Manden bag Zelenskyj

JØDESPØRGSMÅLET: Andrew Joyce efterforsker Zelenskyj og finder manden som skabte ham.

Ihor Kolomojskyj Foto: ГОРЯЧИЕ НОВОСТИ. HOT NEWS (CC BY 3.0.

Denne artikel er et referat af en længere artikel skrevet af Andrew Joyce og offentliggjort på The Occidental Observer.

Joyce påpeger i sin artikel, at jøden Ihor Kolomojskyj er hjernen bag den nuværende jødiske præsident Volodymyr Zelenskyjs rekordstore politiske karriere. Det hele startede med, at tidligere præsident Petro Poroshenko ville nationalisere Ukraines største bank, PrivatBank. Kolomojskyj ejer denne bank, og den administrerende direktør for banken var hans stammeslægtning Gennadiy (Zvi Hirsch) Bogolyubov. Udover at eje Ukraines største bank, ejer Kolomoysky også flyselskaber og medieselskaber. Sidstnævnte brugte han til at skabe en serie, hvor Zelenkyjs spillede en karakter i en tv-serie, hvor han uforvarende bliver præsident i Ukraine efter at have kritiseret den udbredte korruption i landets ledelse.

På denne måde blev det ukrainske folk indoktrineret til at se jøden Zelensky som den person, der ville tackle den udbredte korruption i Ukraine. Efter at have stillet op til præsidentvalget og vundet, valgte Zelensky at afslutte nationaliseringen af ​​PrivatBank og returnere den til Kolomojsky. Da Panama-papirene blev frigivet, blev det opdaget, at Zelensky og hans partnere havde modtaget 40 millioner dollars fra virksomheder kontrolleret af Kolomosky.

Kolomojskyj har tilmed opbygget er regiment, hvis opgave var at beskytte sine forretningsinteresser, som var truet af russiske separatister. Han nærer også vrede mod Vladimir Putin, som han kaldte skizofren og lille med et behov for messiansk at genskabe Rusland som det russiske imperium i 1913 eller Sovjetunionen i 1991. Hvilket ifølge Kolomoysky kunne føre til en verdenskatastrofe.

Putin har skudt tilbage og kaldt Kolomosky for en skurk, fordi han snød jøden Roman Abramovich, som er oligark i Rusland, for milliarder. Rusland efterforsker nu Kolomosky for en række økonomiske forbrydelser. Joyce påpeger, at befolkningen i både Rusland og Ukraine ønsker, at de penge som blev stjålet, da Sovjetunionen blev opløst, figen skal tilfalde folket. Men lederne af både Ukraine og Rusland har ikke gjort ladet dette ske, og det er et faktum, at mange af disse oligarker kommer fra den jødiske stamme. Da sanktionerne fra den amerikanske og europæiske union også rammer jødiske oligarker i Putins kreds, har jøder i Israel hidtil forgæves appelleret til, at disse sanktioner ophæves mod deres stammeslægtninge.

 

Victor Pinchuck

Victor Pinchuck t.v., i midten Baron Eric de Rothschild, t.h. USA’s daværende ambassadør i Ukraine John F. Tefft.

Ukraines næstrigeste mand i er den jødiske oligark Viktor Pinchuck. Han er åben med sin vilje for at liberalisere Ukraine, som den vestlige del af landet ser ud i dag. Han støtter åbent NATO, og flere af de organisationer, som han har skabt, forsøger aktivt at påvirke den offentlige mening i Ukraine til at blive medlem af NATO. I det arbejde opildnes der mod den russiske nation, og han er international rådgiver for Atlantic Council, en amerikansk organisation, hvis mission er at udbrede amerikansk liberalisme til resten af ​​verden.

For vores nordiske læsere er det værd at pointere, at den tidligere svenske statsminister og udenrigsminister Carl Bildt også fungerer som rådgiver for Atlantic Council. Anders Åslund skriver på Atlantic Councils hjemmeside, og han er senior fellow i tænketanken Fri Värld, ligesom Patrik Oksanen og jøden Benjamin Katzeff Silberstein. Formanden for tænketanken er den moderate Gunnar Hökmark. Organisationen ledes normalt af jøden Katarina Tracz, men hun er i øjeblikket på barsel.

Ifølge Joyce ser Pinchuck sig selv som en forkæmper for menneskerettigheder og er ifølge ham selv aktiv i en række af jøden George Soros’ projekter. Dette får ham til åbent at støtte udvidelsen af ​​homoseksuelles rettigheder i Ukraine. Noget, som nok Zelensky selv ikke rigtig har noget imod, hvis du spørger mig.

Joyce afslutter sin artikel med at påpege, at han ikke ved, om disse jøder har »orkestreret«eller »forårsaget« krigen mellem Ukraine og Rusland. Men at de er nøglespillere i Ukraines ledelse er et skjult faktum. Joyce meddeler, at han ikke tager noget lands parti i konflikten og ønsker, at krigen slutter hurtigst muligt, da det er hvide mennesker, der dør i krigen. Han ønsker også en omfattende politik for at gengælde, hvad oligarkerne har taget fra folkene i Rusland og Ukraine.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //