MC-leder dræbt efter skudepisode i indkøbscenter i multikulturelle Malmö

MULTIKULTUR: En 15-årig dreng er blevet anholdt efter en skudepisode inde i Emporia indkøbscenter i Malmø. En mand er meldt død, og en kvinde siges at være blevet såret under angrebet.

Indkøbscenteret Emporia i Malmö. Foto: David Castor (public domain).

Det var omkring klokken 17 i går, at politiet fik besked om en skudepisode inde i indkøbscentret Emporia i Malmø. En indonesisk mand siges at være blevet dræbt, og en kvinde siges at være alvorligt såret efter skyderiet, oplyser Aftonbladet.

Ifølge Sydsvenskan er drabsofferet leder af den multikulturelle MC-klub Satudarah Assassins.

Malmø-politiets vurdering er, at hændelsen er knyttet til byens »kriminelle miljø«, men hævder trods dette, at der er tale om en »isoleret hændelse«.

Politiet har også anholdt en mand »under 18 år«, mistænkt for drab. Den mistænkte skal ifølge oplysningerne være 15 år, og politiet udelukker ikke, at der kan være flere gerningsmænd.

Rygter på sociale medier hævder, at en tredje person skulle være blevet såret under skyderiet, men det afvises af politiets talsmand.

– Vi har ingen oplysninger om, at en tredje person er kommet til skade under skudepisoden, siger Jimmy Modin, pressetalsmand for politiet Region syd, til Aftonbladet.

 

Læs også:
Indvandrerpartiet Nyans: »Snart overtager vi hele Skåne«


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //