Madeleine Albright er død

UDLAND: USA’s tidligere udenrigsminister, jødinden Madeleine Albright er død i en alder af 84. Hun var USA’s første kvinde på stillingen som udenrigsminister og stod bag NATO’s terrorbombning af Jugoslavien i 1999.

Madeleine Albright. Foto: Brinacor, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

Den amerikanske politiker, jødinde og tidligere udenrigsminister Madeleine Albright er død, rapporterer CNN.

Albright tjente under præsident Bill Clinton som USA’s første kvindelige udenrigsminister i slutningen af ​​1990’erne. Før det var hun blandt andet USA’s ambassadør i FN. CNN skriver, at Albright skulle have »arbejdet for at reducere spredningen af ​​atomvåben og gået ind for menneskerettigheder og demokrati rundt om i verden«.

Set i bakspejlet kan hun frem for alt huskes som en ihærdig tilhænger af NATO-udvidelsen, der førte til den igangværende krig i Ukraine, samt en af ​​de fremmeste arkitekter bag NATO’s berygtede terrorbombning af Jugoslavien mellem 24. marts og 10. juni 1999. Under terrorbombningerne af Jugoslavien forfulgte NATO bevidst civile serbere med den hensigt at tvinge landet til at underkaste sig den globalistiske agenda om at give en del af serbisk jord til albanere.

Madeleine Albright døde af kræft i en alder af 84.

Læs også:
NATO bomber Jugoslavien


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Den Unge says:

  I glemmer at nævne at hun er af jødisk afstamning. Hun kunne have været endnu en side i Culture of Critique, hvis hun ikke allerede er med i den.

 • “Den amerikanske politiker, jødinde og tidligere udenrigsminister Madeleine Albright er død”

  Jøden bliver nævnt

 • Lars Remoulade says:

  Den værste lugt i verden det er jødisk røvsprækkesved. Den er så stærk at man kan blive blind af den.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //