Modstand lønner sig!

MODSTAND: I anledning af Sveriges pressemøde torsdag, hvor de annoncerede, at næsten alle restriktioner koblet til corona tages bort, skriver lederen af Den Nordiske Modstandsbevægelse her om en af grundene til hvorfor dette sker.

Bannere og lysblus på Stockholmsmanifestationen den 22. januar. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Ja, så var Covid 19-restriktionerne ovre. Eller, i hvert fald for nu, for hvem ved, hvad fremtiden bringer?

Jeg ved i hvert fald, at jeg allerede har sagt nok om corona, vacciner og vaccinepas i podcasts, artikler og gennem vores aktioner, og jeg ved, at flere andre er lige så trætte af dette, som jeg er. Jeg vil derfor ikke i denne artikel gennemgå alle mine tanker og meninger om det hele igen, men der er to helt forskellige problemstillinger, jeg vil tage fat på nu hvor Covid-19 ikke længere skal betragtes som en samfundskritisk sygdom og restriktionerne og vaccinen pas dermed forkastes.

Den første er, hvordan hele etablissementet i forening og hurtigt har lavet en rigtig u-vending. Det er ikke mere end et par uger siden, der blev råbt højt i skyerne om, hvor meget smittespredningen steg, og hvor forfærdelig og uholdbar situationen var. For godt to uger siden blev der indført nye udvidede restriktioner. Desuden er det mindre end to måneder siden, at vaccinepas blev indført for første gang i svensk historie.

Så ud af ingenting valgte den danske regering først den 26. januar at meddele, at de havde fjernet næsten alle restriktioner. Herefter er alle medier i Sverige pludselig gået fra næsten total rædselspropaganda om Covid-19 og censur af alle, der mente restriktionerne var forkerte, til pludselig at være kritiske over for restriktionerne i deres egne publikationer. Torsdag den 3. februar fulgte den svenske regering den danske regering.

Skærmbillede fra den svenske avis Dagens Nyheter. (dn.se) den 28. januar 2022

Der er ingen tovtrækning med forskellige viljer, nej i stedet er alle magtens talerør pludselig og tilsyneladende fra ingen steder enige om, at den værste pandemi, der nogensinde har ramt os, ifølge dem er under kontrol, og at restriktionerne skal væk.

Selvom jeg bestemt tænker både det ene og det andet om dette, lader jeg alligevel disse tanker ligge for nu. I stedet påpeger jeg bare det absurde i, hvor hurtigt hele etablissementet har vendt rundt på en femøre, og hvor organiseret omstruktureringen har været, og så lader jeg dig som læser tænke over hvordan og hvorfor. Et hint er i hvert fald, at det på ingen måde er tilfældigt.

Den anden problemstilling, som jeg vil formidle, og som egentlig er den helt store grund til, at denne artikel er skrevet (og som faktisk også hænger sammen med førstnævnte), er, fordi jeg er fuldstændig overbevist om, at en af ​​grundene til, at regeringen vælger at droppe restriktionerne nu, er at de virkelig frygter den voksende modstand.

Den 22. januar var omkring 10.000 mennesker samlet i Stockholm, samtidig med at omkring 3.000 mænd og kvinder mødte op i Gøteborg, under sloganet »Nej til vaccinepas!«. Disse folketal gør det i hvert fald til en af ​​de største politiske manifestationer i Sverige i løbet af 2000’erne, og dette desuden på et tidspunkt, hvor folket er blevet meget mere komfortable, isolerede og uvant med at gå på gaden, og mens nogen vil give indtryk af, at det desuden er meningsløst at drive politisk arbejde gennem denne type manifestationer.

På Sergels torv under manifestationen i Stockholm den 22. januar.

Selvfølgelig rammer en så omfattende demonstration magthaverne. Hvis 13.000 mennesker trodser vinterkulden og går ud på gaden, hvor mange er det så ikke egentlig, som trods at de ikke dukkede op, stadig stemmer ind i regimekritikken og bliver mere og mere radikaliserede i deres mistillid til medier og politikere, jo længere restriktionerne fortsætter? Helt sikkert mindst ti gange så mange, men måske hundrede gange så mange.

Regimet bliver med garanti ikke mindre nervøst, når i øvrigt Den Nordiske Modstandsbevægelse – en revolutionær nationalsocialistisk organisation – befinder sig i centrum af protesterne med bannere og flyveblade, der opfordrer demonstranter til at organisere sig for sit folk i andre sager end vaccinepasset og faktisk for det meste var værdsat for vores tilstedeværelse.

Bannere på manifestationen i Stockholm den 22. januar. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Hvis de havde holdt fast på vaccinepas og de andre restriktioner, hvor mange flere ville så være dukket op ved den næste demonstration? Hvis vi kigger til udlandet, kan vi se, at hundredtusindvis af mennesker er gået på gaden.

Hvor mange af disse havde et positivt billede af Modstandsbevægelsen og tilsluttede sig måske endda? Det er et højt spil for regimet og en omstændighed, som jeg er 100 % sikker på, har haft indflydelse på beslutningen om at ophæve restriktionerne, som blev annonceret torsdag den 3. februar.

Modstand betaler sig, og gadekampe virker!

Nu er det kun at håbe, at de handlede for sent. Længe nok har dette system kørt os over, uden at andre end nogle få idealister har slået tilbage. På trods af de enorme forskelle i ressourcer, har disse få hengivne kæmpere gennem årene flere gange overrasket og faktisk ramt systemet over fingrene. Tænk, hvad vi kunne gøre med yderligere 13.000, 130.000 eller måske 1,3 millioner systemkritikere ved vores side…

Lykkes det at stoppe vaccinepasset, kan vi også i fællesskab efterkomme andre politiske forandringer. Ved at gøre modstand kan vi påvirke samfundsklimaet og omstændighederne i vores eget og vores efterkommeres liv. På den måde kan vi også stoppe indvandringen gennem organiseret modstand. Til slut kan vi endda tage magten over Norden tilbage til det nordiske folk og virkelig skabe en suveræn, sikker og livskraftig nation!

Hvis alle, der ønsker dette, bare dropper defaitismen og dropper med at være så forbandet feje og komfortable. Hvis alle, der rent faktisk mener, at vort folk fortjener en bedre fremtid, fortsætter med at stå op for sandhed og retfærdighed og faktisk går på gader og pladser for at gøre modstand. Hvis alle organiserer sig i en optimistisk kraft, der har den urokkelige vilje og tro og samtidig de rigtige redskaber og de erfarne repræsentanter, der har bevist deres loyalitet over for folket gennem ilddåb efter ilddåb. Så er der ingen grænser for, hvor langt vi kan nå sammen.

Vaccinepasset er nu ovre, i hvert fald for denne gang, men tusind andre problemer står klar til at blive løst. Husk så, at modstand betaler sig, og at gadekampe virker!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • 7.5 mio. svenskere er færdigvaccinerede. De gjorde det, fordi systemet tager to skridt frem og et skridt tilbage. Folk har forhåbentligt ikke allerede glemt, hvordan ZOG i Danmark også ophørte corona som samfundskritisk sygdom i september 2021 for at genindføre corona som samfunds kritisk sygdom igen i november 2021 (altså kun 2 måneder). NWO’s 2030 great reset agenda er ikke over. Der er to mulige scenarier:

    1. Coronacirkusset er over for en kort stund før systemet finder på en ny løgn for at retfærdiggøre deres endelig dødsstød (En anden sygdom og/eller klimaforandringer). Befolkningen har vist enorm føjelighed under corona og er endnu mere villige til at acceptere næste fase af total undertrykkelse end de var før corona.

    2. Coronacirkusset får lov at køre på et lavt blus indtil det skyder i vejret når en eller anden dræbervariant fra den tredje verden spreder sig med raketfart i verden. Denne gang bliver de restriktioner vi fik i november og december 2021 endnu hårdere. Måske der bliver indført et vaccinepas ala Frankrig eller tvangsvaccination ala Østrig (meget sandsynligt).


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //