Meloni ønsker at skabe “lovlige veje” for afrikanere til Italien

MASSEINDVANDRING: Under en konference med ledere fra Europa og Afrika fordømte Italiens premierminister Giorgia Meloni illegal indvandring. Hun ønsker dog at åbne op for mere omfattende “lovlig indvandring”, fordi hun hævder, at Europa har brug for det.

Italiens premierminister Giorgia Meloni. Foto: Vox España, CC0, via Wikimedia Commons

Giorgia Meloni blev valgt som ny premierminister sidste år af en koalition af indvandringskritiske og højrepopulistiske partier, som blev valgt af vælgere, der var trætte af multikulturalismen. Trods dette menes indvandringen til Italien ikke at være faldet siden magtskiftet.

The Telegraph rapporterer, at Melonis regering i begyndelsen af juli lovede at udstede intet mindre end 425.000 nye arbejdstilladelser til indvandrere fra lande uden for EU indtil 2025. Dette kan sammenlignes med 30.850 arbejdstilladelser, der blev udstedt i 2019 – året før covid-pandemien. Samtidig er 83.000 migranter kommet til Italien indtil nu i år, hvilket kan sammenlignes med 34.000 indvandrere i juli sidste år, hvor Meloni endnu ikke havde fået magten.

Denne uge har Meloni desuden ledet en konference i Rom, hvor ledere fra 20 lande og EU-chefen deltog for at diskutere problemerne med illegal indvandring. Meloni fordømte under konferencen illegal indvandring og foreslog samarbejde med lande i den tredje verden for at kontrollere migrantstrømmene og bekæmpe menneskesmuglere, skriver The Telegraph.

Meloni støttede samtidig ideen om at åbne op for mere såkaldt lovlig indvandring med begrundelsen, at “Europa og Italien har brug for indvandring”.

LÆS OGSÅ: Giorgia Meloni – God eller dårlig?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Søren kam says:

    Endnu en klam forrædder

  • чистый 666 says:

    dumme kvindemenneske


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //