Masseindvandring, natur og ideologi – Ny Discordserver lover fri debat

CHAT: Chat-fællesskabet »NMB hyggesnak« er blevet blevet oprettet af en sympatisør, for at ligesindede såvel som anderledestænkende kan dele nyheder, diskutere politik, eller bare hygge sig sammen.

Discordserveren giver gode muligheder for at have relevante politiske, kulturelle og hyggelige samtaler. Her vil du kunne kalde en spade for en spade, nævne jøden og diskutere indvandringen uden arbitrære begrænsninger på ytringsfriheden.

Retningslinjer

Der forventes at alle, som ønsker deltage i fællesskabet på Discord opfører sig anstændigt og overholder reglerne eller bliver man smidt ud.

Vær opmærksom på, at serveren ikke er drevet af Den Nordiske Modstandsbevægelse. Individuelle brugeres kommentarer stemmer ikke nødvendigvis overens med Modstandsbevægelsens holdninger. Hvis du vil lære mere om Modstandsbevægelsens holdninger henvises i stedet til; Vores politiske synspunkter, Nordisk Radio eller artikler som Masseindvandringen er en sæk giftige skorpioner. Har du konkrete spørgsmål, kan de altid stilles i kommentarsporet.

Serverens regler er som følger:

Ingen ulovligheder. Dette betyder blandt andet ingen trusler, opfordringer til vold eller lignende. Ingen pornografiske billeder, videoer eller beskrivelser.

Ingen doxxing. Nogle ønsker ikke deres navn og adresse delt i offentligheden, da det kan have konsekvenser for arbejde, familieliv og endda ende ud i trusler fra Antifa og andre folkeforrædere.

Følg admins anvisninger. Hvis du bliver anset for at være der, udelukkende for at skabe spild og kaos, så bliver du smidt ud. Anderledestænkende og ærlig debat er velkomment, men forsøg på at undergrave serverens formål, at være et samlingssted for Danmarks nationalister, eller ren chikane, er ikke tilladt.

Discordserveren er offentlig tilgængelig, samt ikke krypteret. Betragt derfor alt du skriver på den som offentlig tilgængelig information, der kan blive læst af systemets lakajer i medierne og politiet.

Her downloader du Discord.

Her er linket til at deltage i samtalen på serveren.

Du kan også følge en lignende telegram-kanal her.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //