Modstandsbevægelsen sejrer i Almedalen! Støt kampen: SWISH – 0736384493: 

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Weekenden har stået på politisk oplysning og folkemøder i Almedalen i Sverige. Almedalen er det svenske svar på det danske folkemøde på Bornholm. Se livesendingerne her, og se hvordan nationalsocialismen sejrer og folkeforræderne  gang på gang taber når hundredevis af aktivister indtager Visby.

Igen er det lykkedes for Modstandsbevægelsen af berøve magteliten deres rosévinfest i Gotland. Overalt ses nationalsocialister og overalt diskuteres Den Nordiske Modstandsbevægelse. Som sædvanligt kunne man følge livesendingerne fra Nordfront TV som havde journalister på plads da hundredevis af aktivister forvandlede Almedalen til en nationalsocialistisk zone.

Youtube har øget censuren ved at blokere Nordfront TV’s videoer i blandt andet Sverige og Danmark. I bunden af denne side findes information om hvordan man omgår denne censur.

Husk at du kan donere til Den Nordiske Modstandsbevægelses virke ved at swish’e til 0736384493.

Se Nordfront TV’s sendinger her:

Torsdag – 1. sending

Torsdag – 2. sending

Torsdag – 3. sending

Torsdag – 4. sending

Fredag – 1. sending

Lørdag – 1. sending

Lørdag – 2. sending

Se weekendens billeder på Nordfronts Twitter.

Information om hvordan man løser problemet med Youtubes forsøg på valgfusk.

Når man er logget ind på Youtube kan man ændre ens landeplacering til noget andet end Danmark. Se billedet nedenfor. Man behøver altså ikke en VPN for at se de videoer som Youtube har blokeret i dit land.

Inde på Youtube klikker man altså på ikonet længst oppe i højre hjørne og vælger så et andet land nede i listen. I skrivende stund kan man se videoerne hvis man vælger Finland.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • over 17 timers video!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //