Marine Le Pen har ødelagt Front National gennem moderation

FRANKRIG: Efter flere årtier ser Frankrigs jøder ud til at have lykkes med at ødelægge Front National takket være Marine Le Pens katastrofale fejlkalkuleringer.

Marine Le Pen. Foto: Claude Truong-Ngoc / Wikimedia Commons – cc-by-sa-3.0.

Næste år er der præsidentvalg i Frankrig, og én ting kan allerede siges med sikkerhed:

Marine Le Pen, leder af »Front National«, eller «Rassemblement National«, som det er blevet kaldt siden 2018, bliver ikke Frankrigs nye præsident.

Éric Zemmour, en tv-profil, der typisk beskrives af massemedierne som «det yderste højre«, har ifølge The Guardian fuldstændig udslettet Le Pen i meningsmålinger og har nu 45 % af stemmerne mod den siddende præsident Emmanuel Macron.

Zemmour har opbygget sit ry med en række kontroversielle forslag vedrørende feminisme, homoseksualitet, masseindvandring og islam:

På overfladen giver han indtryk af at være præcis, hvad Frankrig har brug for. En hvid mand med en autoritær tankegang, der ønsker at slå ned på kulturradikalisme og befolkningsudskiftning.

Der er kun ét problem:

Éric Zemmour er jøde, en søn af jødiske immigranter fra Algeriet og ingen franskmand. Siden hun overtog Front National fra sin far, Jean-Marie Le Pen, i 2012, har Marine Le Pen gradvist modereret partiets budskab i håb om at formilde Conseil Représentatif des Institutions juives de France (CRIF), Frankrigs svar på den amerikanske ADL og tiltrække sig en niche af fremtrædende jødiske tilhængere. Denne proces er beskrevet detaljeret i en nylig artikel af egaliteetreconciliation.fr.

Denne proces begyndte næsten umiddelbart efter, at Marine tog teten, og gjorde et punkt ud af at tage afstand til sin egen far, som i løbet af sin politiske karriere gentagne gange har sat spørgsmålstegn ved »Holocaust« ved at kategorisere »nazistiske forbrydelser« som »barbariets højdepunkt«. Dette kulminerede med Jean-Marie Le Pens udelukkelse fra partiet i 2015 pga. en erklæring, der beskrev brugen af ​​gaskamre i koncentrationslejrene som »en historisk detalje».

At ofre sin egen far til jødisk magt syntes oprindeligt at virke for Marine, da hun til sidst var i stand til at sole sig i støtten fra fremtrædende jøder som Olivier Rafovitch, tidligere IDF-talsmand Richard Abitbol, ​​leder af »La Confédération des juifs de France et amis d’Israël« (en af ​​Frankrigs mest fremtrædende jødiske organisationer) og endda Roger Cukierman, præsident for CRIF.

Således narrede jøderne i Frankrig den naive Marine Le Pen i løbet af det sidste årti til at moderere og udvande Front Nationals politik, endda ændre partiets navn, ved at dingle håbet om respektabilitet foran hende, bare for så endeligt at stikke hende i ryggen ved pludseligt at vende al støtte til Zemmour.

Faktum er, at Zemmours jødiske identitet giver ham beskyttelse mod Frankrigs racismeparagraffer, som en ikke-jøde i Frankrig kun kan drømme om, hvilket har gjort ham i stand til at udmanøvrere Le Pen retorisk. Dette er dog et massivt bedrag. Zemmours egentlige mål er at erstatte Le Pens franske nationalisme (så svag og udvandet som den er blevet) med zionistisk nykonservatisme. Hvis han skulle vinde næste års valg, ville han de facto fungere som en opdateret Nicolas Sarkozy, Frankrigs tidligere jødiske præsident.

Det er dog mere sandsynligt, at Macron, en af ​​Frankrigs mest upopulære præsidenter nogensinde, vil stille op til genvalg med højrefløjens splittelse mellem Le Pen og Zemmour.

Og alt dette er Marine Le Pens fejl. Hun forrådte sin egen far, krøb for jøder, modererede sin politik og konsekvenserne er, at Front National, som siden 1984 har været hovedfortaleren for fransk nationalisme, nu endelig er blevet knækket.

Ved at vende ryggen til sine egne græsrødder til fordel for magtfulde jøder gjorde Le Pen sig afhængig af dem, og i det øjeblik de var i stand til at ødelægge hendes og hendes fars arv, forrådte de alle løfter og stak hende i ryggen.

Lær af dette. Du kan ikke forhandle eller lave aftaler med jøder. Moderation er en falsk og kortsigtet pragmatisme, der i sidste ende vil gøre den til en slave af kræfter uden for din kontrol. Kun en ægte og kompromisløs revolutionær bevægelse kan opnå reel forandring.

Moderation er giften, der dræber alle nationalistiske bevægelser, som indtager den.

Kilder:
egaliteetreconciliation.fr
The New York Times
The Guardian
Wikipedia
Wikipedia


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //