Majoriteten af alle som dør af covid-19 er nu vaccinerede

USA: For første gang siden corona-hysteriet begyndte, er mere end halvdelen af ​​de amerikanere, der dør af covid-19, blevet vaccineret. Myndighederne anbefaler dog nye boosterdoser og hævder, at den største risikofaktor for at dø af virussen er at være uvaccineret.

Pfizers vaccine. Foto: Arne Müseler, CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Nordfront.se rapporterer, at der er observeret en tendens i USA, hvor andelen af ​​vaccinerede, der dør af covid-19, har været konstant stigende i et par måneder. Washington Post skrev i april i år, at de vaccinerede udgjorde 42 procent af dem, der er døde af virussen. Den 23. november bragte samme avis en artikel med overskriften »Covid is no longer mainly a pandemic of the unvaccinated. Here’s why«. I artiklen oplyses det, at andelen af ​​døde, der er blevet vaccineret, nu er steget til 58 pct.

 

Flere genopfriskningsdoser er løsningen på problemet

Ifølge Anthony Fauci, leder af National Institute of Allergy and Infectious Diseases, er mere vaccine opskriften på at reducere antallet af dødsfald. Fauci, som er indstillet til at gå på pension i december, brugte sin sidste pressekonference til at promovere omicron-specifikke varianter. Fra podiet i Det Hvide Hus lavede han et sidste opråb til amerikanerne:

– Det sidste budskab, jeg giver jer fra dette podie, er, at I for jeres egen sikkerhed skal tage jeres opdaterede covid-19-vaccine, så snart I er berettiget.

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det er meget trist, at vi ser ind i en tid og en årrække hvor vort folk efter nu forhøjet sandsynlighed vil få store udfordringer med deres immunforsvar og muligvis følgeskader af disse giftstikke, der tilsyneladende lader til at variere kraftigt i indhold (howbad.info).
  Det fastslår om noget, at de vestlige lande har været besat (og ikke befriet) siden (i hvert fald) 1945! For hvilke regeringer og monarker kunne dog finde på, at forgifte deres eget folk for at skabe mere plads til de “nye europæere”, AI og automatisering og en anden verdensorden..

  Det er mig til stadighed UFATTELIGT, at danskerne ikke kan se, at jo flere BOOSTERE de ta’r, jo mere syge bli’r de; – ikke altid, men i FOR mange tilfælde, – og det er ved at være en REALITET, at flere og flere af os kender nogle (eller kender nogle, som kender nogle) der er ‘died suddenly’. https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

  Det er fascinerende som et folk kan hjernevaskes og lulles totalt i søvn, og bare hvis fjenden arbejder langsomt nok, kan den overmande et folk til at acceptere en hvilken som helst langsomt virkende gift blive sprøjtet direkte ind i kroppen uden at man blinker med øjnene! (Gennem årtiers arbejde med at gøre folk afhængige af “sundheds”væsenet og sygevæsenet og “velfærdssamfundets” gudestatus hos folk).

  Heldigvis er der ved at være større modstand mod dette Nano/Graphen heksebryg og online-tilgængelige kosttilskud kan muligvis, for nogle, gøre en positiv forskel i detoksificeringen (evt. sammen med andre medikamenter) — alt afhængig af de enkelte vaccineglas’ konkrete indhold og de konkrete skader på folk.

  Umuligt at sige hvordan de næste 3 år bliver.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //