«Medlemmerne af Modstandsbevægelsen har ofret meget – det har jeg stor respekt for»

INTERVIEW: Den norske udgave af Nordfront, som går under navnet Frihetskamp, har interviewet den norsk afstammede forfatter Julian Langness om hans syn på maskulinitet, masseindvandringen til Europa og Modstandsbevægelsen.

Kan du fortælle kort om dig selv og din baggrund?

– Jeg hedder Julian Langness. Jeg er født og opvokset i USA i et svært landlig område, som på mange måder kan minde ret meget om Skandinavien. Familien på min fars side er hundred procent norsk, og min mor er halvt norsk. Min slægt kommer fra området omkring Halden og mine forældre har til og med været på en familiegenforening der.

Hvad fik dig til at begynde at skrive? Kan du give en kort opsummering af dine bøger?

– Jeg har altid været optaget af at skrive, helt siden jeg var barn. I 2013 begyndte jeg at skrive min første bog og publicerede den i 2015 under titlen «Fistfights With Muslims In Europe: One Man’s Journey Through Modernity». På det tidspunkt begyndte jeg også at skrive for netsidene TraditionalRight og Counter-Currents, og har siden også skrevet for Western SpringAmerican Renaissance, samt nogle andre tidsskrifter.

I marts i år udgav jeg min nyeste bog: «Identity Rising: How Nationalist Millennials Will Re-Take Europe, Save America, And Become The New «Greatest Generation»». De har begge klaret sig ret godt, af at være mine første og selv-udgivne bøger, og jeg har planer om at skrive mange flere bøger i fremtiden.

Fortæl lidt om dine erfaringer fra rejser i Europa, hvilket senere blev grundlaget for din debutbog.

– Da jeg var 17 år gammel var alt planlagt til at jeg skulle rejse til Norge som udvekslingsstudent, men i sidste øjeblik gik planen desværre i vasken. Jeg formåede at overtale mine forældre til at købe en flybillet til mig, sådan at jeg kunne rejse rundt i landet i løbet af sommeren. Denne tur, og de to andre efterfølgende ture i slutningen af teenageårene, samt begyndelsen af tyverne, havde en dyb effekt på mig.

På denne tid var jeg en ægte libertarianer og var faldet for de fleste myter om ligeværd og mangfoldighed, hvilket jeg var blevet indoktrineret med i skolen. Men så snart jeg kom til Europa blev jeg helt forfærdet over hvad jeg så der. Jeg så muslimske indvandrere begå et stort omfang af kriminaliteten, deriblandt at angribe etniske europæere. Jeg snakkede med indvandrerne og fandt ud af, at mange af dem hadede europæere. Det kom også som et chok for mig, at over 75 procent af de etniske europæere jeg snakkede med, var totalt blinde ovenfor hvad der foregik, og at mange af dem faktisk støttede denne udvikling, som helt indlysende for mig, var deres egen demografiske udskiftning.

På dette tidspunkt gik jeg også gennem en periode af selvdestruktiv og forvirret «angst», akkurat som så mange andre unge mænd, og i løbet af disse ture til Europa endte jeg i mange berusede slåskampe med muslimske indvandrere. Kampene var hverken ædle eller imponerende. De var i bund og grund dumme og selvdestruktive, akkurat som de meningsløse slåskampe jeg også havnede i med andre hvide mænd i USA. Under denne tid var jeg fortsat vældig forvirret politisk, så slåskampene havde ikke særlig meget ideologisk betydning for mig dengang.

De sidste af mine rejser rundt i Europa, i kombination med forskellige informationer jeg blev eksponeret for på tidspunktet, blev derimod den vigtigste katalysator for min generelle politiske opvågning, og fik mig til at omfavne traditionalisme og identitarianisme. Alt dette inspirerede mig til at skrive om mine rejser i min første bog, «Fistfights With Muslims In Europe: One Man’s Journey Through Modernity».

I bogen tog jeg omtrent ti år med hændelser og realiseringer, og pakkede dem ind i en kort 100-siders bog. Enkelte aspekter af bogen er fiktive, eftersom jeg flyttede hændelser rundt geografisk og kronologisk for at skabe en bedre og mere sammenhængende fortælling. I bogen er min opvågning svært kompakt, men i virkeligheden var det en smertefuld og forvirret rejse som tog over ti år at fuldføre.

Hvad gjorde dig interesseret i emnet maskulinitet og mænds selvforbedring?

– Jeg havde en interessant opvækst eftersom begge mine forældre var intellektuelle, øvre middelklasse professorer i antropologi fra Universitet i California i Los Angeles, men jeg blev opdraget i en lille og landlig arbejderklasse-bjergby, som var utrolig konservativ. På grund af dette var jeg en af de få i min generation som voksede op med mange hårde, traditionelt-maskuline arbejderklasse-mænd. Samtidig var jeg imidlertid udsat for al den anti-maskuline og kulturmarxistisk indoktrineringen som regerer i Vesten i dag, og da jeg var i slutningen af mine teenageår var jeg rigtig forvirret. Min «maskuline opvågning» var virkelig en overlappende del af opvågningsprocessen beskrevet ovenfor og en anden ting jeg fortæller meget om i mine bøger.

Hvad tror du er årsagen bag feminiseringen af det vestlige samfund og hvide mænd generelt?

– Jeg tror at Baby-Boomer generationen (68-geneartionen på dansk) voksede op i en velstand og sikkerhed, som var helt unik i menneskets historie, og som et resultat af dette blev disse mennesker meget modtagelige for ekstremt naive og utopiske løgne og forestillinger. De konverterede i hovedsagen til, og har været med til at skabe, det som i dag kan regnes for at være en religion af nihilistisk samfundsmord. I denne religion er alt som vore forfædre troede på stemplet som «ondt», og alt som er modsat af vore traditionelle værdier betegnet som «godt». Det er derfor de kan omfavne sådanne tilsyneladende modstridende ideer, som radikal-feminisme og masseindvandring af muslimer. De tænker nok ikke selv på deres ideologi på denne måde, men det er efter min mening netop det den er, og den anti-maskuline tankegangen er bare et af symptomerne.

Hvordan kan hvide mænd i dag tage deres maskulinitet tilbage?

– Jeg tror det bare må komme som et resultat af en enorm personlig forvandling i os alle. Med dette mener jeg naturligvis ikke, at hvide mænd ikke burde organisere sig eller kæmpe kollektivt, men vores moderne samfund gør, at nogle af scenarierne vi kender til fra historien højst sandsynligt aldrig vil kunne finde sted i dag, det er i hvert fald min mening. Derfor er jeg meget fokuseret på personlig selvforbedring, og om hvordan hver enkelt af os kan blive bedre, stærkere og dygtigere mænd.

Dette indebærer en hel liste af ting fra vægtløftning og selvforsvar, til værdiskabning, broderskab, integritet og en række andre emner. Jeg tror at identificeringen af moderne (levende) mandlige rollemodeller som vi kan se op til, er en afgørende del af dette. Jo bedre hver af os bliver som mænd, desto mere sandsynligt er det, at vi kollektivt kommer til at lykkes med at redde Vesten fra ødelæggelse.

Hvad er dine råd til dagens unge nordiske mænd?

– Altså, i kender situationen i Europa bedre end jeg selvsagt gør, så jeg holder mig til generelle råd som ville være værdifulde, uanset hvilket land man bor i, eller hvilke eksistentielle trusler man står overfor. Mine råd er følgende:

Løft vægte – Mænd er bestemt til at være stærke.

Lær om penge – Du kan være den stærkeste, smarteste, mest ærværdige, mest hårdtarbejdende mand i verden, men hvis du har dårlig kundskab om penge og hvordan de fungerer, vil du fortsat ikke kunne lykkes økonomisk. Det er sandt at vore fjender styrer det finansielle system for at konsolidere sin enorme kraft og indflydelse, men det betyder ikke at kundskab om hvordan pengene fungerer eller hvordan at forvalte dem på en ansvarlig måde er ligegyldigt. Der findes vigtige principper om penge som vil påvirke dit liv, uanset hvilken slags samfund eller økonomisk system du befinder dig i, og vore skoler lærer os ikke disse principper.

Endvidere er det meget lettere at slå tilbage politisk, hvis du fuldt ud forstår kompleksiteten i international økonomi og verdensøkonomien. Det faktum, at 95 procent af vort folk ikke forstår hvordan systemet fungerer, har været en stor bidragsyder til den situation vi befinder os i idag. For konkrete anbefalinger i den forbindelse: Læs Zero Hedge hver dag, og læs bøgene fra Robert Kiyosaki, de er gode udgangspunkter.

Omfavn frygt – Den som har mestret frygten, og som bevist og målrettet sætter sig i situationer som skræmmer dem, klarer sig sædvanligvist vældig godt i livet. Den som kryber af frygt og som gør alt for at undgå udfordringer og modgang, opnår ikke ret meget i livet.

Giv ikke ind for fortvivlelse – Der findes altid håb! Selv om du nødvendigvis ikke altid ser det, så er det rigtigt at kæmpe videre uanset hvad.

Forkast ikke moral – At optræde etisk og retfærdig er aldeles vigtigt, selv om vores fjender har vendt op og ned på konceptet. Se til mænd som Tolkien, som skrev om sådanne spørgsmål fra et mere ægte ståsted.

Ikke glem hvor kompliceret livet er – Meget få spørgsmål i livet er enkle og krystalklare, og de klogeste individer bærer denne realitet med sig i tankerne.

Hvad er dit syn på moderne kvinder og relationen mellem kønnene?

– Jeg har netop lavet en video om MGTOW-fænomenet, hvor min konklusion var, at deres observationer om det moderne samfund, samt kvinder og mænd er rigtige, men at jeg er uenig i ideen om, at mænd ikke burde stræbe efter at få børn. Det virker for mig at være en total forkastelse af livet og menneskets natur. Jeg synes det bedste standpunkt er, at være svært opmærksom på hindringerne som i dag står i vejen for et vellykket forhold eller ægteskab, men fortsat stræbe efter at finde en god partner og stifte familie.

Se til mænd som tænker omtrent som du gør, og som er lykkedes på dette felt, og modellerer din opførsel efter dem. Når det handler om hvad jeg mener om det «ideelle» system, så vil jeg nævne, at jeg voksede op blandt mange Mennonitter, en kristen bevægelse som minder meget om Amish, og jeg synes de har et rigtig godt system når det gælder kønsnormer, osv.

Selv om du er amerikansk, så handler dine bøger næsten udelukkende om Europa. Forklar venligst hvorfor Europa og europæisk identitet er så vigtig?

– Europa er vort hjemland, vore forfædres land, kontinentet som har formet vort folk og hvor folket har boet i tusindvis af år. Jeg kan ikke stå og se på mens Europa bliver ødelagt og overleveret til de samme muslimer, som vore forfædre i utallige generationer har kæmpet og ofret sine liv for at forsvare sig mod. De kæmpede, for at vi kunne fortsætte med at leve i deres land, tale deres sprog, lære os deres skikker og historie. At kaste alt dette bort, eller at se på deres arv som noget andet end hellig, er for mig skammeligt. Det er højden af nihilisme, vanære og galskab, om ikke ondskab.

Amerika er efter min mening som Central- og Øst-Rusland. Disse er lande som vort folk til sidst endte med at bo i, og helt bestemt har ofret en hel del for, men disse lande er langt fra det hellige sted i vor bevidsthed, som de nordiske landene er.

Hvad synes du om det nuværende USA? Hvad er den største forskel mellem europæiske og amerikanske nationalistiske grupper?

– Jeg tror situationen i USA er mere kompliceret fordi vi har en masse forskellige minoritetsgrupper, i modsætning til den noget mere binære situation i Europa, hvor der skelnes mellem indfødte europæere og muslimske indvandrere. Jeg ved at der findes indere, shia-muslimer og andre grupper i Europa også, men for det meste synes det hovedsageligt at være sunni-muslimer som er blevet importeret hertil af den folkeforræderiske elite. Her i USA har vi massevis af forskellige folkegrupper og minoriteter, hvoraf nogle til og med har været her længere tid end os, det gør alt så meget mere kompliceret.

Derfor synes jeg, at den største forskel mellem personer som anser sig for at være racerealister i USA og Europa er, at der i Europa findes en klarere mulighed for at få ting gjort, til at genvinde magten over regeringerne, lukke grænserne og bruge politisk vilje til at repatriere alle fremmedindvandrere og deraf nedstammede personer. Denne vision ville være opnåelig, men selvsagt ikke enkel, hvis de politiske realiteter havde været noget anderledes i Europa, end hvad de er i dag. I USA derimod, selv om politikken havde været perfekt, tror jeg alligevel, at mange fornuftige mennesker fortsat ville have store problemer med at finde ud af hvad de «ideelle» løsninger på problemerne ville være.

Hvad er dit indtryk af Den Nordiske modstandsbevægelse

– Jeg har skrevet positivt om Modstandsbevægelsen ved en række anledninger, da I synes at være den eneste organisation i Norden, som er villig til at stå op for nationen og åbenlyst sige hvad der foregår. At der sker en befolkningsudskiftning og et folkemord på det nordiske folk, samtidig med en stor mængde voldtægter og vold mod nordiske kvinder og børn. Jeg har ingen tvivl om at hvert eneste medlem af Den Nordiske Modstandsbevægelse har ofret meget ved at tilslutte sig organisationen, og det har jeg stor respekt for. Hvad angår detaljerne om nøjagtig «ideologi» eller hvad som ville udgøre et «ideelt system» i Norden, vælger jeg ikke udtale mig, eftersom I bedst kender til jeres egen situation.

Jeg vil sige, at jeg betragter mig som en ret «normal» person, til trods for hvordan vores modstandere nyder at stemple personer som os. Jeg har ikke et irrationelt had til andre folkegrupper. Jeg ønsker egentlig ikke et andet radikalt politisk system. Jeg har intet ønske om at være provokerende blot for at være provokerende, og som mand med kone og børn, så hader jeg absolut ideen om samfundskollaps og anarki. Imidlertid, så kan jeg ikke realistisk set se, hvordan en fremtid med massiv vold og lidelse i Vesteuropa og i USA kan undgås, hvis der ikke sker en drastisk ændring snart. Jeg ønsker at hele Vesteuropa skal overleve. Jeg vil have at der skal findes suveræne hjemlande for vort folk, præcis som for eksempel japanerne som har deres eget suveræne hjemland, sådan som mange andre folkegrupper i verden har det. Derfor plejer jeg at støtte og sympatisere med alle grupper og bevægelser, som kæmper for overlevelsen af sit eget folk.

I kraft af den enorme udfordring vi står ovenfor, så har jeg svært ved at kritisere nogen bevægelse, som faktisk kæmper tilbage mod systemet. Uanset hvor meget «moderate» mennesker ønsker at kritisere mig eller en organisation som Modstandsbevægelsen for at være for «ekstreme». Vi befinder os i en frygtelig situation, og jeg tror det er bedst hvis vi alle gør vores bedste for at kæmpe tilbage. Jeg plejer at respektere alle som kæmper tilbage mod Vestens ødelæggelse, uanset hvordan deres tilgang er.

Hvad er din spådom om Europas fremtid?

– Min drøm er at det europæiske folk rejser sig og omstyrter de korrupte regeringer, for derefter at påtage sig det enorme ansvar at afvikle alt det som folkeforræderne har fordærvet. Dette inkluderer en fredelig og human repatriering af Vesteuropas indvandrerbefolkning. Enkelte vil kalde dette en ønskedrøm, men alt andet end dette vil resultere i den totale ødelægge af Europas folk, som man ser på den demografiske udvikling i lande som Storbritannien, Sverige, Frankrig og Tyskland allerede i dag.

Hvis jeg skulle have satset penge på hvad der kommer til at ske, så tror jeg, at visse dele af Vesteuropa (både hele lande og dele af lande) til sidst vil se sine lederstillinger blive overtaget af personer og partier, som ønsker at Europa skal bevares i sin historiske form, i stedet for at blive ødelagt. Disse lande/områder vil militarisere sine grænser, sådan som Ungarn har gjort, og langsomt begynde at smide indvandrerbefolkningen ud.

Andre større og mindre områder i lande som Sverige, Storbritannien, Vesttyskland og Frankrig vil blive fuldstændig muslimske, og Vesteuropa vil blive et balkaniseret territorium, sådan som vi har set det i Libanon og på Balkan. Østeuropa vil arve kronen af «europæisk civilisation», og vil støtte de udposter som overlever i Vesten. Jeg tror også, at kulturmarxismen, som dominerer i Vesten i dag, i stor grad vil dø ud med Baby-Boomer-generationen.

Hvor kan man finde dine bøger og andre projekter?

– Mine bøger er tilgængelige på Amazon. Jeg har også min egen YouTube-kanal. Den er ganske ny og jeg har store planer for fremtidig materiale, så besøg den gerne og abonner på den.

Jeg har også kontoer på TwitterInstagramQuora og Gab, og jeg publicerer fortsat artikler regelmæssigt på Europeancivilwar, selv om jeg ikke er lige aktiv som før jeg oprettede YouTube-kanalen.

Hvad er dine fremtidige planer, og planlægger du at besøge Europa igen?

– Jeg håber at rejse tilbage til Europa i løbet af de næste 12–24 måneder for at lave en dokumentar om situationen der. I det lange løb vil jeg gerne bygge så meget indflydelse, social kapital og resurser som muligt, sådan at jeg kan dele min tid mellem USA og Europa, og dermed bidrage til at påvirke Vestens overlevelse på alle måder jeg kan.

Tak for interviewet. Et sidste ord?

– Fortsæt den gode kamp! Jeg håber at kunne møde jer en gang i fremtiden!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Kristian says:

    Meget spændende. Julian gør det godt. Jeg kan kun anbefale hans hjemmeside, som jeg faktisk har læst siden den blev oprettet.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //