Massiv manifestation i København

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte i dag den største nationalsocialistiske samling i København siden Anden Verdenskrig, da omkring 80 nordiske nationalsocialistiske aktivister fra Danmark, Sverige og Norge indtog Kultorvet for at holde tale og dele flyveblade ud.

Skærmdump Ekstra Bladet

I formiddag samlede aktivister sig fra Danmark, Sverige og Norge sig lidt uden for København til det som skulle vise sig at blive en succesfuld magtmanifestation – og den største nationalsocialistiske samling siden Anden Verdenskrig – i hjertet af København.

Arrangementet var arrangeret af Modstandsbevægelsens danske gren som den hidtil største offentlige flyvebladsuddeling på dansk jord.

Ved 13-tiden bevægede aktivisterne sig ad Østre Voldgade hen mod Kultorvet. Der var på dette tidspunkt spredt politiopbud og med fanerne udrullede blev der marcheret til Kultorvet.

Ankommet til det travle Kultorvet blev aktivisterne mødt af et par betjente, som fik at vide at Modstandsbevægelsen var kommet for at dele flyveblade ud til folket. Det lod tilsyneladende til, at betjentene lod flyvebladsuddelingen gå i gang. Flokke af aktivister cirkulerede blandt folket på torvet og gav interesserede et flyveblad med hjem. Da Jacob Andersen, Redechef for Rede 3, begyndte at holde sin tale gennem den kraftige megafon, lod politiet dog ikke længere aktiviteten foregå uhindret.

Politiet forsøgte nu at nå frem til taleren og standse talen. Aktivisterne slog dog hurtigt en ring rundt om taleren og forhindrede politiet i at nå hen til taleren, og talen fortsatte til ende. Det var en tale om folk og identitet, de nordiske værdier og det folkefjendtlige liberale demokrati.

Efter talen kunne flyvebladsuddelingen fortætte, men politiet – nu en del flere og klædt i hårdere udrustning – krævede, at aktivisterne gennemførte aktiviteten i en lille, af politiet, afgrænset område afskåret fra folket på torvet. Dette accepterede Modstandsbevægelsens aktivister ikke og valgte at sætte kursen væk fra torvet. Aktivister fandt hurtigt ind på geled og begyndte bevægelsen ned ad en af torvets sidegader. Her blokerede politiets kampklædte betjente vejen. Aktivisterne vendte om for at tage en anden rute, men blev igen blokeret da de atter nåede Kultorvet. Her ville politiet tilbageholde aktivisterne og der opstod lettere tumult, inden aktivisterne brød bort fra politiet og marcherede væk fra torvet.

Manifestationen på Kultorvet havde været en succes. De røde havde ikke formået at samle flere en håndfuld skrigende, syngende og sørgelig udseende moddemonstranter, som aldrig vovede sig nærmere end 50 meter fra aktivisternes optog. Politiet fandt ud af, at aktivisterne i Den Nordiske Modstandsbevægelse står sammen og når én betjent uprovokeret tager fat, skubber eller puffer – så svarer hele gruppen af aktivister igen. Og folket lærte, at Den Nordiske Modstandsbevægelse, som en pan-nordisk organisation, er i stand til at marchere gennem København, og på succesfuld og kraftfuld vis henvende sig til folket og forsøge at flå sløret væk for deres øjne.

Se video fra manifestationen her:

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Den Nordiske Modstandsbevægelse har skrevet historie.
  Den Nordiske Modstandsbevægelse er den eneste bevægelse der kan redde vores folk.
  Hil Sejr!

 • HIL SEJR! INTET KAN BEKÆMPE OS!

  https://ibb.co/7tYkpYj

 • Ved ikke, om I har set det ynkelige forsøg på propaganda, som (((TV2))) har foretaget sig?

  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-04-06-svenske-nynazister-omringet-af-politiet-i-koebenhavn

  Folk løb skrigende bort.. Men mon nu ikke, at det var pga. politiet? Hvorfor i alverden ville noget menneske med fornuften i stand løbe væk fra fredelige demonstranter, der blot marcherer og uddeler flyveblade?

  Det sørgelige her er jo, at disse mennesker, som løb væk, inderst inde godt selv ved, at det er politiet, der har skræmt dem, da politiet altid er nogle voldelige og konfliktsøgende amøber – det er snart en instinktiv del af det at være borger i Vesten.

  Problemerne opstår KUN i det øjeblik politiet ankommer. Man kan håbe på, at nogle af alle dem, der løb væk, læser TV2s artikel og ryster på hovedet, og indser, at medierne lyver så vandet driver.

 • “Der blev spillet med musklerne, og nogle af dem maskerede sig”. Det er værtfald løgn, der var ingen der var maskeret. Der var nogen der havde hat på og andre solbriller på.

  • Ej, du siger da vel ikke at sandheden selv – medierne – lyver?

   Stop lige med den antisemitisme!!! Vidste du ikke, at der døde 6000 trillioner stakkels jøder under holocaust??

 • Eco's from the North says:

  very nice!

 • Tobias Näste 3 says:

  Bra dag kamrater,ännu en seger i tyrrunans tecken.
  Hil sejr!

 • Skide godt arbejde af Modstandsbevægelsens pan-nordiske manifestation. Den Nordiske Modstandsbevægelse er kommet til Danmark for at blive. Vi vil sejre.

  HIL NORDEN
  HIL SEJR

 • Anton Hansen says:

  Lækkert. Glæder mig til at se optagelserne fra dagens demonstration. Respekt til jer.

 • Kristian Niss says:

  Det er ikke sandt at Modstandsbevægelsen “demonstrerede”. Vi gik ind til Kultorvet med et dusin faner og en sæk flyveblade med henblik på at holde en kort tale og uddele flyveblade om Den Nordiske Modstandsbevægelse på en solrig Lørdag.

  Politiet har dog, af en eller anden grund, hjemmel for at overvåge vores interne kommunikation som var vi en indvandrerbande og ventede på os med stort politi opbud, som om at vi var en trussel for mennesker som ikke var på stoffer og lugtede af tyndskid.

  Uden at have reelle tal vil jeg gætte på at der var 200 betjente af forskellige funktioner og omkring 15 køretøjer. God brug af skattekroner.

  Turen fra stationen til Kultorvet tog 20 minutter og turen tilbage tog over en time og blokerede trafikken da politiet ikke mente at fodgængere skulle gå på fortovet.

  Alt i alt en fin dag. Ville bare ønske politiet ikke havde fysisk forhindret os i at uddele flyveblade eller tvunget os gennem unødig kropsvisiteringer. (De fandt naturligvis intet.)

  • Der står i TV2artiklen at der var en der fik en sigtelse for at bære skudsikker vest. Jeg troede og har læst flere steder at det er helt lovligt at bære skudsikker vest i Danmark, så jeg fatter ikke hvordan man kan få en sigtelse for noget der er fuldt ud lovligt https://www.elite-armor.dk/shop/cms-skudsikker-vest-lovgivning.html

   • https://forbrugerpanel.net/er-en-skudsikker-vest-ulovlig/

    “Dog kan der i specielle situationer være hjemmel for politiet til at konfiskere en skudsikker vest. Dette kan eksempelvis være i visitationszoner, hvor der af denne sag er blevet afsagt dom i at det er ulovligt at bære en skudsikker vest i en visitationszone, da det må antages at man vil udføre en strafbar handling, og derfor kan politiet have lov til at konfiskere skudsikre veste. “

    • Scandinavianheritage says:

     Det er jo latterligt sådan som poltiet forskelsbehandler for Rasmus Paludan har jo skudsikker vest på til stort set alle demonstrationer han afholder med sit parti.

  • Det hele kunne have forgået utroligt fredeligt hvis bare vi fik lov til at dele flyveblade ud.
   Men det mente politiet ikke vi skulle.

 • Jeg skulle lige tjekke datoen’ for at se hvor mange dage der var gået siden 1. april.
  Hvorfor i alverden har i ikke annonceret den her aktion? Er det for at undgå moddemonstranter eller er det politiet der har bedt jer om det da i søgte tilladelse til at afholde demonstrationen?
  Er fuldstændig målløs

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Vi har ikke behov for at skulle spørge en voksen om lov inden vi gennemfører en lovlig aktivitet. Politiet kan opløse en ikke-anmeldt demonstration, hvilket de gjorde, hvilket igen skabte endnu mere opsigt omkring vores aktion. Her var dog ikke tale om en demonstration, men en stor flyvebladsuddeling og offentlig folkeoplysning. Vi fik det ud af det vi ville, så det var en stor succes.

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Tak for kampen folkens. Det var stærkt gået og et godt stykke arbejde.

 • Martin jensen says:

  Hey Nordfront, i gør et skide godt stykke arbejde for at vække den danske befolkning.
  I må faenme ikke give op, sørg for at være disciplinerede og effektive. Saml de bedste folk og husk at minde medlemmerne om at få en masse hvide børn.

  Hil sejr

  • Nils Hagen says:

   Ryd op! Du Nordens Mand.
   Ugræs er vokset, i ørkensand.
   Blæs op du vind, med storm fra nord.
   Kun blomster skal vokse i den nordiske jord.
   Sandet må væk fra vor frodige ager.
   Den blonde pige danser så lys og så fager.

   .vi hilser Nordisk modstand Velkommen til Danmark.

   • Jacob Vullum Andersen says:

    Godt skrevet! Har du selv fundet på det?

    • Niels Hagen says:

     Hej Jacob.🇩🇰
     Ja det har jeg, med inspiration fra Kai Munks ,, Det haver så nyelig end regnet,, Og mange tak for din positive kommentar..🇩🇰🍺😎
     Jeg er bare så glad for Danmark og ,,Det lyse Norden.😎
     Mvh. NH.

 • Stenhjul says:

  Skab ikke fjende i vennernes land
  Ugræs har groet i ørken sand.

 • Tobias Hansson says:

  Mycket bra aktion! Detta vill vi göra om!

  Hell seger!

 • Godt arbejde!!!
  Har lige et hurtigt spørgsmål om den Nordiske modstandsbevægelse vil stille op til valg i fremtiden? Og tage magten gennem et valg som NSDAP gjorde det i 1933

  • At Hitler vandt i stemmeboksene er en myte. At Hitler fik en 1/3 af stemmerne var kun en del af hans magtovertagelse. Det faktum, at han havde hundredetusindvis af mænd i SA til at kæmpe forklarer nok nærmere hans magtovertagelse. At han havde så meget fysisk magt gjorde, at politikerne ikke kunne holde ham ude af indflydelse.

  • Desuden er folk så hjernevaskede, at det er usandsynligt, at revolutionen bliver fredelig. Folk vil hellere have pizza og fodbold i fjernsynet end de vil have ansvar og sandhed. Og det lokker jøderne størstedelen af befolkningen med. Nej, revolution har altid været en tilskuersport, hvor de få fanatiske dyster mod hinanden, mens flertallet ser på.

 • En hel igennem vellykket aktion for den Nordiske modstandsbevægelse – håber der snart komme en igen
  Hil sejr

 • Okay tak for svar!!!

  Jeg synes at det arbejde i laver er fremragende, bare forsæt med det!! Kan simpelthen ikke sige det for mange gange

 • Dissident Daisy says:

  Det var dejligt at se jer alle !!!! Jeg smilede hele eftermiddagen på grund af jeres smukke manifestation <3

 • Tycker det är bra att ni konsoliderar demonstrationer och visar er så folk ser er. Det ger ett starkt intryck!

 • lennart christiansen says:

  hm I fortæller jo sandheden som i ser den & Hr paludan fortæller sandheden som han ser den, måske i kunne være noget for hinanden i forskellige sammenhænge så alle kunne se sandheden som den er i virkeligheden hvor vores liberale politikere gør hvad EU-eliten siger & ikke hvad befolkningen ønsker & hvor politiet ikke tør tage ansvar for Danmark & danskerne, men derimod prøver at bekæmpe enhver form for sandhed med samme iver som gestapo udgjorde under 2 verdenskrig. Jeg tænker mig at i sammen kunne gøre en forskel, han kunne få livvagter & sammen kunne i bringe sandheden til folket, det samme gør sig gældende i Sverige med Sverigedemokraterne som jo heller ikke kan debattere offentligt.

  • “Forskellige mindretal i Danmark – f.eks. homoseksuelle og jøder – kan ikke længere færdes i fred. Den massive tilstedeværelse af muslimer, har gjort livet ubærligt for grupper som disse.”

   Modstandsbevægelsens aktivister skal aldrig, under nogen omstændigheder, sætte sig selv på spil ved at agere sikkerhedsvagt for en mand, som er jøde- og homoforkæmper. Det handler ikke om, at vi ser sandheden på en måde og han ser den på en anden. Naturens orden og den biologiske sandhed er ikke subjektive, de er benhårde og urokkelige. Som nationalsocialister er hele vores verdensanskuelse baseret på denne helt basale, biologiske orden. Paludan kan knap nok sige han har en verdensanskuelse, der favner alle spørgsmål i tilværelsen.

   Hvis Paludan vil finde beskyttelse fra vores aktivister, må han gøre sig fortjent til den. Dette betyder, at han skal indse den sande verdensanskuelse, nationalsocialismen og udvise den offervilje han selv forlanger. Som nationalsocialister er vi kompromisløse.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //