Modstandsbevægelsen gæstede julemarked i Odense

AKTIVISME: Modstandsbevægelsen besøgte H. C. Andersen Julemarkedet i Odense for at uddele flyveblade på vegne af Vinterhjælpen, samt at dele gaver ud til børnefamilier.

Modstandsbevægelsen gæstede i dag det historiske H.C. Andersen Julemarked i Odense. Julemarkedet er et af byens største og mest traditionsrige kulturtilbud, som de seneste 17 år har trukket op til 50.000 gæster fra ind- og udland til det brostenstoppede torv midt i Odense. Her befandt Modstandsbevægelsens aktivister sig i et par timer, mens de spredte julestemning og ønskede et hav af mennesker en glædelig hvid jul.

Klædt i aktivistjakker og nissehuer havde aktivisterne med sig flyveblade fra Vinterhjælpen, som er en hjælpeorganisation under Den Nordiske Modstandsbevægelse, som har til formål at samle ind til fattige og hjemløse hvide danskere af den europæiske race. På flyvebladet kunne man læse hvad nationalsocialisme er og hvad der samles ind af sager til den nødstedte del af vort eget folk; vinterjakker, uldundertøj, vinterstøvler, handsker og huer, soveposer, liggeunderlag og telte. Hundredvis af flyveblade blev delt ud til julemarkedets gæster med en opfordring til at skrive til [email protected] hvis de finder nogle sager at donere til Vinterhjælpens arbejde.

To sække med julepakker var også medbragt, så børnene på julemarkedet kunne få sig en lille ting med hjem. Pakkerne blev hurtigt revet væk af glade børn, mens forældrene fik et flyveblad og ønsket om en glædelig hvid jul.

Hvor mange der besøgte julemarkedet på denne 10. december vides ikke, men gaderne var pakket med mennesker, hvor langt størstedelen var positive over at se Modstandsbevægelsen og høre om både Vinterhjælpen og den nationalsocialistiske orientering. Meget få mennesker beklagede sig over synet af nationalsocialister på torvet, deriblandt den kendte røde SF’er Karsten Hønge, som hidsede sig voldsomt op og højlydt sagde til en aktivist: »Jeg har kun to ord at sige til dig! Pis ad helved til!«

Lidt forvirrede over toppolitikerens tælleevner, men desuden ikke videre påvirket af marxistens skaberi, fortsatte aktiviteten. Det blev i løbet af timerne på julemarkedet til mange gode snakke med folk, hvor flere syntes særlig støttende over viljen til at hjælpe vore egne i nød, fremfor at sende hjælpen ud af landet.

Politiet kom kortvarigt på besøg på torvet, men kastede kun et hurtigt blik på en aktivists jakke før de forsvandt igen uden at tage kontakt.

Alt i alt var det en god lørdag på H.C. Andersen Julemarked i Odense, både for aktivister, Vinterhjælpen og Den Nordiske Modstandsbevægelse. Vinterhjælpen forventer at uddele vinterhjælp så snart donationer modtages.

Rigtig Glædelig hvid jul!

Læs også:
Vinterhjælp i Odense
Vinterhjælpen var i Århus


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Generalen says:

  Godt arbejde.

 • Smukt. Glædelig etnisk hvid jul!

 • I er så seje!

 • Søren kam says:

  Fedt! God yule 💪


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //