Nationalsocialisme – et spørgsmål om ansvarlighed

IDEOLOGI: Når man taler om nationalsocialismen har ansvaret for racen og folket altid højeste prioritet. 

generationsansvar

En anden sag som er helt uafhængig af tidsalderen, er nationalsocialismens forankring i naturen og respekten for dens love. På dette grundlag tilpasser vi vores ideologi til det nuværende samfund. Vores kamp er i en yderst vanskelig situation, da vores folk i årtier er blevet indprentet til ikke at føle noget selvværd. Vi tvinges til at tolerere overgreb som direkte eller indirekte systematisk rettes mod vore nordiske folk, samtidig med at der er blevet indført lovgivning til at modvirke eventuelle tegn, eller forsøg på opstand og frigørelse.

Hvis man ser et årti eller mere tilbage, kunne man se en helt anden indstilling til nationalsocialismen, da var folk mere politisk korrekt end de er i dag. Bare ordet, fik folk til at vige tilbage, men det har ændret sig med tiden. I takt med at de sociale forhold er blevet værre, styrkes viljen til en forandring. Når det ikke længere er muligt at ignorere bagsiden af politikernes så lovpriste multikulturalisme, så begynder folket at sætte spørgsmålstegn. Modsætningen til denne ekstreme selvdestruktive indvandringspolitik, finder vi i nationalsocialismen. For i en kritisk eller en sårbar situation, sætter man sit eget folk først, det er at tage ansvar. På denne måde som ordet antyder, er socialismen national og et homogen folk udgør nationen.

Ser vi sandheden i øjnene, er det allerede nu yderst vanskeligt for politikerne at bortforklare de fleste mangler i samfundet. De vrider og vender sig for at undgå at folket gennemskuer dem. Vi er derfor en enorm trussel mod alle dem, der på den ene eller anden måde har draget fordel af det nuværende system, og som følge heraf har svigtet befolkningen i alvorlig grad. Vi giver ikke efter i at konfronterer dem i den ubehagelige sandhed, men retter i stedet lyset mod deres raslende skeletter i skabet. Nationalsocialismen opfordrer os til at tage ordet i en tid, hvor hykleri og uhæderlighed præger den politiske dagsorden.

Vi står frem for at håndhæve naturens love, og kan allerede nu se hvor det fører os hen, hvis vi ikke stopper i tide. Vi bærer et stort ansvar over for kommende generationer, vores folk og vort nordiske territortum som i årtusinder har været kaldt vores sted på jorden, er ved at blive ødelagt på grund af masseindvandring og multikulturalisme. Vi vil hverken økonomisk, racemæssigt eller juridisk formå at opretholde den velstand som vi i dag tager for givet.

Tiden er her, og valget er nu. Vi har et behov for at naturens og nationalsocialismens love træder frem, vi må tage ansvar. Gå under eller stop vanviddet inden det er for sent, jeg har valgt. Det er på tide at du selv gør det, kom med os og kæmp for at befri Norden.

// Paulina Forslund


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //