Martyr Soleimani hædret på sin dødsdag

ANTIZIONISME: Heltegeneral og martyr Qassem Soleimani blev dræbt i et amerikansk terrorangreb for tre år siden. På årsdagen for hans martyrdød blev Soleimani hyldet i sin hjemby i Iran, men også i andre dele af verden.

Foto: IRNA/Mohammad Mehdi Pourarab. Martyren Qassem Soleimani blev hædret i sin hjemby Kerman på treårsdagen for sit martyrium.

Den iranske general Qassem Soleimani var chef for den iranske revolutionsgardes specialstyrke Quds og var en af de vigtigste personer i nedkæmpelsen af Islamisk Stat i Irak. I løbet af sin levetid lykkedes det ham at skabe antizionistiske alliancer i hele Mellemøsten og biddrage til at styrke Irans position i regionen på bekostning af terrorgrupper og den zionistiske besættelsesmagt i Palæstina.

Soleimani blev dræbt under et amerikansk terrorangreb den 3. januar 2020, mens han var på besøg i Irak. På treårsdagen for generalens martyrium blev Soleimani hyldet i sin hjemby Kerman i det sydøstlige Iran.

Soleimani var imidlertid ikke kun populær i Iran, men også noget af en rockstjerne blandt antizionister i hele den muslimske verden. Ifølge det iranske nyhedsbureau IRNA blev generalens minde hyldet fra Pakistan i øst helt til Angola i Afrika tirsdag.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Amerikanerne burde holdes ansvarlige for deres handlinger, men hele narrativet går på at han var en farlig mand og “Terrorist”, hvilket i bund og grund er Nazi-kortet som venstrefløjen bruger, i nye klæder.

  Faktum:
  Amerika bombede Irak, uden en krigserklæring
  Amerika dræbte en højtstående Iransk officer – igen uden formel krigserklæring… Ergo, 2 krigsforbrydelser i en.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //