Materiel velstand slavebinder dig

NYE TANKEMØNSTRE: Dagens materialistiske tilgang til tilværelsen er et af de største problemer, der skal tackles i dag. Marcus Hansson præsenterer hvorfor, fra to forskellige synspunkter i to forskellige artikler. Den første artikel handler om revolution og materialisme.

Skærmbillede Youtube.

 

Materialisme forhindrer revolution

Mennesket har altid konkurreret om ressourcer, for i sidste ende at konkurrere om fordele, når det kommer til at finde en mage. Dette har fået kvinder over hele verden til at lægge stor vægt på, hvor mange ressourcer eller hvor høj en status en mand har, når de vælger en partner. Både kvinden og manden arbejder på denne måde for at øge deres afkoms chancer for at overleve. Naturligvis har naturen formet mennesket til dette i generationer, for hvis vi leger med tanken om, at det var det modsatte, at kvinder i stedet valgte mænd, der ikke var gode til at erhverve sig ressourcer i større grad. Ja, så vil der være en større chance for, at deres afkom uddør eller bliver udkonkurreret af grupper, der er bedre til at samle disse ressourcer. I Afrika, Australien, Asien og Nord- og Sydamerika (dvs. stort set hele verden) skete dette, da den hvide mand mange gange overtog samfundene fra de oprindelige indbyggere, fordi de stort set ikke havde ressourcer eller ikke havde akkumuleret nok ressourcer eller viden til at stå imod den hvide mands militærmagt.

Den hvide mand er således god til at erhverve sig ressourcer, og det er, hvad nutidens kapitalister har brugt i deres kommercielle tankegang i løbet af det 20. århundrede. Dagens elite, fuldt ud klar over hvordan mennesket fungerer, bruger disse mekanismer til at forhindre et nødvendigt oprør mod dem nu, da de forsøger at samle størstedelen af ​​jordens ressourcer. 1% af jordens befolkning ejer i dag omkring 50% af jordens ressourcer. Dette har de ofte gjort ved at snyde, såsom at skabe penge ud af den blå luft og låne dem ud til de arbejdende mennesker.

Det er normalt nok bare at true med at tage materielle ting fra den aspirerende revolutionær, for at han kan gå ned på knæ og bøje ryggen for magthaveren. Især hvis han allerede har en familie eller ønsker at skabe en, råber biologien inden i dem, at de går en vej, der forringer deres livskvalitet og chancen for en god partner. Den statusberøvede mand får ikke de bedste kvinder, punktum.

Hvis en forælder føler, at han selv kun kan deltage i kampen, hvis han samtidig skal eje mindst en villa, to biler og to ferieture hvert år – så behøver magthaveren kun at fjerne én af ​​disse ting, for at denne person dropper kampen. Hvis en person føler, at han som minimum skal eje en dyr villa, ja, så behøver magthaveren kun at fjerne hans job fra ham, så regningerne ikke kan betales, og kampen derefter bliver nedprioriteret. På trods af at magthaveren har behandlet individet så dårligt, vælger individet at ty til det materielle. Andre er måske bange for at komme i fængsel, og det vil myndighederne finde ud af og derfor true med netop det.

Public Domain.

 

Den som ikke omfavner materialismen, bliver en farlig person

Men hvis personen er villig til at risikere fængsel og er villig til at bo i et telt, måske endda villig til at miste hele sin familie, hvad skal magthaveren så gøre ved sådan et individ? Det eneste, der virkelig er tilbage, er fængsel på livstid, tortur eller mord. Tænk, hvis der havde været 10.000 sådanne svenskere, der var parate til at leve på en sådan måde med deres familier og samtidig er villige til at gøre oprør. Det havde virkelig været noget, som staten ville frygte. For selvom staten har politiet og militæret ved sin side, er disse individer selv svækket af materialisme, og hvis ikke dem selv, så er deres familiemedlemmer.

Et glimrende eksempel på dette er USA, hvor folk klager over at have mistet omkring 4.500 mennesker i Irak og omkring 2.500 i Afghanistan. Folk tager disse menneskers argument om, at ‘mange’ amerikanske soldater er døde i krigene alvorligt, de burde egentlig have været til grin. Det faktum, at nogle mennesker føler, at de ikke kan undvære 7.000 soldater i en stat med 300 millioner indbyggere, indikerer en degenerering i viljen til at dominere! Det skal dog ikke glemmes, at disse krige er zionistiske krige, hvilket betyder, at jeg slet ikke støtter dem.

Eliten holder også antallet af revolutionære aspiranter nede ved at bestikke folket med materielle ting for at holde offerviljen nede. Bestikkelse af befolkninger eller ledere af befolkninger for at få deres støtte, er en gennemprøvet metode gennem historien. I dag sker dette på samme måde, men folk tænker ikke længere i sådanne mønstre og bliver derfor hjemmeblinde.

Hundredetusinder af svenskere ser, hvordan denne nation falder sammen for deres øjne, og at det kun vil blive værre. De har det dog stadig for godt, for bekvemt, og for mange materielle ting de ikke vil ofre. Disse mennesker vælger derefter aktivt at bedrage sig selv i vranglærer som ideen om en demokratisk løsning, noget der ikke vil løse deres oplevede problemer.

Hvordan kan vi så løse dette? Jeg er ikke marxist, og derfor tror jeg ikke på, at menneskelig naturarv helt kan viskes væk. Men man bør stadig ikke undervurdere miljøets (uddannelsens) indvirkning på mennesker. Jeg tror, ​​at en god vej frem for hvide europæere er at tilfredsstille individets materielle ønske så meget som muligt og derefter kanalisere det ønske, der findes i os om at sikre ressourcer i en fælles samhørighed.

Det kan være, at en gruppe køber et fælles hus og derefter lejer det ud til andre hvide i fællesskabet. Indtægten til lejen går til flere huskøb. Det samme vil ske med virksomheder, produktionsfaciliteter og områder i landsbyer og derefter gradvist udvide sammen for at overtage hele landsbyer, byer og i sidste ende vores lande tilbage til os selv. Lev nøjsomt for at have ressourcerne til aggressiv ekspansion. I stedet for at kvinder vælger mænd i henhold til deres aktiver, vil de vælge mænd i henhold til deres hierarkiske status inden for dette fællesskab.

/Marcus Hansson

VIA:
Motståndsrörelsen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //