Modstandsbevægelsen handlede mod den zionistiske aggression

SVERIGE: OPDATERET MED VIDEO – Rede 3 i den svenske gren af den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte i dag en protestaktion i Kristianstad mod Israels undertrykkelse af palæstinenserne.

I det centrale Kristianstad afholdte den Nordiske Modstandsbevægelse i dag en protest mod den zionistiske aggression mod Palæstina. Aktivisterne mødte op på en central plads i byen og modstandsbevægelsens stedfortrædende leder i Skåne og Blekinge, Daniel Gerdås, holdte en kort tale. Efter talen brændte aktivisterne et israelsk flag.

Den nordiske modstandsbevægelse anerkender ikke den israelske besættelsesstat, og vi støtter den palæstinensiske kamp for frihed, proklamerede Gerdås i talen, som fik et godt svar fra mange af publikum.

I årtier er det palæstinensiske folk blevet myrdet, forfulgt og undertrykt i deres eget land af jødiske kolonisatorer.

Denne uge er konflikten mellem Israel og Palæstina blusset op igen, efter at blandt andet israelsk politi stormede al-Aqsa-moskeen i Jerusalem. I løbet af ugen har israelsk luftfart og artilleri udsat palæstinenserne i Gaza for intens bomberror, der har ført til hundreder af civile tab.

Mens andre politikere i Sverige og resten af ​​verden vælger at yde deres støtte til Israel, vælger modstandsbevægelsen at stå bag palæstinensernes kamp for frihed mod den israelske besættelsesstat.

Fredag ​​gennemførte derfor den nordiske modstandsbevægelse en protestaktion i Kristianstad på grund af Israels terrorangreb mod palæstinenserne.

“Det palæstinensiske folk er hjælpeløst over for jødisk imperialisme, forladt af alle!

Vi har ikke til hensigt at tie stille, når zionisterne myrder palæstinenserne og stjæler deres land! Vi har ikke til hensigt at være stille, når den samme fremmede magt myrder vores eget folk!

Den nordiske modstandsbevægelse anerkender ikke den israelske besættelsesstat, og vi støtter den palæstinensiske kamp for frihed.

Længe leve de nordiske lande!

Længe leve Palæstina!

Død over Israel! ”

Palæstinensere kæmper for deres ret til at bo i deres eget land. Den nordiske modstandsbevægelse kæmper for svenskerne og de andre nordiske folks ret til at bo i de nordiske lande.

Deltag i kampen mod globalisme og zionisme for det nordiske folks frihed og overlevelse! Ansøg om medlemskab af den nordiske modstandsbevægelse!
Se det zionistiske flag brænde:

Flere billeder og en video vil senere blive bragt her på Nordfront.dk af aktionen.

LÆS OGSÅ:
Længe leve Palæstina, knus zionismen!
Dagens video: Krige for Israel driver masseindvandringen
Dagens Video: Jøderne står bag det hvide folkemord


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • H.E.C. says:

    Det er smukt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //