Modstandsbevægelsen omtales i spørgerunde i den amerikanske kongres

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse er blevet diskuteret i den amerikanske kongres.

Den Nordiske Modstandsbevægelses æstetik og vilje skaber interesse verden over.

I fredag holdt USA’a House Committee on Oversight and Reform – en indflydelsesrig udredende komité i det amerikanske repræsentanternes hus – en spørgerunde om hvordan man skal «konfrontere voldelig hvidt overherredømme».

Da det republikanske kongresmedlem Chip Roy fra Texas spørger den jødiske «ekspert» Dr. Joshua Geltzer om der i USA findes organisationer som støtter udenlandske terrororganisationer som «opfordrer til handling» svarer den sidstnævnte:

– Når jeg tænker på hvid magt-entiteter, som kan kvalificeres som udenlandske terrororganisationer ser jeg faktisk til den nuværende strategi for kontraterrorisme, hvilket jeg synes er et meget stærkt dokument, som blev skabt af Trump-administrationen sidste år. Den nævner to specifikke grupper: En skandinavisk organisation som hedder Den Nordiske Modstandsbevægelse og en britisk som hedder National Action.

Jøden Dr. Joshua Geltzer.

Ifølge dokumentet skal disse organisationer have «forbindelser» til amerikanere.

Ifølge Geltzer kan Den Nordiske Modstandsbevægelse efter gældende kriterier blive klassificeret som terrorister. Han nævner endvidere, at organisationen dermed kan få problemer med banker og finansiering.

Ironisk nok nægtes Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag at besidde en bankkonto, hvilket organisationen bekæmper juridisk.

Organisationen bedriver heller ingen virksomhed som ens livlige fantasi kan sidestille med terrorisme. I stedet stiller organisationen op til valg, spreder propaganda, driver mediesatsninger og så videre.

Se diskussionen fra 1:04:00 til 1:06:50.

Læg på nedenstående mærke til klippets store antal «tommel ned».

På trods af at sociale medier arbejder på højtryk mod pro-hvide idéer domineres kommentarfeltet og lignende kommentarspor fortsat af traditionelt set  «internetstærke» nationalister. Dette kan også ses på reaktionerne til marxistbandet Refused’s nye musikvideo, som også handler om Den Nordiske Modstandsbevægelse.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //