Netflix normaliserer pædofili

PÆDOFILI: Omtalt serie på Netflix seksualiserer børn og normaliserer pædofili. Opdateret.

Netflix har flere gange tidligere modtaget kritik for at have promoveret anti-hvid propaganda og kulturmarxisme på deres platform.

Denne gang har streamingtjenesten lagt en franskproduceret serie ud, som seksualiserer børn. Serien «Cuties» er instrueret af Maïmouna Doucouré og produceret af Bien ou Bien Productions, som ejes af «Zangro». Zangros fulde navn er Sylvian de Zangroniz, han er en jøde, der bor i Frankrig. Han bruger ikke sit fulde jødiske navn i pressen, men det kan findes i Clermont-filmfest på side 196.

I en filmomtale af Variety, hvor Mr. Zangroniz interviewes, beskrives filmen på følgende måde:

«Cuties» handler om en hyper-seksualisering af børn tæt på at være teenagere. Den følger en 11 år gammel pige af senegalesisk oprindelse, som bor i et af Paris’ fattigste nabolæg og som er vokset op i en from tradition, men kommer med i en gruppe af unge dansere som håber på at «twerke» sig frem til stjernestatus.

Serien Cuties seksualiserer børn.

En kritiker som kontaktede Netflix kundeservice spurgte om hvordan en sådan serie som seksualiserer børn kunne blive godkendt, samt hvem der godkendte den. På videre spørgsmål om hvorvidt Netflix støtter pædofili, hvor kritikeren siger, at et simpelt ja eller nej er godt nok, vælger Netflix at svare følgende:

«Vi kan virkelig ikke svare på det, men mens vi tror på kreativ frihed, respekterer vi på Netflix alle religioner og deres kulturer, traditioner og værdier».


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Som jeg skrev på Disqord om ‘juridisk kønsskifte til børn’, så vidste jeg der ville dukke noget op der var værre.

  Voilà!

 • Asbjørn Nielsen says:

  Hver evig eneste gang.

 • (((De))) har bare ingen grænser hva’!!?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //