Modstandsbevægelsen gæstede nationalsocialistisk konference i Madrid

SPANIEN: Lederen af Den Nordiske Modstandsbevægelse, Simon Lindberg, talte ved en konference arrangeret af Devenir Europeo.

Sidste weekend besøgte Simon Lindberg og Fredrik Vejdeland den spanske nationalsocialistiske organisation Devenir Europeo i Madrid. Under konferencen, som Den Nordiske Modstandsbevægelse var inviteret til, talte Simon Lindberg også, det skriver Motståndsrörelsen.se.

De spanske medier var særdeles harme over tilstedeværelsen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse, og at selveste »Europas farligste mand« skulle tale, men trods det kunne den meget vellykkede konference afholdes som planlagt.

I weekenden besøgte de nordiske repræsentanter og de spanske kammerater et museum for den spanske borgerkrig og hædrede faldne helte fra falangisterne, Condor Legion og Azul-divisionen. Gruppen besøgte også El Escorial, et massivt og storslået arkitektonisk værk, herunder et kloster, et slot og et palads, som blev opført i det 16. århundrede som et symbol på Spaniens storhed.

Devenir Europeo er en nationalsocialistisk og ikke falangistisk organisation, som ellers har været den mere almindelige forekomne i Spanien – selvom nationalsocialister også var en del af den oprindelige falangistiske bevægelse. En af forskellene er forklaret i artiklen:

Mange af falangisterne kæmpede mod kommunismen for deres lands frihed, mens spanierne, der kæmpede i Division Azul, stort set var nationalsocialister, der kæmpede for et forenet Europa. Kampen for et forenet Europa er også en stor del af Devenir Europeos vision.

Weekenden sluttede med et ledermøde mellem repræsentanter for Den Nordiske Modstandsbevægelse og Devenir Europeo, hvor det blev besluttet, at samarbejdet mellem organisationerne skulle øges.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • noel khamo says:

    mi gasar espanol


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //