Macron: »Jeg skal gøre livet vanskeligt for uvaccinerede«

FRANKRIG: Frankrigs præsident Emmanuel Macron fortsætter med at indskrænke fri- og rettigheder for franskmænd som ikke har vaccineret sig mod covid-19. »Jeg skal gøre livet vanskeligt for dem«, siger den tidligere Rothschild-bankmand i et interview.

Frankrigs præsident Emmanuel Macron. Foto: Pablo Tupin-Noriega (CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons).

Tirsdag erklærede Frankrigs kontroversielle præsident Emmanuel Macron, at han i endnu højere grad end i dag har til hensigt at udelukke alle franskmænd, der endnu ikke har taget vaccinen fra det franske samfund.

– Med hensyn til de uvaccinerede, så vil jeg virkelig gøre det vanskeligt for dem. Det vil vi fortsætte med til det sidste, det er vores strategi, siger han i et interview med Le Parisien.

Macron tilføjer, at det betyder, at han ønsker at begrænse uvaccinerede indbyggeres adgang til socialt liv og aktiviteter »så meget som muligt«.

Lige nu forsøger den franske regering at presse en ny lov igennem, der vil gøre det obligatorisk at lade sig vaccinere, hvis man vil deltage i kulturelle aktiviteter, bruge offentlig transport eller besøge caféer, med start den 15. januar.

Personer, der er testet negative for covid-19 eller for nyligt er kommet sig over sygdommen, vil også blive udelukket, hvis de ikke har taget vaccinen.

Macrons regering oplevede dog et kraftigt tilbageslag, da den franske opposition mandag gik sammen og blokerede for lovforslaget.

– Jeg vil ikke fængsle dem (uvaccinerede), og jeg vil ikke tvangsvaccinere dem. Vi må fortælle dem: Fra den 15. januar kan du ikke længere gå på restaurant. Man kan ikke længere få en kop kaffe, man kan ikke længere gå i teatret og man kan ikke længere gå i biografen, har præsidenten tidligere sagt.

Macrons modstandere mener, at præsidenten går for vidt, og at denne form for retorik, han bruger, er uacceptabel.

– Emmanuel Macron siger, at han har lært sig at elske franskmændene, men det lader til, at han mest hader dem. Vi kan opfordre til vaccination uden at støde folk eller tvinge dem til radikalisering, kommenterede republikaneren Bruno Retailleau.

Kilder:
Omni


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Den “vaccine” som hverken beskytter mod smitte eller stopper smitte, og som vi alle bare SKAL HAVE, bliver mere og mere skummel.

  Især med nylige sider som
  howbad.info — slå dit batch nummer op, og se hvor mange bivirkninger lortet har, og regn med at tallene er underrapporteret fra amerikanske VAERS som ikke modtager ALLE bivirkninger.
  Det er US data, men også batches givet i DK-Europa kan muligvis slås op.
  Dét der er alarmerende er, at få batch numre står for de fleste bivirkninger, og alt for mange alvorlige/dødelige (bi)virkninger er allerede nu registreret. Det er bizart at myndigheder kalder dem for “safe and effective”, mens de censurerer bivirkningernes enorme skyggeside.
  Der er nu også danske “vaccine”-ofre, der står frem og melder om deres totalskader af lortet. Man kan bl.a. finde dem i grupper på FB og Telegram.

  https://vernoncoleman.org/articles/how-many-people-are-vaccines-killing
  En solid og desværre levedygtig samling af links til data samt anekdoter på bivirkninger af covid medicinskraldet, — efterhånden ret lang. 🙁

  Macron er sikkert desperat sat på taburetten med disse vanvittige udmeldinger, så han kan provokere oprør, og så myndighederne og voldsmonopolet har en chance for at sætte ind med ‘hårdt-mod-hårdt’…
  De VIL ikke have en “kontrolgruppe”….


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //