Medlemmer af jødisk pædofilsekt anholdt i Mexico

JØDISK PÆDOFILI: Omkring 20 medlemmer af den jødiske gruppering Lev Tahor, som går ind for børneægteskaber mellem små børn og ældre mænd, er blevet anholdt af det mexicanske politi, og en gruppe børn og teenagere er blevet fløjet til Israel. 

Billedet viser ultraortodokse jøder, der ikke er medlem af Lev Tahor. 

Omkring 20 ultraortodokse jøder, der tilhører den jødiske hardikult Lev Tahor, blev tilbageholdt i en større politiaktion af myndighederne i Mexico, rapporterede det mexicanske magasin Diario de Chiapas tirsdag morgen.

De jødiske pædofile gerningsmænd og resten af deres gruppering klagede over forholdene, som de bliver tilbageholdt under af de mexicanske myndigheder. I stedet for at fordømme disse jødiske pædofile og deres handlinger, så bruger den jødiske avis The Jerusalem Post denne klage til at angribe de mexicanske myndigheder samtidig med, at avisen dækker over forbrydelserne.

Israel Amir, en jøde der forlod gruppen i 2019, har sammen med Mossad, det jødiske hæmmelig politi, samlet beviser på, at Lev Tahor mishandler børn og at de putter børn i bure. Under politiaktionen, som Mossad deltog i, fik Israel Amir sin 4-årige søn tilbage fra sekten.

Lev Tahor-gruppen har været bosat flere steder rundt i verden, blandt andet USA, Canada, Tyrkiet, Bosnien, Israel, Guatemala og Mexico. Den har gentagne gange været undersøgt af de forskellige myndigheder for børnemishandling og trafficking af børn og teenagere til ægteskaber med ældre mænd.

I april blev Nachman Helbrans, lederen af grupperingen, dømt til tolv år i fængsel for forbrydelser såsom sexhandel, kidnapning af en 14-årig jødisk pige, der blev taget fra USA til Mexico, for at være sammen med en ældre pædofil jødisk mand. Efter dommen udtalte Nachman, at han ikke fortrød hans handlinger, samt at han kun blev straffet fordi, at han er en from jøde.

KILDER:
DR
The Jerusalem Post
The Jerusalem Post


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Ja det er +972

  • Så viet jeg hved så ha de det ikke så godt der de skal hen😊☺☺☺☺


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //