Modstandsbevægelsen fik omtale på P4 Bornholm

Lytterne af DR P4 Bornholm kunne i morges høre flere indslag omhandlende Den Nordiske Modstandsbevægelse.
En sympatisør til Den Nordiske Modstandsbevægelse optog indslagene og lagde dem på Youtube. Der linkes til dem sidst i artiklen.

P4 Bornholm sendte her til morgen, på baggrund af opmærksomheden omkring Modstandsbevægelsens propaganda på øen, flere indslag om Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Der er blandt andet bekymring at høre fra Enhedslistens Morten Riis og kommentarer fra Malte Frøslee Ibsen, der er post. doc i politisk teori ved Københavns Universitet, som vurderer, at “Modstandsbevægelsen er en meget marginal politisk bevægelse hvad angår medlemstal og mobiliseringspotentiale”.

At Modstandsbevægelsen i Danmark for øjeblikket er marginaliseret er ikke så underligt, da vi ikke har været aktive i landet specielt længe. Vi vil hellere vokse langsomt, men sikkert, og det er helt bevidst, at vi ikke stiller kvantitet frem for kvalitet.

At mobiliseringspotentialet er lavt, er vidst blot disse folkeforræderes ønsketænkning. Vi ser en stadig stigende interesse for organisationen og er helt sikre på, at vores potentiale for fremgang er yderst god.

Det er, som man kan forvente fra de etablerede medier, kun modstand og skræmmeretorik som præger disse indslag, og derfor valgte Den Nordiske Modstandsbevægelse da heller ikke at stille op til interview, da journalist Kathrine Lykkegaard Jeppesen henvendte sig.

Tre løgne som diskuteres i klippet er, at vi skulle være nynazister, at vi er voldsparate, og at vi står bag bombesprængninger af flygtningeboliger i Sverige. Disse tre løgne behandles herunder:

• Vi er ikke nynazister, men nationalsocialister. ’Nynazist’, eller ’nazist’, er et skældsord skabt af vores fjender som gennem årtier i medierne, skolevæsnet og underholdningsindustrien, har brugt denne propaganda til at tegne et billede af os som monstre. Vi er ikke noget monster. Vi er helt almindelige, hæderlige familiefædre, sunde unge mennesker og stolte kvinder, som helt enkelt har fået nok af forrædernes vanstyre af Norden, og som har indset, at det eneste som kan redde danskerne fra udplyndring, er nationalsocialismen.
• Vi anvender kun vold i selvforsvar. Vi er ingen voldsom eller voldsparat organisation, men en civil og legal modstandsbevægelse.
• Vores medlemmer har aldrig sprængt flygtningeboliger. Det som løgnereporteren referer til, er sandsynligvis en sag i Sverige, hvor afhoppere fra Modstandsbevægelsen valgte at angribe et flygtningecenter. Ikke engang anklageren i den pågældende sag forsøgte at forbinde hændelsen til Modstandsbevægelsen, men var derimod meget tydelig omkring, at disse individer havde handlet ud fra eget initiativ.

Trods løgnene er det dog glædeligt, at flere og flere lægger mærke til Modstandsbevægelsens propaganda, og at flere og flere søger om medlemskab.

En sympatisør til Den Nordiske Modstandsbevægelse optog indslagene og lagde dem på Youtube. Lyt til indslagene her:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kristian says:

  Jeg er helt enig med den bævende svans der havde modtaget vores propaganda.
  Det bedste ville være “at udstille det offentligt”, eller “få det frem i lyset”.

  Gør det.
  Vis det danske folk hvad vi står for.

  Forsæt det gode arbejde.

 • Ju mer de rapporterar, desto räddare är de. Kämpa på kamrater!

 • synes nu alligevel det er positivt at de trods alt bruger den korrekte betegnelse ‘national socialistisk’. Det er godt nok sjældent man hører det ord i de etablerede medier.

 • Veldig bra kamerater, fortsett det gode arbeidet!

  Hill Seier!

 • Det var den rette beslutning ikke at stille op til interview med løgnepressen. Godt grebet gutter og dejligt med gratis eksponering.

 • Godt klaret kammerater! Fortsæt det fantastiske arbejde!

 • DanskNS says:

  Jeg er dog ked af at i ikke stillede op til interview selvom jeg godt kan forstå jer. Da Lord Lolland fra Dagens Blæser/Radio266b stillede op til interview gjorde han det meget godt.

  https://www.radio24syv.dk/programmer/qa/20308243/qa-11-12-2017

  Jeg er sikker på at den person som havde muligheden for at stille op kunne gøre det ligeså godt


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //