott har for anden gang på to år uddelt økonomiske gaver til forskellige NGO’er for et svimlende beløb på i alt 8,5 milliarder dollars.

MacKenzie Scott. Foto: Twitter.

MacKenzie Scott, der indtil 2019 var gift med grundlæggeren af Amazon Jeff Bezos, har for anden gang på to år uddelt økonomiske gaver til forskellige NGO’er for et samlet beløb på hele 8,5 milliarder dollars. Dette gør hun, ifølge hende selv: »For at gøre organisationerne i stand til at fortsætte deres arbejde og som et signal på tillid og opmuntring til disse og andre.« Så, hvilke organisationer er så vigtige, at de for alt i verden skal fortsætte deres virke? Her er Scott konsekvent og kobler sig direkte til tidsånden.

Scott er den tredje rigeste kvinde og den 26. rigeste person i verden med en formue på ca. 57 milliarder dollars (hvilken effekt ​​dette stunt vil have på hendes formue er dog er meget usikker, da filantroper ofte bruger påståede generøsitet, til faktisk at tjene lidt flere penge gennem økonomiske krumspring, som ikke-milliardærer ikke har adgang til. En strategi som bl.a. Bill Gates benytter sig af gennem sin Gates Foundation). Scott var som tidligere nævnt, indtil 2019, gift med Jeff Bezos, grundlæggeren af ​​det firma, der måske bedst repræsenterer det kapitalistiske princip, og som i moderne tid har integreret og forfinet dette princip i sin reneste form. Ansatte overvåges, chauffører må ikke tage pauser og skal tisse i flasker, de har forbud mod at organisere sig osv. For at holde de ansatte i skak har de tilmed forsket og fundet ud af, at multikulturelle produktionsfaciliteter og butikker er nemmest at styre og kontrollere; selvom homogene, etnisk hvide faciliteter producerer bedre og mere og har bedre indtjening, skaber de også problemer for lederne, idet de har en større tendens til at organisere sig og følge op på krav fra de ansatte og deres rettigheder. Mangfoldighed er således en styrke, men udelukkende økonomisk og materialistisk, set ud fra kapitalisten og virksomhedsejeren betragtning. For arbejderen og de ansatte er den kun negativ. Dette er det klima MacKenzie Scott kommer fra og har baseret sit verdensbillede på.

Hvilke organisationer har så grund til at glæde sig over Scotts påståede generøsitet? Det er i det store og hele opdelt i tre kategorier: »LGBT-rettigheder«, flygtningespørgsmålet (hvordan man får flere flygtninge til Vesten) og minoritetsspørgsmålet (hovedsageligt ved at finansiere skoler og universiteter, der historisk har tiltrukket en stor del af minoriteterne). Næsten alle organisationer (med undtagelse af skoler og universiteter) har »race«, »minoriteter«, »indfødte (native)«, »køn«, »african-american« og »asian-american« som en del af navnet og tre af organisationerne er udtalt jødiske.

En af disse jødiske organisationer er det USA-baserede HIAS (akronymet er angiveligt ikke et akronym, HIAS siger selv, at bogstaverne ikke står for noget; tro det eller ej), en organisation baseret på, ifølge dem selv, »jødiske traditioner, værdier og skrifter, der siger, at jøder skal hjælpe de fremmede og ‘reparere’ verden« – tikkun olam på hebraisk. Måden de fungerer på, er to-delt: nationalt gennem lobbyvirksomhed i påvirkningskampagner rettet mod det politiske miljø, men også lokalt, ude i felten hvor flygtningene befinder sig, for at »lette« deres flugt. For som Melanie Wezer, vicepræsident for HIAS, siger det: »At flytte flygtningene til nye lande er sådan en vidunderlig og positiv humanitær løsning for folk.«

Ifølge HIAS er den politiske del taget hånd om af et koordineret samarbejde med den amerikanske regering, FN’s højkommissær for flygtninge, der er vært for en række andre NGO’er og den israelske regering, om at re-lokalisere flygtninge til Vesten. Spørgsmålet om, hvad den israelske regering skal bidrage med til den europæiske og amerikanske indvandringspolitik og koordineringen af ​​indvandrere der, er dog stadig ubesvaret.

Lokalt »ude i felten« har de kontorer i 18 lande, hvor de opererer og driver deres forretning (et eksempel er hele 420 ansatte fordelt på 17 kontorer i Ecuador). Et endnu mere interessant aspekt er det faktum, at HIAS i 2016 åbnede kontorer på den græske ø Lesvos, i god tid inden den store tilstrømning af ​​flygtninge, der til sidst fejede ind over fastlandet. Her står de med åbne arme og modtager flygtningene, der kommer dertil med blandt andet skibet Ocean Viking, der sejler med det norske flag, og hvor arbejdet med flygtninge om bord bliver varetaget af det jødiske Central Welfare Board of Jews in Germany. En organisation, der også arbejder med den israelske regerings velsignelse, helt tilfældigt selvfølgelig.

Både bombningen, der forårsager push-faktoren for en flygtning, transporten af ​​denne og re-lokaliseringen er således en affære helt efter talmuden. At udslette det moderne Israels påståede fjender, betegnes som at »reparere verden«. Selv for verdslige jøder resoner dette som rationelt i betragtning af deres selvbillede som en forfulgt nation. Og ingen betragtes som en større trussel end den hvide, traditionelle europæer.

VIA:
Frihetskamp

Kilder:
frihetskamp.net
New York Post
JTA
JTA
The Times of Israel
Wikipedia


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Alt er planlagt til mindste detalje, intet er skjult, men de fleste ser ikke det store billede eller vil ikke set det

  • De fortjener intet andet, end at forsvinde.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //