Modstandsbevægelsen på skanserne mod kulturmarxistisk fremstød i København

Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister lavede i dag en aktion ved Vestindisk Pakhus i København, for at demonstrere mod den subversive og degenererede kunst i forbindelse med opstillingen af statuen af Mary Thomas; den sorte plantagearbejder som stod bag optøjerne og mordbrandsoprøret på Sankt Croix i 1878.

Sankt Croix
Sankt Croix hørte sammen med øerne Sankt Jan, Sankt Thomas, samt af et antal mindre ubeboede øer, til den tidligere danske koloni i Caribien, hvor Danmark havde plantagedrift. Negere blev frem til 1848 transporteret til øerne som arbejdskraft til plantagerne, og skønt dette kun kan betegnes som slaveri, havde de negroide arbejdere sandsynligvis bedre kår som arbejdere under den danske Konge, end hjemme i Afrika i kraft af det danske sundhedssystem på plantagerne.

Mary Thomas var ikke slave
Siden slaveriet ophørte allerede i 1848, var Mary Thomas ikke slave. Historien om Mary Thomas er ikke historien om slaven, som kæmpede for sin egen og de andre slavers frihed. Mary Thomas var en sort arbejder og ballademager. En ballademager, som brændte over halvdelen af byen Frederiksted ned, og satte ild til beboelseshuse, sukkerværker, sukkermarker, samt lagre på Sankt Croix, fordi hun var utilfreds over arbejdsforholdene.

Fra Rigsarkivet:
Den mest kendte af de tre queens var Queen Mary, som havde været på færde mange steder under oprøret. Hun var efterhånden blevet noget beruset og havde råbt, at de, som ikke ville være med i oprøret, skulle halshugges. Hun var også meget aktiv i hærværk og brandstiftelse på plantagerne. 

Kulturmarxisternes agenda
Der er altså tale om et voldeligt ”arbejder”-oprør, som vi kender dem så godt i form af den jødisk/kommunistiske revolution, hvor ballademager og terrorister lavede oprør mod samfundet. Derfor får de to negerkunstnere lov til at opstille statuen af deres terroristheltinde i hjertet af København; og derfor vælger medierne at stemme med i hyldestråb for Mary Thomas. Fordi hun, og hele hendes ”arbejderkamp”, minder kulturmarxisterne om kommunismens storhedstid og hvor let en befolkning kan manipuleres.

Det er også tydeligt at se en anden af kulturmarxismens agendaer i statuens placering. Ved at placere den sorte statue ved siden af, og i samme højde, som Michelangelos hvide David-statue, signaleres systemets ønske om at ligestille sorte og hvide og forsøge at normalisere et multietnisk samfund.

Black Lives Matter
Racekampen var også til at spore da Black Lives Matter, en bevægelse som sponsoreres af jøden og multimillionæren George Soros, i lørdags marcherede gennem København i forbindelse med indvielsen af den sorte statue.

Negere er ikke danske
Den Nordiske Modstandsbevægelse er ikke i tvivl; Den ene af de to sorte kunstnere, som i medierne er udråbt som værende dansk, er ikke dansk, og bliver det aldrig! Og vi, i Den Nordiske Modstandsbevægelse, modsætter os denne subversive og degenererede kunst på dansk jord, og systemets forsøg på at bruge Mary Thomas’ mordbrandsoprør på Sankt Croix til at formidle multikulturalisme i Danmark.

Med dagens demonstration opfordrer vi alle danskere til at omfavne deres nordiske ophav og melde sig i kampen for et frit, forenet og rent Norden.

Søg medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse!


Kilder:
https://www.virgin-islands-history.org/historien/skaebnehistorier/de-tre-oproersdronninger/


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • go aktion. sådan.

 • Ser godt ud drengene!

 • flere af sådan aktioner, så befolkningen kan blive oplyst om baggrunden for meget af den moderne “kunst” og hvilken signal værdier kultur marxisterne spreder for vores egne skatte penge

 • Fantastiskt bra agerat danska kamrater!

 • Bra gjennomført aksjon danske kamerater! Hill Seier!

 • Bra gjort kamerater

 • Based Female says:

  Fedt at læse om denne fede aktion!! – Jeg blev så forarget over denne rædsel, der er modelleret efter grundlæggeren af Black Panther movement og designet af to kvinder der ser op til BLM :-/ at jeg straks måtte lave en video om statuen på min youtube kanal
  https://www.youtube.com/watch?v=qvnYbwJcfdM
  ps: langt de fleste plantager og slaveskibe var eget af Moses Melchior (og en flok spanske og hollanske ‘globalister’ – så det er totalt usagligt at ville ‘shame’ det danske folk – på baggrund af synder begået af en lille udenlandsk elite.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //