Musks Twitter censurerer Dr. Kevin MacDonald

CENSUR: Elon Musks Twitter suspenderer Kevin MacDonald, hvilket sætter yderligere spørgsmålstegn ved milliardærens løfte om ytringsfrihed på platformen.

Dr. Kevin MacDonalds Twitter-konto blev suspenderet mandag. MacDonald er pensioneret professor i evolutionær psykologi og er bedst kendt for bogserien “Culture of Critique“. I serien argumenterer MacDonald for, at jødedommen primært kan beskrives som en gruppeevolutionær strategi, der har gjort det muligt for jøder at udkonkurrere ikke-jøder ved at udvikle normer, der blandt andet udvælger høj sproglig intelligens og ekstrem etnocentrisme.

MacDonald hævder også, at jøder dominerede en række moderne politiske og teoretiske politiske bevægelser, herunder kulturrelativisme, psykoanalyse, Frankfurterskolen.

MacDonalds argument for jøders brug af organiseret etnisk kollektivisme for at beskytte deres interesser har ført til anklager om antisemitisme fra ADL, en NGO, der gør brug af organiseret jødisk kollektivisme for at beskytte jødiske interesser.

Udover at fortsætte censuren af ​​jødekritiske brugere, er det kommet frem, at Musks Twitter ifølge Insider har fremhævet en række udvalgte VIP-brugere.

Disse omfatter blandt andre kongreskvinden Alexandria Ocasio-Cortez , den jødiske konservative kommentator Ben Shapiro og den populære pro-Trump- bruger Catturd, kendt for sin brug af skatologisk humor.

Du kan se en gennemgang af Dr. Kevin MacDonalds arbejde i Culture of Critique her, men du får selvfølgelig mere ud af at læse hele bogen selv.

Læs også:
Professor Kevin MacDonald: Det grundlæggende i det jødiske spørgsmål


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Martin gokkesøn says:

  “Elon” er et jødisk fornavn, hvis ikke i er klar over det. 4D skak med menneskeheden.

 • Asbjørn says:

  MacDonald er en ærlig og dygtig forsker, som på ingen måde bryder loven eller bruger nogen form for “hadtale”, hvad end det er. Det her er rendyrket censur af systemets kritikere, der er ingen anden måde at se det på.

 • Noel khamo says:

  Du kan (spise på mc Donalds kan du)

 • Der har været problemer med censurering af konti, også efter Musks overtagelse. Og det er konti der beskæftiger sig med langt mindre “farlige” emner end den jødiske overmagt, infiltration, angreb på det hvide folk, osv.
  Måske derfor er folk konti blevet åbnet igen..

  Kommer dette også til at ske ved MacDonald? Vi skal nok ikke regne med det.

  Musk lader ellers til at tale højt og helligt om hvor vigtigt det er, at tale SANDHED i samfundsdebatten, han har endda nævnt at ville støtte en “sandheds AI/GPT” som modstykke til techtyranniets “woke” ChatGPT.

  Man kan i hvert fald ikke tale sandhed, når man sletter en konti som MacDonald’s.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //