Mad eller benzin? Arbejdere betaler for Washingtons vanvittige udenrigspolitik

GÆSTEINDLÆG: Joseph Jordan, journalist og medlem af National Justice Party i USA, beskriver i dette indlæg konsekvenserne af den amerikanske udenrigspolitik for normale arbejdende amerikanere og europæere.

I årevis har Washington formuleret en strategi for verdensherredømme, der sparer den politiske hovedpine, der følger med at bruge soldater på landjorden.

USA nærmer sig land X. Land X har et regeringssystem eller en politik, som Uncle Sam ikke kan lide. En udsending af diplomater kræver det ændret. Når nation X hævder sine rettigheder som en suveræn nation i henhold til international lov, læsser Wall Street og det amerikanske finansministerie kugler i deres finansielle pistol og udarbejder sanktioner, der skal skabe sult og elendighed.

I teorien fører dette til, at den trodsige stat kapitulerer, eller at dens sultende befolkning forsynet med amerikanske våben vælter den trosige stat. I Syrien og Afghanistan har sanktioner ingen strategisk værdi. De tjener som kollektiv afstraffelse mod civilbefolkningen, når de skubber USA’s indblanding ud af deres land på retfærdigvis – det svarer til, at taberen vender brætspillet op i luften.

Denne regimeskiftestrategi har mødt et problem i de senere år. “Maksimalt pres”-kampagner mod Venezuela, som besidder verdens største oliereserver, og Iran, som ejer den fjerde største, har ikke formået at vælte deres regeringer på grund af, at Kina og Rusland tilsidesætter amerikanske sanktioner og fortsætter med at købe deres olie.

Resultatet af disse monstrøse og umenneskelige forsøg fra vores ledere på menneskeskabt hungersnød i Iran og Venezuela mærkes nu af almindelige amerikanere og europæere, som lider under himmelflugt i fødevarepriser drevet af stigende energipriser.

I en ideel verden, hvor Amerika drives for amerikanerne, er der en hurtig og nem løsning: Ophæv sanktionerne mod Iran og Venezuela, så USA og Europa kan handle fair and square for deres olie, som øjeblikkeligt vil bremse prisstigningen på verdensmarkedet. .

Det jødiske udenrigspolitiske etablissement, ledet af Antony Blinken, nægter at tage disse simple foranstaltninger, og lover i stedet at gøre situationen eksponentielt værre.

Blinken og hans flok rabiate hunde har besluttet at tage en ond positur og begynde at true Rusland, verdens næststørste energieksportør og Europas gaslivline, med udsigten til at deplatforme Kreml fra SWIFT, det internationale finansielle transaktionssystem. En sådan hensynsløs handling ville være en katastrofe for netop de NATO-lande, som de korrupte og psykologisk ustabile mennesker i det amerikanske militære establishment hævder at kæmpe for.

Det mest fornærmende af alt er, at vores ledere og kontrollerede medie og akademiske komplekser ikke respekterer os nok til selv at fortælle en plausibel løgn om, hvorfor vi sanktionerer Iran og Venezuela eller bliver involveret i en relativt lille østeuropæisk grænsekonflikt til at starte med.

Iran, en udviklet nation på 80 millioner og en bastion af fornuft i Mellemøsten, har ikke gjort noget for at provokere vores vrede ud over at eksistere. Iran er en naturlig udfordring for den uorganiske strategiske fordel, som Israel har i forhold til sine naboer, og takket være den jødiske overtagelse af vores store institutioner er dette nu et problem, som amerikanere og europæere forventes at bekymre sig om og lide under.

Trump-administrationens “maksimale pres” blokade, som oprindeligt påførte persiske kvinder og børn rædsler, blev designet af Sigal Mandelker, en israelsk født operativ, der operere i det amerikanske finansministerium, en gren af ​​vores regering, som jøder har brugt til at trække os ind i unødvendige krige og at udsætte fremmede befolkninger for sult og død helt tilbage siden til Pearl Harbor og Morgenthau-planen.

Den venezuelanske regering har siden begyndelsen af ​​2000’erne været et amerikansk mål fordi de har nationaliseret sit lands olie og bruger denne økonomiske uafhængighed til at forfølge gode forbindelser med nationer som Iran og Rusland. Elliot Abrams, en jødisk neokonservativ ansvarlig for succesfuldt at vælte folkevalgte regeringer i løbet af 1980’erne, var involveret i det mislykkede kupforsøg i 2002 mod præsident Hugo Chavez, og under Trump forsøgte han igen på at nedlægge Chavez’ efterfølger Nicolas Maduro.

USA’s indblanding i Venezuela kan kun beskrives som risikabel. I en bizar episode, der minder om Idi Amins løjer, “anerkendte” Det Hvide Hus Juan Guiado, en mand, der erklærede sig selv som præsident for Venezuela på Instagram, selv om han ikke engang stillede op til valget, som landets legitime leder. Der er ikke kommet noget ud af dette, og på nuværende tidspunkt vil der aldrig ske noget.

Hvad Rusland angår, vil det helt sikkert udløse en global depression at forvise dem fra international handel. I stedet for at forhandle i god tro er Biden-administrationens geniale plan at råbe ad deres arabiske satellitstater i OPEC for at få dem til at producere mere olie, da de kæmper for at imødekomme den nuværende efterspørgsel. Når Israel ønsker noget, bliver det hele verdens problem.

Amerikas grundlæggere, modstandere af imperialismen og bevidste om dens problemer, opfordrede til en udenrigspolitik ved at “udvide vores kommercielle forbindelser, for at have så lidt politisk forbindelse med dem som muligt”, som George Washington understregede i sin afskedstale fra 1796. Dette er fortsat den mest populære udenrigspolitik blandt amerikanere i dag, på trods af at det er blevet angrebet som “isolationisme” af jødiske udenrigspolitiske eliter, der ser folkets vilje som en hindring der skal overkommes, snarere end en guide til handling.

I dag har jødisk pengemagt forvandlet Amerika til verdens beskidte politimand. Hvor meget mere smerte ved pumpen og i købmanden kan vi udholde, før vi samler mod og siger ’Nok er nok!’ til disse ikke-valgte parasitter?

// Jospeh Jordan, først bragt på NationalJusticeParty.com


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //