Medier skjuler det anti-hvide drab på Lucia Bremer

MULTIKULTUR: I fredags blev den 12-årige pige Lucia Bremer dræbt af sorte bandekriminelle i Virginia i USA. Massemedierne skjuler sagen, eftersom Bremer blev dræbt, fordi hun var hvid.

Den myrdede pige, Lucia Bremer. Foto: Twitter.

Den 12-årige pige Lucia Bremer blev brutalt myrdet af sorte bandekriminelle sidste fredag. Ifølge oplysninger givet til Nordfront handler det om, at en afrikaner på vej ind i en kriminel bande blev udfordret til at skyde nogen, hvorpå han dræbte Bremer med flere skud. Han siges også, at have valgt pigen som offer, fordi hun var hvid.

Massemediernes rapportering om sagen har været sparsom, om ikke nærmest ikke-eksisterende. Lignende sager plejer at fylde forsiderne hos de største jødiske medier i USA, men i dette tilfælde var det sorte gerningsmænd, der angreb en ung hvid pige.

Bremer blev hastigt ført til hospitalet, men døde af skudsår fredag ​​aften. Skydningen blev også hørt fra den nærliggende Henrico-skole, som blev tvunget til at lukke og låse.

Vidner så skytten flygte fra åstedet kort efter skyderiet, og han blev arresteret af politiet lørdag eftermiddag. Afrikaneren blev pågrebet i sit hjem i nærheden og mistænkes nu for mord.

Pigens familie bekræftede hendes død via et Facebook-indlæg lørdag. De skriver, at de »med sorg må meddele, at vores elskede datter og glade bondepige, Lucia Whalen Bremer, blev myrdet i et meningsløst skyderi den 26. marts«.

Rektor for Bremers skole, Melanie Phipps, beskriver Bremer som en sjov og klog pige, der udstrålede glæde, og tilføjer, at hun føler sig knust af nyheden. Mandag havde politiet ekstra patruljer omkring skolen.

– Efter et år med hårde dage og uger vil denne dag være den sværeste i hele min karriere, beskriver pigens engelsklærer, David Whitehouse.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //