Nordbo – begynd at skaffe våben

OPINION: Efter de seneste dages begivenheder burde det være klart for enhver, at staten ikke kan eller vil beskytte dig. Sørg derfor for at beskytte dig selv eller din familie ved at skaffe våben, skriver Marcus Hansson.

I skrivende stund foregår der stadig indvandreroptøjer. Disse optøjer fra primært ikke-europæiske indvandrere har stået på i flere dage, hvor vi alle har set brandene, stenkastningen, ødelæggelsen af ​​politibusser og tyveri af politiuniformer. Omkostningerne for det afbrændte materiel vil hovedsageligt lande på skatteyderne og gennem øgede forsikringspræmier, når forsikringsselskaberne bliver tvunget til at betale for skaderne i deres egne områder. Omkostningerne vil således ikke falde på dem, der er aktive i urolighederne, men på alle andre.

 

Optøjerne som magtdemonstration

Mange antiracister ser disse optøjer som en propagandafiasko, medierne i Sverige har aktivt skademinimeret begivenhederne i alle disse dage. Medierne fremhæver pædofilen Rasmus Paludan som en højreekstremist, og visse personer beskylder ham for at være nazist. Han er ingen af delene, han er en liberal, der føler sig truet af muslimernes syn på homoseksuelle. Der florerer de  sædvanlige løgne og bagvaskelse fra vores ideologiske fjender.

Liberalernes håb er at pacificere, demokratisere og sekularisere muslimerne på samme måde, som man gjorde med kristne. Spørgsmålet er, om det vil lykkes. De kristne demokratiserede sig selv gennem vækkelsesbevægelsen i slutningen af ​​1800-tallet, så det må vise sig, hvem der vinder denne kamp. I håbet om ikke at se sådanne optøjer, har der været liberale grynt om i fremtiden at forbyde  Rasmus Paludan at brænde Koranen ved ikke at give ham tilladelse eller at indarbejde en sådan aktivitet i hmf-loven (Hetz mod folkegruppe som minder om den danske racismeparagraf. Red. anm.). Men de liberale husker, hvordan de vandt over kristendommen ved at tillade religionskritik, og derfor er emnet følsomt for dem.

Men disse optøjer er ikke et prestigetab for de ikke-europæiske indvandrere. Alle kan se, hvad man kan forvente, hvis man går i vejen for dem, og politiet vil ikke være i stand til at forsvare dig, fordi de ikke engang kan forsvare sig selv. I dagens Sverige bliver der færre og færre politibetjente, pladserne på politiuddannelsen står tomme. Færre og færre ønsker at blive kønsløse betjente, der får lov til at tygge lort fra både ledelsen og pøblen. Disse kønsløse værdier betyder, at statens voldsmonopol konstant mindskes. Folk, der vil have politiet til at peberspraye disse stenkastere ned, forstår ikke, at staten ikke længere har monopol på vold i disse områder, og skulle de skyde, vil det koste endnu mere i fremtiden, for så mister politikerne og politiet indflydelse i områderne og får større omkostninger ved optøjer samt højere kriminalitet på sigt.

Inden for de næste par år står staten over for en skillevej. Skal den fortsætte med dens kønsløse værdier og miste mere af voldsmonopolet og kompensere for det ved at give flere indrømmelser til de ikke-europæiske indvandrere? Eller vil den opgive dens nuværende værdier og rekruttere et stort antal politibetjente, der finder det mere tilfredsstillende at svinge kniblen gentagne gange mod et andet menneskes kranium? Jeg tror ikke at staten ønsker at miste sin magt og dermed må de kønsløse værdier forlades, hvilket vil føre til en rekruttering af flere ikke-europæiske indvandrere i politiet som på sigt vil korrumpere politisystemet til deres fordel. Præcis som antiracisterne har korrumperet det i dag for at gavne sig selv.

Politikerne vil heller ikke løfte en finger, og grunden til det er simpel. Ikke alle indvandrere stemmer, så der er et stort potentiale for at udvide deres parlamentariske magt, hvis man kan tiltrække disse vælgere, og det gør man ikke ved at sætte hårdt mod hårdt. Desuden er de ikke-europæiske indvandrere en voksende gruppe i modsætning til svenskerne, som ikke engang i øjeblikket straffer politikerne i tilstrækkeligt omfang for den førte politik. Politikere kan således roligt regne med stadig at få stemmer for deres nuværende politik.

 

Brug tid til at skaffe våben

Nordboen står således over for en stigende ikke-europæisk indvandring med mere kaos til følge, en politistyrke, der ikke vil være i stand til at forsvare dig eller vil blive fyldt med ikke-europæiske indvandrere, som vil bruge politiet til deres egne interesser sammen med den nuværende antiracistiske ledelse. Folketingspolitikere vil ikke gå imod gruppen af ​​frygt for flere og større kaos-optøjer. Vi må heller ikke glemme, at Sverigedemokraternas Mattias Karlsson-politik går ud på at løse indvandrerspørgsmålet ved at integrere din datter eller søn med de ikke-europæiske indvandrere. Forvent, at dine børn bliver deres politiske redskab til at dæmme op for kaoset.

For at beskytte dig selv og din familie i fremtiden bør du skaffe våben så hurtigt som muligt. Ethvert menneske burde faktisk stå for sin egen beskyttelse, men svenskeren er blevet pacificeret og har overladt det til politiet, som jeg tidligere sagde ikke engang kan beskytte sig selv. Men enhver beslutning om at opbygge sit eget voldsmonopol kan have konsekvenser, det skal man også forstå. Som du forstår, behøver du ikke at bryde loven, det er også muligt at skaffe lovlige våben.

Glem ikke at øve dig med de våben du skaffer for at beskytte dig selv, de skal ikke ligge og samle støv. Det er vigtigt at huske på, at staten ikke ønsker, at almindelige mennesker skal få lov til at skabe fred, de er stejlt imod stort set alle former for selvbeskyttelse og tøver ikke med at retsforfølge og dømme dig, hvis du bruger dine våben.

Efter tyverialarmen var udløst, affyrede landmanden Lars Zetterlund udenfor Storvik et advarselsskud i sikker retning med sit lovlige våben. Det viste sig desværre, at de, der befandt sig i en af ​​gårdens udhuse, var politibetjente på jagt efter tyve. Politimyndigheden og øvrige retsinstanser kom frem til, at advarselsskuddet var »hensynsløst« – og derfor er Lars nu blevet frataget alle sine jagtvåben.

Affyrede sikkert advarselsskud ved larm – alle hans jagtvåben blev konfiskeret

Hvad skal man gøre, hvis man står over for en trussel i fremtiden, som man ikke kan ræsonnere med? Heldigvis har nogen allerede skrevet en tekst om dette og sat musik i den.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //