Modstandsbevægelsens Discord Server blev lukket ned

I nat blev Modstandsbevægelsens offentlige Discord Server lukket ned af Discord. Det er et tydeligt tegn på, at Modstandsbevægelsens vækst i Danmark og Norden bekymrer det etablerede tyraniske system.

Siden den Nordiske Modstandsbevægelse startede op i Danmark, har der været en Discord server, hvor medlemmer, sympatisører og nysgerrige har kunnet dele artikler, videoer, litteratur og podcasts med hinanden. Det har også været et sted, hvor der kunne stilles spørgsmål til Modstandsbevægelsens medlemmer, og et sted hvor der frit kunne debatteres. Dette har været til stor fornøjelse for serverens brugere, der har haft mulighed for at deltage i et virtuelt dansk nationalsocialistisk fællesskab.

Det er derfor med sorg at vi i dag rapporterer, at den danske afdeling af modstandsbevægelsens Discord server i nat blev lukket ned af Discord. Dette er et tegn på vore meningsmodstanderes frygt for den vækst som Modstandsbevægelsen har i hele Norden, og med god grund. Vi stopper ikke kampen, men øger presset. Vi håber at denne begivenhed blot vil øge medlemmernes og sympatisørernes aktivitetsniveau for den nationalsocialistiske sag, da det kun er igennem en stålsat fanatisme at vi overvinder dette tyranni og meningsundertrykkelse.

Der arbejdes i øjeblikket på at finde en anden platform til det virtuelle nationalsocialistiske fællesskab.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Martin H says:

    Hver gang (((de))) forsøger at lukke os ned, så vender vi styrket tilbage så lad dem bare forsøge


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //