Nordens farligste mand tager ordet

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses leder deler sine tanker efter at have blevet udhængt som en af verdens farligste mænd.

Sidste uge blev jeg udhængt i en af ​​verdens største aviser, britiske The Sun, som en af ​​de farligste mennesker på planeten. På listen, som senere blev genudgivet af Expressen, havde jeg selskab af fremtrædende personer i militante og terroristklassificerede organisationer som IS, Hizbollah, Hamas og al-Qaida.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er en civil og lovlig modstandsbevægelse. Vi har sågar et registreret politisk parti og stiller op til valg. Organisationen har aldrig udført nogen terrorhandlinger.

Jeg er en fuldstændig offentlig og åben person med både arbejde og familie, og jeg er aldrig blevet dømt for nogen forbrydelse, der krævede, at jeg engang skulle afsone fængselsstraf.

Hvordan kunne jeg havne på denne liste? Dette er et klart berettiget og meget givet spørgsmål. For at besvare det skal man se på, hvad der, på trods af de enorme forskelle mellem personerne på listen, stadig forener os: vi udgør alle en trussel mod det liberaldemokratiske kapitalistiske system og den globalistiske verdensorden. I varierende grad og af helt forskellige grunde, men tilstrækkeligt til at skabe bekymring blandt den herskende elite.

Den Nordiske Modstandsbevægelses vision om et frit og forenet nationalsocialistisk Norden står i diametral modsætning til deres kulturmarxistiske destruering af alle naturlige værdier og forslavning af menneskeheden. Vores flittige arbejde i mere end to årtier kombineret med det faktum, at vi har stået principfast og aldrig veget en tomme – på trods af undertrykkelse og modgang – har givet os en organisatorisk opbygning, som kun få andre nationalistiske organisationer i verden kommer i nærheden af.

Alt i alt betyder det, at vi ses som en enorm trussel mod dem, der har magten i dag. De ser et vækstpotentiale i os, der giver dem kuldegysninger. De er klar over nationalsocialismens enorme tiltrækningskraft, og at vi med vores arbejde nedbryder deres barrierer af løgne og hjernevask og gør folket mere og mere modtagelige. De ved det samme som jeg, at vi med tiden har en meget god chance for at sejre, og de vil selvfølgelig gøre alt, hvad de kan, for at forhindre det. Et skridt i dette er at forbyde os. Et skridt i at lykkes med dette er først at lobbye for et forbud.

Hvordan kan man tydeligere lobbye for et forbud end ved at knytte os til verdens mest jagtede, forbudte og berygtede terrorister?

Selvfølgelig er det helt absurd, at jeg er på denne liste, men de er komplet skruppelløse – de er mestre i manipulation og går skyer ingen midler.

Så barokt som dette er, er det samtidig en stor ære, at jeg bliver anerkendt på denne måde. Måske er det den fineste udnævnelse, jeg har fået i hele mit liv. Med blot ord og propaganda at blive set som farlig for systemet i samme klasse som IS’ terrorangreb eller Hizbollahs missiler er selvfølgelig en hædersudmærkelse som få. Uden at være involveret i noget menneskes død på nogen måde, at blive oplistet som den farligste person i hele Norden, en af ​​de fem farligste i Europa og en af ​​de 20 farligste i hele verden, kan endda klassificeres som noget astronomisk.

Som det hedder sig, når man modtager en betydelig pris, siger jeg derfor: Tak til alle organisationskammerater, som hjalp mig på vejen hertil – det ville aldrig være sket uden jer. Sammen vil vi fortsætte kampen med uformindsket kampkraft – lad fremtiden vise, at vores ideer og vores fanatisme er lige så farlige for globalisterne (og dermed gunstige for vort folk), som de frygter!

Via:
Motståndsrörelsen.se


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Your cartoon picture makes no sense. The article is about what a British newspaper said but you show an American flag. This is the flag that American patriots use. What do we have to do with the new world order? You could show the American flag with the gold fringe on it, the Chinese flag, or the Israel flag.

  “I pledge allegiance to the flag
  of the United States of America,
  and to the republic for which it stands,
  one nation under God, indivisible,
  with liberty and justice for all.”

 • In the Pledge of Allegiance it says one nation under God. What language were they speaking? English. What race of people are English? English people are nordic. Nation is supposed to mean one race of people living in a country. America is supposed to be an all-nordic country. The American flag is a flag for nordic people, like the Danish flag.

 • This meme picture shows Earth to be a globe.
  We live inside a flat-earth-dome. The stars are just water lights.

 • We should find out soon if Donald Trump is a globalist or nationalist. Did he trick the patriots and will allow the communist takeover of the American Government? Or did he trick the communists and will order the military to arrest the traitors?

  Donald Trump: “But radical Democrats want to turn back the clock… for the rule of corrupt, power-hungry, globalists. You know what a globalist is? A globalist is a person that wants the globe to do well, frankly, not caring about our country so much.

  And you know what, we can’t have that. You know they have a word. It sort of became old-fashioned. It’s called a nationalist. You know what I am? I’m a nationalist, okay? I’m a nationalist.” [a Houston rally on Monday Oct. 22.]


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //