Masseindvandringen omdirigeres til Finland

MASSEINDVANDRING: Da racefremmede migranter ikke har haft held med at trænge ind i Polen, bliver de nu i stedet omdirigeret til Finland.

Illegale migranter ved den hviderussiske grænse. Foto: Kancelaria Premiera, (CC BY-NC-ND 2.0).

I de seneste måneder har titusindvis af migranter fra Mellemøsten og Afrika forsøgt at komme ulovligt ind i Polen via Hviderusland.

Ifølge oplysninger har den hviderussiske regering fløjet migranter ind i landet med løftet om, at de får lov til at komme videre ind i EU. Den polske regering stoppede dog masseindvandringen, og aktiviteterne ved grænsen stagnerede og efterlod en stor gruppe migranter strandet mellem de to lande.

Lobbyorganisationer og menneskesmuglere sælger fortsat smuglerrejser til migranter via sociale medier, men i takt med at Polen viste muskler og stoppede den orkestrerede masseimmigration på den polsk-hviderussiske grænse, er migranternes interesse for flyvninger til Hviderusland faldet.

Ifølge Monika L. Richter, chefanalytiker i det britiske firma Semantic Visions, bliver migranterne dirigeret videre af menneskesmuglere mod Rusland. Derfra håber de på at komme ind i Finland, fremgår det af annoncerne.

Det finske sikkerhedspoliti bekræfter, at en sådan markedsføring finder sted og overvåger situationen.

Finland, resten af ​​Norden og dele af Europa risikerer nu yderligere masseindvandring.

Kilder:
Aawsat
HBL


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Vi burde udvise skandinavisk samfundssind og sende Danske tropper til den Finske grænse for at stoppe invasionen af de racefremmede til Skandinavien


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //